γελοία ήταν και λες πάνω από 15? μάλλον για πάνω από 19.5 πάει στο γελοία θέματα...
Printable View
Δίνουν ακόμα τα παιδιά εξετάσεις στα θρησκευτικά?....Seriously?
^^ Ειναι ενας τροπος να ανεβαινει ο Μ.Ο. i guess!
Μα πρεπει να γραφουν στα θρησκευτικά.Ο Μ@λ@χι@ς και ο Αβακουμ και ο Δαν.Τουμπανα ολοι εντωμεταξυ χαχα
^^χαχα πιο πολυ με ημερομηνιες μοιαζουν αυτα τα νουμερα! Επιασα κι εγω κατι πανεμορφα στην 3η γυμνασιου...
νταξει στην 3 λυκειου τα θρησκευτικα μοιαζουν περισσοτερο με φιλοσοφια παρα με παγαλια για τον ιησου...
Εγώ θυμάμαι θρησκευτικά είχα ένα θεούλι που ποτέ δεν έκανε μάθημα. Μόνο ψαγμένες συζητήσεις κάναμε, γύρω από ναρκωτικά κλπ. Μας έβαζε στο τεστ, ερωτήσεις για ναρκωτικά, για φασισμό... Και στο τέλος έβαλε πολλαπλής επιλογής και στα μισά μας είπε και τις απαντήσεις. :D
γεια σου ρε προεδρε!
μαστερ ετοιμος ο Δρακος μου. με ωραιο κουστουμακι, δοντια καθαρα και φυσικα με κομμενα νυχακια. οι δικοι σου ετοιμοι ή ακομα;
edit: να και το σπιτι του μαστερ, για οσους δεν το ξερουν
Spoiler!
Α ελα ρε ειναι αυτη που τραβηξαμε οταν ειχαμε παει για κυνηγι λευκων μονοκερων στην πεδιαδα της πριγκιπισσας του καταραμενου σκοταδιου?
Ωραια μια χαρα , οι δρακοι μου ειναι παντα ετοιμοι !
you know it!
@!Ρ%$!%$#%#$^%$#^^^^^^^^^^^^^^$#!$%@#!#$@#@#@#@@@# #####@@@@@#$%%%%%%%%%#@@@@@@#$%%#@@@@@@@@@@@@
^^Συμφωνω...
εξοδα προς τον οπαπ απο την αρχη του euro 60€..
εσοδα απο τον οπαπ απο την αρχη του euro 285€..
not bad at all........