ε τπτ hype στο θεό....
Printable View
ε τπτ hype στο θεό....
και ειναι παιχνιδι πρωτης γενιας ετσι?
trolololol
τίποτα πραγματικά δεν κρατιέμαι... και remote στο vita.. δεν κρατιέμαι!!!!
Εγω τι να πω που δεν πηρα ακομα ps4:P
^ Και τι περιμένεις; :P
κάτσε μη δούμε κανά 90 στο MC με αυτά που βλέπουμε....
Αν ειναι και παιχνιδι του 90 εδεσε το γλυκο.Ε καπου εκει θα αφησω στην ακρη το 3 νομιζω.
Μακαρι να βγω αληθινος για το 87-90 score στο Metacritic!! Οπτικα ειναι για πανω απο 9!!
^^Μακαρι αλλα δεν νομιζω να φτασει τοσο ψηλα.
Βγαινουμε ολιγον off topic, αλλα καλα κανεις που περιμενεις. Κυριολεκτικα το δικο μου μαζευει σκονη. Σημερα το ανοιξα μετα απο μερες για να κατεβασω το Dead Nation και αυτο ετσι για να μη το χασω. Δε θα ασχοληθω λογικα. Παιζω πολυ περισσοτερο με το 3. Πηρα και το LOS2, οποτε...
Ok...προσωπικα κρατουσα επιφυλαξεις ολο αυτο το διαστημα για τα γραφικα, δεν ημουν τοσο ενθουσιασμενος οσο οι περισσοτεροι αλλα βλεποντας τις τελευταιες GAMEPLAY εικονες και βιντεος εχω πειστει...:a052:
Το παιχνιδι ειναι πανεμορφο, nextgen stuff, οι εικονες πιο πανω ειναι φανταστικες. Αν και το gameplay ειναι τοσο καλο οσο λενε καποιοι τοτε θα μιλαμε για ενα παιχνιδι που πιθανον θα ξεπερασει τις προσδοκιες πολλων, μεσα σ'αυτους και εγω.
Ελπιζω οτι θα ειναι τοσο καλο οσο λενε, αν ο κοσμος το γουσταρει λιγη σημασια εχει τι θα βαλουν τελικα οι reviewers...
Μολις ειδα στο store του ps4, στα games/top games στο second son εχει trailer με τιτλο "neon powers video" ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!!
Στο trailer μπορεί να έχει, στο παιχνίδι μάλλον δεν έχει, αλλιώς θα το μαθαίναμε από τους reviewers.
Παντως οτι διαλογο ειχε στο τραιηλερ ηταν με Ελληνικους υποτιτλους