Αυτο το λεω απο το φιφα -20 εκδοση. Τραγικο ωρες ωρες ειναι!
Printable View
Ρεαλιστικότατο εγώ το θεωρώ!!Αρκετές φορές το έχουμε δει και στην πραγματικότητα(Ολυμπιακός,Μαντσεστερ κλπ) :P
Πολυ καλυτερο απο το pro
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
έχει δοκιμάσει κανείς τον rooney σε bpl team? έχω Jovetic βασικό σε 4-2-3-1(2) σύστημα και θέλω μια αναβάθμιση εκεί, και τα 45κ που κάνει δεν είναι απαγορευτικά.
Φίλε Φώτη, σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου! Έκανα login στο ultimate από το ps3 (εκεί το είχα ξεκινήσει) και δέχτηκε την security question. Μετά μπήκα από το ps4 όπου το δήλωσα ως trusted console και το πρόβλημα λύθηκε... Πλέον, μπαίνω κανονικά στο ultimate team.
Και πάλι σ' ευχαριστώ φίλε μου!
:bravo-009:
Εγω οσους βλεπω με PL team, sturridge εχουν μπροστα ή ετο , και οι φραγκατοι βαν περσι
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Ναι ετσι ειναι.. Ας πουμε εγω μαζευα λεφτα για να αλλαξω τον Nasri με Rooney και τον Sturridge με Eto'o
Sent from my Galaxy S4
οπότε να δω και sturridge που είναι φθηνότερος πρώτα
Απο Sturridge δεν ειχα ξετρελαθει.. Αλλα τζαμπα ειναι δοκιμασε τον και αν δε σ αρεσει πουλα τον
Sent from my Galaxy S4
div 2 δυσκολέψαν τα πράγματα, έπαιξα και λίγο νευρικά και με 11 βαθμούς back to div 3 ( που είχα ανέβει με πρωτάθλημα :S ) ο sturidge δεν μου άρεσαι btw
Ορίστε και η ομάδα που έχω καταφέρει να φτιάξω έως τώρα.Βέβαια δεν έχω παίξει αρκετούς αγώνες(μόλις ανέβηκα division 8 στο online και είμαι division 7 στο offline)
http://www.easports.com/fifa/footbal...ckE9tnKQP8:ps3
Ωραίος Μιχάλη.. Οταν μαζέψεις λίγα φράγκα αριστερά ένας Schurle πιστευω θα χρειαστεί..
Και εδώ ένα χαζο-γκολάκι που έβαλα χθες.. https://www.facebook.com/photo.php?v...43961262097022
Ωραίος Φώτη!!(για το γκολ)
Εγώ έπαιξα εχθές με 2 που είχαν Τσεχ στο τέρμα και μου βγήκε η πίστη να τους βάλω γκολ.Τόσο καλός είναι;;
Όταν επιστρέψω απο τη δουλειά θα ανεβάσω και εγώ ενα βιντεακι απο ενα γκολ που έβαλα εχθες.
Πάντως αυτό το share μου έχει σπάσει τα νεύρα, ποτε αυτό που θέλω δεν θα το έχει σώσει!!!Εβαλά μια γκολάρα εχθές με μακρίνο σουτ και δεν το έβρισκα με τιποτα.....
Ειναι με τις ορεξεις του το Share!
Στην αρχη οταν ειχα Αγγλικη ομαδα ειχα τερμα Lloris και Γαλλους CB για να τσιριαζουν τελεια.. Δεν εμεινα ευχαριστημενος ομως και πηρα Cech..
Απιστευτος ο τυπος.. Οταν βρεις λεφτα αγορασε τον χωρις 2η σκεψη!
Sent from my Galaxy S4
ναι κ εγώ Cech πήρα μετά απο κάτι τέτοια matchακια με αυτόν αντίπαλο και με προτροπή του Φώτη, και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος... καλα βέβαια που να δεις τον Neuer σε γερμανικές ομάδες....