9:11 o Οδυσσεας
9:13 ο Χριστοφορος
Printable View
9:11 o Οδυσσεας
9:13 ο Χριστοφορος
Ναι ρε ετσι είναι ο άλλος βλεπει το τελευταίο μήνυμα [emoji14].
Την ώρα που δημοσιεύτηκε απο τον odytsak εγω απλα εγραφα και μόλις το έστειλα δεν φάνηκε οτι υπήρχε και αλλο μήνυμα μετα το ειδα :D.
Edit
Το γαμησ*** πρωί πρωί το θέμα [emoji14].
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι ρε συ, ιδια στιγμή απαντήσανε. 9.11 ο Οδυσσέας 9.13 ο Χριστόφορος
εχετε δικιο.. εγω κοιταγα το δευτερο μηνυμα του Χριστοφορου.. να με συμπαθατε παιδια ειμαι ξενυχτης.! :P :P
Δεν πειραζει ρε συ Αριστο. Απλα σε λιγο θα φταναμε στο Brussels Group για να λυναμε το θεμα:D
Έψαχνα ένα site με έξτρα επιλογές για το PS store. Βρήκα αυτό. Τις βασικές που ήθελα (ειδοποιήσεις + ιστορικό τιμών) τις έχει.
Μπορεί να βολέψει και κάποιον άλλο.
Παιδιά καλησπέρα. Τώρα με την όλη κατάσταση, με μπλοκαρισμένο το PayPal και με τη Sony να μη δέχεται ούτε την πιστωτική μου ούτε την Pre-paid στο SEN account, η μόνη λύση είναι αγορά PSN card από κατάστημα? Δοκίμασα και maxplay.gr αλλά δεν προχωράει λόγω μπλοκαρισμένου PayPal και Paysafecard.
Τώρα θα μου πείτε ο κόσμος καίγεται και αυτός θέλει να κατεβάσει να παίξει. Αλλά κάπου πρέπει να ξεχαστούμε θεωρώ κάποιες στιγμές.
Αν υπάρχει λύση παιδιά εκτός από την αγορά PSN card, ενημερώστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στον αμερικανικο λογαριασμο μουμπορω να βαλω χρηματα απο paypal?η μονο psn καρτες?
Μόνο αν η πιστωτική κάρτα σου στο Paypal έχει εκδοθεί στις ΗΠΑ.
H λύση είναι καρτούλες από online καταστήματα,
δες εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...www-maxplay-gr
και εδώ
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ΎΟΟΞ΅ΟΞΉΞΊΟ
Για αυτό το μήνα που έρχεται (Οκτώβριος) δεν θα ψηφίσουμε ποια παιχνίδια θέλουμε να μπουν στο PS+ ;;;
Δεν είδα πουθενά την ψηφοφορία στο PS4, ούτε στο Whats' new, ούτε στο PS Store.
Μου διαφεύγει κάτι;
νομίζω δεν θα είναι κάθε μήνα η ψηφοφορία
Για να μην κάνω καινούργιο thread κι επειδή έψαξα και στο φόρουμ και δε βρήκα κάτι σχετικό, ρωτάω εδώ.
Είχα ένα US PSN account από εποχής PS3 το οποίο είχα κάνει import και στο PS4, αλλά δεν είχε τύχει να μπω ποτέ online. Τελοσπάντων, προσπάθησα να μπω χθες γιατί ήθελα να εξαργυρώσω έναν US/Canada κωδικό από το NFS Rivals που πήρα από Καναδά και όταν πάτησα να κάνω login, μου πέταξε μήνυμα για υποχρεωτική αλλαγή password. Για να μπω στο ψητό, το πρόβλημά μου είναι ότι ζητάει ημερομηνία γέννησης για το Αμερικάνικο account και προφανώς αυτή που είχα χρησιμοποιήσει δεν ήταν η πραγματική μου, όπως άλλωστε και η διεύθυνση Αμερικής. Το κοίταξα αρκετά online και υπάρχουν άπειρα threads από το 2009 και ύστερα με χρήστες που είχαν το ίδιο θέμα, ειδικά μετά το hack του PSN.
Πέρα από κάποια κολπάκια που δε λειτουργούν πλέον γιατί έχουν γίνει patch από τη Sony οι περισσότεροι καταληγουν να προτείνουν επικοινωνία με τη Sony US που κάνει verify τα personal data και ενδεχομένως στο επανεργοποιεί. Αυτό φυσικά εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί τα στοιχεία διεύθυνσης και ημερομηνίς γέννησης δεν τα θυμάμαι. Άσε που δε μένω ΗΠΑ :)
Η ερώτηση λοιπόν είναι εάν έχει τύχει σε κανέναν από εσάς ή αν γνωρίζετε μήπως υπάρχει τρόπος να δω κάπως ή να κάνω retrieve την ημερομηνία γέννησης. Το λέω γιατί το e-mail και το password που είχα δηλώσει τα θυμάμαι, αλλά στο link που μου έρχεται για την αλλαγή κωδικού ζητάει πρώτα το date of birth.
Σε αυτό το US account είχα κάποια περιεχόμενο από τις PS3 εποχές το οποίο δεν θα ηθελα να το χάσω. Βέβαια εάν δεν υπάρχει άλλος τρόπος θα κάνω νέο account με την πραγματική μου ημερομηνία αυτήν τη φορά :)
Έλεγα μήπως κάπως το γλιτώσω. Ή αν μπορώ έστω να κρατήσω κάπως το περιεχόμενο και τα trophies. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι πολύ χρήσιμη!
ρωταω εδω για να μην ανοιγω νεο θεμα χωρις λογο. μπηκα σημερα στο store απο το laptop για να δω αν εχω κατεβασει ενα dlc του until dawn και παρατηρησα κατι που μου φανηκε περιεργο. το τελευταιο που κατεβασα ειναι το tales from borderlands που ηταν δωρεαν στις 13/10. υπαρχουν ομως 159 παιχνιδια με ημερομηνια 17/10 που εγω δεν τα εχω κατεβασει γιατι ειναι παλια παιχνιδια που ειτε ειχε δωσει το plus ειτε τα ειχα αγορασει.
υπαρχει θεμα με τον λογαριασμο μου η απλα ειναι κολλημα που εχει φαει το store?
εδω και μερικα ss απο το store:
Spoiler!
To μόνο που μου πάει στο μυαλό είναι ότι στις 17/10 ανανέωσες την plus συνδρομή σου
οπότε έχει μια λογική αυτό που βλέπεις.
ρε φιλε εισαι πραγματικα θεος.:a023::a023:. οντως εβαλα μια τριμηνη καρτα προχθες. δεν ηξερα οτι οταν βαζεις καρτα στο κανει αυτο..!:a010bg::a010bg::a010bg:
Oύτε εγώ το ήξερα, έχω χρόνια να βάλω κάρτα (η συνδρομή μου λήγει το 2018),
έκανα μια υπόθεση γιατί αρχίζω σιγά σιγά να βλέπω τα πράγματα με γιαπωνέζικη λογική. :P
Επιτέλους έβαλαν wishlist στο store!!!
Μπαίνω στο store και όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από όταν προσπαθώ να δω τη wishlist μου. Εκεί κρασάρει η σελίδα. Περίεργο πράγμα!