Τι έγινε ρε παιδιά;;; Κανείς για σήμερα;;
Printable View
Τι έγινε ρε παιδιά;;; Κανείς για σήμερα;;
Ημέρα αγώνος.
Gentlemen, buckle up & start your engines!
καλησπέρα ...το βράδυ στις δέκα έχουμε Αγώνα ....και επίσεις μπορείτε να υποβάλετε της προτάσεις σας για το νέο πρωτάθλημα ......για να έχουμε χρόνο να της εξετάσουμε - αξιολογήσουμε κτλ.
παιδια εχω μπει απο το pc του γειτονα.εχω θεμα με την γραμμη απο εχθες.προσπαθω να συνδεθω απο το playstation αλλα τιποτα..
Σχετικα με το νεο πρωταθλημα, θα μπορουσε να εχεi καθε ομαδα το δικο της αυτοκινητο αλλα για ολοκληρο το πρωταθλημα...θα επιλεξουμε μεχρι 6 διαφορετικα αυτοκινητα (2 ομαδες μπορει ας πουμε να εχουν το ιδιο αμαξι ομως). Να επιτρεπονται οι ρυθμισεις.Αλλαγη χρωματος ανα ομαδα κλπ Αυτο μπορει να ακουγεται βαρετο να κρατησεις το ιδιο αμαξι για ολοκληρο το πρωταθλημα, αλλα πιστευω θα ψαχνουμε τροπους να το βελτιωσουμε αγωνα με τον αγωνα.Θα εχει ενδιαφερον νομιζω.Και θα ηθελα να μην ειναι αγωνιστικα τα αμαξια αλλα να επιτρεπονται μεχρι καποιο οριο οι μετατροπες.
Και καθε τοσο να βαζουμε και μια μερα με σουπερ ειδικη:P
Ανα 2 οδηγοι θα μπαινουν σε ενα καρτοδρομο με WRC αμαξια για head to head, 2 γυρους.:a038-1:
Ανοιγω θεμα, γκετ ρεντι.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο Καλαθάρα για ακόμη μία άψογη νίκη.
Και σε όλους για μια εξαιρετική προσπάθεια, παρά τις αναποδιές.
Αυτός όμως που πραγματικά δικαιώθηκε εχθές για όλο τον κόπο
και την θεαματική βελτίωση που έχει, είναι ο Σταύρος.
Δικαιούνταν πολύ καλύτερες θέσεις σε αρκετούς αγώνες.
Οπότε λοιπόν...
Μπράβο για την επιτυχία σου, ομαδάρα!!!!
Άντε και στο κορυφαίο σκαλί!
ΥΓ. Να κανονίσουμε προπόνηση για το Nurburgring.
Με βοηθησατε, μου δειξατε πολλα μεσα στο πρωταθλημα και εσυ ακομη περισσοτερα κ με τοσο "σπρωξιμο", ε θα βελτιωνομουν!Απλα ειδικα στο χθεσινο αγωνα κανεις δεν επαιξε με το 100% των δυνατοτητων του.Εσυ μου εδωσες εν γνωσει σου τη δυνατοτητα να παω καλα σε σχεση με εσενα (you know what i'm talking about).Πεταξε και τον otacon εξω η αιθουσα,τον Στελιο, ο redweed μαθαινει τωρα να παιζει με τιμονιερα...πολλα εγιναν για να εχει τετοια καταληξη ο αγωνας οποτε θα χαρω να τα παω καλα οταν ολοι τα πανε καλα.Τοτε μετραει πραγματικα!Δεν ειμαι ομως αχαριστος, καλος αγωνας ητανε κιαυτος!Πηγε καλυτερα αποτι περιμενα ολο το πρωταθλημα!
Σχετικα με την προταση που κανω παραπανω για head to head ο Καλαθαράς απαγορευεται να συμμετασχει.
καλησπέρα ...τα μπραβο μου σε :first:Καλαθαρά-Σταύρο:d055: - Μανώλη :d055:πρωτίστως και σε όλους τους υπόλοιπους για την καλή προσπάθεια / σχετικά με το νέο πρωτάθλημα πρέπει να ψηφίσουμε- αποφασίσουμε εάν θα επιτρέπουμε η όχι της ρυθμίσεις ....γιατί βάση αυτής θα κάνουμε και της επιλογές τον αυτοκινήτων - εμένα προσωπικά με σημφέρει να έχει ρυθμίσεις γιατί ξέρω να σετάρω αναρτήσεις κτλ. γιαυτό θα μείνω ουδέτερος ....(.οι οιπολοιποι ψηφίστε ):look:
Στρατο ανοιξε το νεο θεμα, ριξε μια ματια! ;)
και μια κουβέντα για τα παιδιά που έχουν προβλήματα συνδέσεις η άλα τεχνικά......είναι άδικο να χάνεις έναν αγώνα λόγο αυτών τον θεμάτων και όχι μέσα στην πίστα καθαρά αγωνιστικά .....και κάνουμε ότι μπορούμε για να μιώσουμε το αίσθημα της αδικίας ,όπως είμαστε και ανηχτοί σε προτάσεις που είναι προς αυτήν την κατευθυνση:scratch:
Τι να πω για χθες, ολη η ατυχια μαζεμενη. Κανω εναν πολυ καλο χρονο νομιζω 3ος και μπαινω πιτς να αλλαξω λαστιχα, βαζω βροχης και με ξεκιναει τελευταιο. Ο αγωνας αντι για 20% υγρασια οπως ξεραμε οτι θα ξεκινησει εχει 0% και ενω μετα βρηκα λιγο ρυθμο κανει σπασιμο η εικονα με βγαζει εκτος δρομου και μετα απο λιγα δευτερολεπτα με πεταει εκτος PSN. Κριμα γιατι εκανα καλη προετοιμασια και θα μπορουσα να κοντραρω τον Αλεξη. Κριμα και για τον Στελιο.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο Καλαθάρα για ακόμη μία άψογη νίκη.
Και σε όλους για μια εξαιρετική προσπάθεια
bravo se olous paidia polu wraios agonas gia emena kai esthanthika megali xara otan ida oti mporo na eimai antagonistikos kai palu.. bebea thelo douleia akomi!! xtipisa kanenan kata tin diarkia tou agona?? thelw na ksero gia na eksetaso to thema kai na min ksana simvi.
Καλημερα!Για παμε γερα για τον τελευταιο αγωνα σημερα στην πρασινη κολαση.....!
Στο παρακατω βιντεο ο Στρατος εβαλε τη γυναικα για μια βολτα στη Nordschleife χαχαχα
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2o96xcZtaVI"]http://www.youtube.com/watch?v=2o96xcZtaVI[/ame]
Έλα ρε!
Έφτασε το τέλος μια υπέροχης διοργάνωσης;
Ας ελπίσουμε ότι θα έχει αντάξιο τέλος
και χωρίς προβλήματα συνδέσεων για κανέναν
ώστε όλοι να απολαύσουν τουλάχιστον αυτό τον αγώνα.
Ομαδάρα γερά!
Και να θυμάσαι τις στροφές που ρίξαμε λάδι, ειδικά
για τον Στράτο και τον Καλαθάρα...
Μερικα πλανα απο τις προπονησεις μου χτες Ηλια
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MSfGDqqYWmU"]http://www.youtube.com/watch?v=MSfGDqqYWmU[/ame]