Δεν εχω και πολλες προσδοκιες απο το παιχνιδι.Λιγο καλυτερα γραφικά και δρακοι.Ok σιγα το θεμα.1000παιγμενο, 1000τραγουδισμενο.Φτανει πια.
Spoiler!
Printable View
Δεν εχω και πολλες προσδοκιες απο το παιχνιδι.Λιγο καλυτερα γραφικά και δρακοι.Ok σιγα το θεμα.1000παιγμενο, 1000τραγουδισμενο.Φτανει πια.
Spoiler!
skeftikes omos na ine ontos etsi opos les? tote tha exi sta alithia plaka alla den tha gelame :P alla ok ke etsi na ine emena den me xala katholou ena neo oblivion me kalitera grafika/animations ke drakous.. ke sto oblivion me ola ta kala tu ke kaka tu ixa perasi pano apo 200 ores (isos pano ke apo 300 den thimame)
Εισαι τρελος?Πες μου!
hehe kala den ipa oti ayto thelo apo to skyrim, enoite oti perimeno na do megales allages apo to oblivion! Apla enoo oti ke me to oblivion ego imun eyxaristimenos ke to theoro petiximeni sintagi apla ekana ligi plakitsa, an do ta idia animation me to oblivion (ke idika sto treksimo ke sta almata) tha stilo to diskaki sistimeno piso stin bethesda :)
Μας αφησε χρονους το Oblivion! Πηγαμε και Shivering Isles βολτιτσα πανε αυτα τωρα.Ερχεται ο Βορρας!Δεν ξερω τι θα πει animation ξε-animation:P To δισκακι για να βγει απο το play οταν το αγορασω θα ειναι οταν το τελειωσω.Μετα απο κανα 30αρι χρονια δλδ.
Εσυ το πας φιρι φιρι να μην σου ξαναμιλησω, -rep στεγνα.
δυσκολη μερα αποτο πρωι σημερα.1 report και 2 -rep και ενα +rep σε mod. Ελπιζω αυριο να ζησω μια πιο ευχαριστη περιηγηση στο web.
Aσ τον ρε τον ασχετο. 20 ωρες στο oblivion μαζευε fly amanita
Καλημερα.
Δηλαδη τωρα τι καταλαβαινετε με το πεσιμο σας? ΝΑΙ 20 ωρες amanita γιατι επρεπε να φτιαξω αρκετη ποσοτητα απο ενα δηλητηριο με το οποιο μαζι με τα -rep να σας πιανει κιολας στο πετσί.:P
Πιες λιγο skooma να πανε τα φαρμακια κατω.
To Skyrim εχει skooma?
Αν δεν εχει θα ειναι τρελο fail
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ijg3sIXshaU"]Oblivion: Skooma Druggy. - YouTube[/ame]
Ξεραθηκα με το video ειδικα εκει που ο αλλος παει να πατησει Rumors χαχα
Το τσεκάρετε το νέο trailer?
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=w1AenlOEXao
Nαι Δημητρη, εχει ηδη μπει, πολυ καλο! Κρινοντας συνολικα το promotion που εχουν κανει για το Skyrim νομιζω ειναι η πρωτη φορα που ειναι τοσο εκτεταμενο. Αλλα χρονια ως PC devs ουτε κατα διανοια τετοια πραγματα, δειγμα του ποσο εχει αλλαξει η Bethesda τα τελευταια χρονια.
Όντως, ρίξανε πολλά λεφτά στο promotion και φαίνεται και από την παραγωγή του trailer αυτού. Μου αρέσει η σκηνή που ο ήρωας πάει να τα βάλει με το δράκο. Epic!
Δεν αντεξα και το ειδα κι εγω...Κατι παραπανω απο τρομερο.
Εντελώς off topic. Παναγιωτη Ο
οπότε βλέπω να χρησιμοποιεις την λέξη «τρομερό» μου ρχετε ΠΑΝΤΑ στο μυαλό ο αθάνατος βλασσης μπονατσος!
"Φοβερό! Τρομερό! Πααααρα πολυυυ ωραιαιαιο..." (πάντα με την χαρακτηριστική φωνή) :P
λολ, why?? :P Δεν ''σκεφτομαι'' ετσι το ''ΤΡΟΜΕΡΟ'' οταν το λεω/γραφω. Ειδικα με αυτην την φωνη. :P