Eξαιρετικος χαρτης. Το Drake Sword κανει το παιχνιδι σχεδον φυσιολογικα ευκολο. Μεχρι ενα σημειο βεβαια. Μετα θα παρακαλας για καποιο rare drop καποιου συγκεκριμενου - δυστυχως - οπλου.
Printable View
Eξαιρετικος χαρτης. Το Drake Sword κανει το παιχνιδι σχεδον φυσιολογικα ευκολο. Μεχρι ενα σημειο βεβαια. Μετα θα παρακαλας για καποιο rare drop καποιου συγκεκριμενου - δυστυχως - οπλου.
δε ξερω , εγω μεχρι στιγμης παντως ειμαι ενταξει με το σπαθακι μου!
Eννοειται. Αλλα παντα ειναι ευπροσδεκτο το ευκολοτερο. Τον δρακο στην γεφυρα τον εφαγες;
Καλύτερα θα ήταν να πάρεις το Drake Sword γιατί στο Depths και Blightown θα αποδειχθεί σωτήριο..αγόρασε 30 βέλη και ρίξτα στην ουρά του δράκου..δες ένα βιντεο στο Youtube για βοήθεια..
Ρε παιδιά έχω κολλήσει μέσα στο Sens Fortress και δεν ξέρω που στο καλό πρέπει να πάω..ελευθέρωσα τον μάγο αλλά κάτι γίνεται με τους ογκόλιθους και γίνεται Reset το μηχάνημα που τους πετάει νομίζω.
Aπλα με μπερδεψες που ειπες οτι ελευθερωσες τον μαγο. Χρειαζεται ενα κλειδι που ειναι πιο μετα απο το σημειο που εισαι.
Στο δωματιο που εισαι εχει 4 τουνελ απο οπου φευγουν οι σφαιρες. Διπλα ακριβως (δεξια) απο το τουνελ που μπηκες εδω, υπαρχει μια πορτα με εναν διαδρομο (προσοχη στην παγιδα). Απο κει πρεπει να πας. Μετα περνας ενα στενο γεφυρακι και... συνεχιζεις.
λοιπον εχουμε και λεμε
Spoiler!
Eχει ενα κρυμμενο λιγο πανω απ το ποντικι που λες. Η αξια του ειναι οση οι ψυχες του. Οπως ολα. Hard math του παιχνιδιου.
^^Νομιζω οτι δεν δινει κατι παραπανω εκτος απο καποιες ψυχες. Ευκολο ειναι παντως το ποντικι, αρκει να μην σε δει γιατι θα σου ορμησει πολυ γρηγορα. Δοκιμασε απο πανω εχει ενα μπαλκονι με βελη, δεν θελει πολλες ;)
master και εγω σε αυτην την παγιδα με τα βατραχια επεσα και τωρα ειμαι cursed, 50% κατω το HP και δεν μπορω να παιξω ετσι, πρεπει να θεραπευτω. Ελα ομως που δεν εχω περασει τα gargoyles και δεν μπορω ευκολα με τοση λιγη ενεργεια... που θα παει θα τα περασω. Παντως τωρα που εισαι cursed ειναι ευκαιρια να πας στο new londo ruins γιατι μονο ετσι μπορεις να αντιμετοπισεις τα φαντασματα. Εκτος και αν σου δωσουν το cursed blade, οπου με αυτο μετα μπορεις να τα σκοτωσεις. Ειναι πολυ σπανιο να στο δωσουν παντως. Εγω το πηρα αφου επρεπε να φαω καμια 200αρια για να το βρω σε καποιο corpse.
Στο New Londo Ruins θα βρεις κι εναν μαγο που νομιζω μπορει να σε θεραπευσει. Δεν ειμαι σιγουρος ομως.
Master, αυτο που ειπε ο criter. Η αξια του ποντικιου ειναι ας πουμε 15000 ψυχες. Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο.
Που ειναι αυτος ο μαγος;!! Εχω φαει ολο το londo και δεν τον εχω βρει. Αφου πηρα το cursed blade ομως τωρα, εμαθα και πως υπαρχει ενας εμπορος μετα τα gargoyles που πουλαει ξορκι για να θεραπευτεις και γι᾽αυτο εφυγα απο εκει. Η φαση ειναι οτι εκτος του οτι δεν παλευεται εκει κατω, τα φαντασματα δεν δινουν ψυχες.
μαλιστα... πως θα νικησεις ομως τα gargoyles με μιση ενεργεια φανταζει σχεδον αδιανοητο...
EDIT ρε γαμωτο το παιχνιδι αρχιζει να μου περνει την ψυχη... λες και δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο,,,αντε να μου κοψουν το ιντερνετ τουλαχιστον γιατι θα παθω τιποτα...
Criter, στο Νew Londo ruins τον μαγο τον βρισκεις σε μια ταρατσα στην οποια ανεβαινεις απο μια σιδεροσκαλα που βρισκεται μεσα σε ενα τζακι σε ενα δωματιο με ενα φαντασμα που τσιριζει. Ειναι λιγο μπερδεμενη η διαδρομη μεχρι εκει.
Για τα gargoyles ενα tip: Aν ειστε σε human form μπορειτε να αφησετε soul sign για να ερθει καποιος για βοηθεια. Ακομα κι αν δεν ερθει κανεις, θα ερθει ο Solaire! Αφηστε τον να βαραει και παιξτε εκ του ασφαλους.
Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας, θα το ψαξω.
kabamaru στο δωματιο με το φαντασμα που τσιριζει εφτασα, αλλα δεν ειδα την σκαλα... μαλλον θα το παρω απο merchant αν το βρω πιο ευκολα.
Τα gargoyles θα τα περασω... μπορει να εχω μιση ενεργεια, αλλα εχω δυνατο σπαθι, εχω και fireball στο αλλο χερι, κατι γινεται. Το ενα το σκοτωσα, το αλλο εμεινε, που θα παει. Μπορεις να του κοψεις και την ουρα και να παρεις το τσεκουρι, αλλα για να το κανεις αυτο δεν θα πρεπει να παιζεις με lock, για να μπορεις να πας απο πισω του να το χτυπησεις.
H σκαλα ειναι στο τζακι πισω ακριβως απο το φαντασμα! Το τσεκουρι απ την ουρα δεν πολυλεει, μονο για trophy hunting αν το θες.. Λες να το πουλαει και η ζητιανα πισω απ τα καγκελα που λεει κι ο Σαρας;;;