χεχε μολις το τελειωσα μονος μου και τσιμπισα το legendary!!!!
Printable View
συγνωμη για το οfftopic...αγορασα προσφατα το bundle με το destiny,ειχα σκοπο να το πουλησω (μιας και μου αρεσουν πολυ συγκεκριμένα fps games)αλλα ειδα οι τιμες του παιζουν στα 30-35 σφραγισμενα....λετε να το δωσω τοσο;ειναι ξεφτιλα για σφραγισμένο παιχνιδι,αν δεν ειχαν σκοπο να βγαλουν τοσα epxansions θα το κρατουσα αλλα αυτη η κινηση τους με ξενερωσε απιστευτα
Εσύ έτσι κι αλλιώς δεν έχασες λεφτά αφου πήρες το bundle, οπότε όσο και να το δώσεις θα βγάλεις κάτι :)
Φίλε δώστο όσο νομίζεις πως αξίζει και ίσως βρεθεί αγοραστής.
Επειδη προσπαθώ να απομονώσω ενα προβλημα που εχω με αποσυνδέσεις, τις τελευταίες 3 (23.00-02.00) ωρες που ασχολούμαι με το παιχνιδι, με πέταξε εξω κάμποσες φορές. Συνέβη σε κάποιον άλλον το ίδιο;;;;
Παυλο ισως εχει θεμα η συνδεση σου...
εγω χθες παλευα να το φτιαξω να ειναι ΝΑΤ2 το ρουτερ αλλα τζιφος...θα δοκιμασω παλι σημερα γιατι προσπαθουσαμε να κανουμε psrty chat αλλα ακουγα μονο τον ενα και μου πεταξε παλι μνμ στο ντεστινι οτι ειμαι στην strict κατηγορια...εχω εντοπισει προβλημα στο ρουτερ της φορθνετ το γ@μωτομσον...
Ναι το στορυ το παιζεις κανονικα μονος σου...αμα θελεις κανουμε και κανενα στραικ μαζι να σου δειξω καποια πραγματα απτα λιγα που ξερω...
εγω εφτασα level 20 και τωρα ψαχνομαι για να ανεβω...
Χθες το βράδυ πήγα στη περιοχή της σπηλιάς για να δω πως δουλεύει το bug. Αφου τριγυρισα αρκετά, δοκιμάζοντας τα τέρατα που κάνουν spawn στη σπηλιά, κατέληξα να σκοτώνω 3 thrall μόνο και όχι όλο το spawn, για να δω τι θα γίνει στη μάχη μεταξύ fallen k hive. Και ξαφνικά, μετά από κάνα τρίλεπτο, μου λέει 'the two sides are attacking each other', κανουν spawn παντού ultras, τουλάχιστον 3 από κάθε πλευρά, και τα υπόλοιπα έκαναν agro respawn ανά 2-3 δευτερόλεπτα, ακόμα και όταν καθόμουν ένα μέτρο απτο spawn τους! Οπότε βρέθηκα στη μεση μιας επικής μάχης που κράτησε κανα μισάωρο, μεχρι που άρχισε το public event και σταμάτησε το spawn. Εχει συμβεί σε κανέναν αυτο? Έγινε μετά το update btw.
Και εγώ 20άρισα χθεςκαι τελείωσα το story, απο σήμερα ξεκινάω strikes κτλ οπότε όποιος θέλει invite :)
Ναι η μαχη συμβαινει καθε μιση ωρα περιπου με 3 τεταρτα, ειναι απο πριν ετσι. Επισης τις τελευταιες μερες εχω συνεχεις αποσυνδεσεις απο τους servers, ενω η συνδεση μου ειναι σταθερη και δεν εχω προβλημα σε κανενα αλλο game. Καποιο προβλημα εχει το Destiny
Τελείως ενημερωτικά... Ειχα αναφέρει καποιο προβλημα αποσυνδεσεων. Σημερα επαιξα μια ωρα περίπου απροβλημάτιστα. Με το που σύνδεσα τα Gold, μετα απο λιγα λεπτά με πέταξε. Δε ξερω...
Παυλο, διαβαζω οτι εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα http://community.us.playstation.com/.../td-p/42876483
Προτεινουν διαφορες λυσεις, σε αλλους δουλευουν σε αλλους οχι. Για ριξε μια ματια μπας και βγαλεις ακρη.
