Sex & Violence.
Printable View
^^ Ακριβώς.
Τα σπάει!
Χμμμ.... Οκ, αλλα σα σεναριο ειναι καλο; Γενικα αξιζει; Γιατι, οκ, αν ειναι μονο σεξ και βια, ε, τσοντες και βιαιες ταινιες βρισκω οσες θελω.
Nai.Σεναριaκά στέκεται μια χαρά.Μην περιμένεις πάντως και'συ κανά Twin Peaks!Χαχα!
Οκ!
Το οποιο Twin Peaks, ρε γμτ, ακομα να αξιωθω να το δω.
Thnx Nick!
Ναι, αλλά σεξ και βία και αίμα και σπέρμα και slow mo action είναι το ζουμί! Βασικά αυτό είναι, αλλά αν δεν το κόψεις στα πρώτα δύο επεισόδια θα δεις και ωραίους χαρακτήρες και ίντριγκες και δολοπλοκίες να ξεδιπλώνονται σιγά σιγά! Δες κανά trailer και θα καταλάβεις, σκηνοθετικά είναι σαν να βλέπεις τους 300 σε σειρά. :D
Ok λοιπον... Θα το τσεκαρω.
Καλησπέρα παιδιά, δεν ξέρω αν το έχει ήδη αναφέρει κάποιος παλιότερα, αλλά πριν μια βδομάδα τελείωσα το The Shield.
Όποιος δεν το έχει δει και του αρέσουν αστυνομικο-διαφθορο-ναρκωτικο-συνομωσίες νομίζω πως η σειρά δεν έχει αντίπαλο.
Απίστευτες ερμηνείες, απίστευτη εξέλιξη, απίστευτο τέλος (η σειρά ολοκληρώθηκε κανονικά και δεν "κόπηκε κλπ") αξίζει 100% τον κόπο να την τσεκάρετε.
Warning: Extremely addictive, not so female-friendly!
^Στην Αγία Τριάδα των σειρών για μένα. :)
Και μενα στην αρχη μου φαινοταν πολυ ψυχρη αλλα μου βγαζει κατι...Ετσι το προστυχα σεξουαλικο επειδη ειναι μαγκακι...!
χαχαχα ναι βρε!σορυ αν το πηρες και συ αρνητικα!καλα εκανες και με διορθωσες..ετσι ειναι το σωστο!ναι πρεπει να ειναι πολυ καλο!θα το βλεπουμε παρεα!να λεμε τις εντυπωσεις μας!
Spoiler!
Φοβερο το Twin Peaks!πολυ ιδιαιτερο και απολαυστικο...αν και δεν το τελειωσα για τους λογους που πολλοι δεν το κανανε...οσοι το εχουν δει καταλαβαινουν...
^^ Ελα μωρη αρρωστια προστυχατζααα!!! :P :D :D
σε πιανω σε πιανω....!! ;)
Twin Peaks νουμερο 1. Δεν υπαρχει τετοια σειρα.
Οσο για το The Shield εχει αντιπαλο και λεγεται The Wire του ΗΒΟ. Ειναι το highest rated listing του Imdb με 9.7/10. Πολυ καλο.
Για μενα απο τις νουμερο 1 κωμικες σειρες ειναι μακρααααααν το Its Always Sunny in Philadelphia....ειναι μεγαλη καφριλα δεν παιζεται. Μετα φυσικα παμε σε Kenny Powers με Εastbound and Down.
Τωρα τελευταια τσεκαρα μια σειρουλα του Comedy Central που λεγεται Workaholics...κωμωδιουλα που εχει χαβαλε.
http://www.imdb.com/title/tt1610527/
Ειδα τα πρωτα 3 επεισοδια AHS (american horror story!) και εχω ενθουσιαστει πολυ!φοβερα πραγματα!!!!πολυ ιδιαιτερη σειρα και ενδιαφερουσα!!!!
Κάποια στιγμή θα την δω chronohill, δεν με τράβηξε κυρίως λόγω δημιουργού, αλλά λόγω είδους θέλω να της δώσω μια ευκαιρία (χρόνος δεν υπάρχει).
Δεν θυμάμαι αν την έχω αναφέρει, ίσως η καλύτερη νέα σειρά φέτος είναι το Homeland.
Βλέπω τώρα τον πιλότο του AHS. Αρκετά ενδιαφέρον τα έλεγα... Nothing much, though. Ελπίζω να γίνεται ακόμα καλύτερο μετα.
Ξεκινησα πριν 5-6 μερες το Breaking Bad και ειμαι ηδη προς το τελος του Season 2.
Περιττο να πω οτι τα.. σπαει :D
^^Χεχε, ωραίος, μαζί σου :)
Δεν έχω δει γενικά και πολλές από τις νέες σειρές, ενώ για κάποιες από αυτές ακούω πολύ καλά λόγια, όπως για το Boss του Starz, γι' αυτό είπα να μην είμαι απόλυτος. :D
το walking dead οσο παει και καλυτερευει!