Μάλιστα... Άρα, ίσως, καλα το συνδύασα.
Ευχαριστω!!!
Κανενα προβλημα. Γραψε λογαριασμο τραπεζας...
:silly:
Roy και εγω ειμαι 23 και τρωω το μπουλο μολις παω εκει... Το ιδιο ακριβως με εσενα . Παμε να το κανουμε μαζι το βραδυ μηπως και (κανεμε add); Κανενας μεγαλυτερος για βοηθεια παρακαλω;;;
Εχτες που πηγα για πρωτη φορα στη σπηλια και εγω να δω τι γινεται, αυτο που λες εγινε και τις 3 φορες που πηγα. Οποτε υποθετω οτι ειναι κατι φυσιολογικο. LOL. Παντως εχει πολυ πλακα η φαση! Σιγουρα θα ειναι παντως καποιο ατομο εκει που θα παλευει. χαχαχα.
Καποιες ερωτησεις...
Επαιζα σε μια περιοχη στη Γη και καποιοι εχθροι ηταν ατρωτοι στα πυρομαχικα μου. Εκτος αυτου, με τη μια που με ακουμπαγανε εχανα.
Σε καποιους χαρτες το παιχνιδι με ενημερωνει οτι ειναι co operative και πως χρειαζονται 3 παικτες ή και παραπανω. Εχω μια χαρα προχωρω και μονος. Για ποιον λογο υπαρχει αυτο;;;
Και ασχετο, αλλα ισως πρεπει να το παρατησω το παιχνιδι. Προβλεπεται να ειναι εθιστικοτατο και δεν προλαβαινω... :P
Παυλο δεν μου ειχε τυχει κατι τετοιο...και δεν νομιζω να εγινε γιατι τα story σου λενε τι level ειναι οι εχρθοι.μηπως μπηκες σε κανενα event?μηπως εκανες patrol missions γιατι εμενα εκει μου ειχαν τυχει κατι ντουκια που δεν μπορουσα να τους φαω...
αυτο για το coop το λεει γιατι μου φαινεται μπορεις να τα παιξεις ξανα με φιλους...
Παρα πολυ εθιστικο ειναι!
εγω εφτασα level 21 και ξεκιναω να καταλαβαινω τι γινεται μετα το level 20...πολυ υλικο παιδια...
Δεν εχω ιδεα απο MMOs...Μισουσα μια ζωη τα fps και τις κοντρες PVP με αλλους...κιομως με πιανω να εχω κολλησει με το παιχνιδι και να θελω να κανω συνεχεια πραγματα...εχει πολυ βαθος και πολλααααα πραγματα να κανεις...
Αυτο που λενε οτι ειναι επαναλαμβανομενο ισχυει...αλλα σε ποιο παιχνιδι τετοιου ειδους δεν ισχυει?και το diablo ειναι επαναλαμβανομενο αρκετα...
Μερα με την μερα και με τα διαφορετικα πραγματα που σου βγαζει το παιχνιδι να κανεις μου φαινετονται ολο και πιο αστειες οι κριτικες καποιων sites...6?6αρια δεν βαλανε σε αλλες πατατες τοσα χρονια...ειναι τραγικο να βαθμολογειται τοσο ενα παιχνιδι με τοσο βαθος----σε αυτα που αντιπροσωπευει ετσι?
Πιο συγκεκριμένα, για κάθε σφαίρα που έσκαγε επάνω τους, μου έβγαζε τη λέξη "Immunity" ή κατι τέτοιο. Ενταξει, επειδη δεν ηταν κομμάτι του βασικού story, έφυγα απο εκει γιατι δεν ειχε νοημα. Απλα με φυσάγανε και έχανα.
Αυτό συμβαίνει γιατί ο εχθρός ήταν πολύ μεγαλύτερου level από τον ήρωά σου. Το παρατήρησα 1η φορά στο earth patrol που ήμουν level 10 περίπου και βρήκα κάπου εχθρούς μεγάλου level. Πήγα εκεί πάλι όταν ήμουν 22lvl και τους έτρωγα για πλάκα...
Κατι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ...
Thnx!
Μου συνέβει εκτός από το patrol earth και σε μια αποστολή στο φεγγάρι. Δεν θυμάμαι την πίστα αλλά είναι σε ένα μεγάλο μέρος που στα δεξιά πας για την αποστολή και αριστερά για το moon strike. Εκεί είναι "γαιδούρια". Μόνο όταν πέρασα το 20lvl μπόρεσα και πέρασα από αυτούς...
Γειά σας παιδιά! Είμαι η Community Manager του PlayStation Greece και είπα να πω ένα γειά, αλλά και να δω μήπως ενδιαφέρεται κανείς να παίξουμε Destiny co-op! Είμαι level 9 ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου :confuzed:. Αν ψήνεστε κάντε με add, Ivorel ή μιλήστε μου και στο PlayStation forum ή εδώ!
η Δήμητρα αν δεν κάνω λάθος, σωστά; (εκ του Λουκά το ξέρω, όχι ότι ασχολούμαι με FB και λοιπά)
Καλώς ήρθες :)
Ναι η Δήμητρα! Σας ευχαριστώ παιδιά! Γενικά παίζω κυρίως μεσημεριανές ώρες και απογευματοβραδα σε δικές σας ώρες, Ελλαδικές :cool: Και ψ'αχνω κι άλλα παιδιά να παίξουμε μαζί να κάνω και level up!
με πιο απλά λόγια, παίζεις από το γραφείο (τις μεσημεριανές ώρες)! λολ
δοκίμασε και την τρύπ........εχμ την σπηλιά, για level up. Σταθερή απόδοση αν και βαρετή διαδικασία.
Μεσημεριανές και μετά τη δουλειά μένω παραπάνω! Ναι το ξέρω το συγκεκριμένο, αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. Θα γίνω όμως τρανή :a040:
εγω δεν το ξερω το συγκεκριμενο. ποια σπηλια? που? ποτε?
Υπάρχει link youtube με οδηγίες Ηλία μερικά ποστ πιο πριν από giorgo78 αν θυμάμαι...
έχει μια σπηλιά στην Γη, εκεί που είναι το εικονίδιο Cosmodrome. Δυστυχώς με το που μπαίνεις, πρέπει να πας στην άααααααααααααααααααααλλη μεριά της πίστας: οδηγείς τέρμα πάνω στις ανηφόρες, περνάς τα αεροπλάνα, ξανά ανηφόρα, κτήριο, μπαίνεις μέσα, φτάνεις στην έξοδό του και μετά πας ευθεία.........και βλέπεις ένα τσούρμο να βαράει μια σπηλιά.
πως και σου ξέφυγε;.................χμμμ.......μήπως παίζεις εν γένει μόνος σου, χωρίς party chat με φίλους (του PSN εννοώ, όχι του Destiny) ; διότι, κάποιος κάπως φίλος θα ήξερε μέχρι τώρα να σου πει....κι εγώ έτσι το έμαθα.....εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Βασικά, έχει βουήξει ο τόπος με αυτή τη σπηλιά. Χαίρε βάθος αμέτρητο. Ωπ, λάθος, χαίρε bonus engrams/όπλα/πανοπλίες ήθελα να πω. :D
Και αντι να παιξετε ρε πατε και κουμπουριαζετε τη σπηλια?
δεν εχει κατσει ακομα να παιξω με φιλους η αληθεια ειναι. θα το κοιταξω παντως
Spoilers...! Εγώ Παρασκευή 3-4 ώρα Ελλάδος, μεσημέρι εννοώ :P, θα μπώ να παίξω! Οποιος θα ήθελε να παίξει μαζί μου ας με κάνει add: Ivorel. Και μπορείτε να μου μιλάτε και στο φόρουμ του PlayStation για ό,τι απορία, αν δεν με βρίσκετε εδώ!
παιδια εχω κολλησει level 23 κανω strikes μαζευω vanguard points τιποτα δεν μπορω να βρω armor τι να κανω αρχιζω και βαριεμαι... δεν ειμαι καλος και στο PVP
Στα Heroic Strikes γιατι δεν εχει matchmaking? Το εχω απορια αρκετες μερες και σημερα που βρηκα χρονο να παιξω δεν βρηκα ατομα να παιξουμε.
Πολυ εκνευριστικο γιατι ηθελα strange coins!