λεω να παρω το the crew ps4 δοκιμαστικα σαν πρωτη παραγγελια
Europe
3 to 5 business days - £2.95 per order
Rest of the World
4 to 6 business days - £4.95 per order
λεω να παρω το the crew ps4 δοκιμαστικα σαν πρωτη παραγγελια
Europe
3 to 5 business days - £2.95 per order
Rest of the World
4 to 6 business days - £4.95 per order
μη φοβάσαι είναι αξιοπιστο μαγαζί.
κατα καιρους βγάζει καλές προσφορές, απλά τα μεταφορικά είναι αρκετα.
οι ανησυχιες μου ξεκιναν αφου περασει τα συνορα!!
και οσο για τα μεταφορικα δεν τα βλεπω πολλα αφου και στην Ελλαδα
να αγορασεις απο καπου ενα 5ευρο θα το δωσεις(αν δεν κανεις συναλλαγη χερι με χερι)
Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια! Μολις μου εστειλε ενας φιλος αυτο το site.
http://mypsgames.com/games/ps4
Ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να δω λεπτομερειες. Μου λεει οτι δεχεται και Paypal. Το γνωριζει κανεις??
Φώτη από ότι έχω δει όμως είναι για αγορά primary account και όχι physical copy.
Δεν με πειραζει να ειναι digital download. Αλλα να ειναι νομιμο.
Γραφει δλδ οτι ειναι primary account?
edit: Τωρα μπηκα στο FAQ και διαβασα.. Οντως ειναι primary..
Κριμα, και νομιζα ηταν κανονικα νομιμα downloads.
Ασχετο αλλα τουλαχιστον στη Λαμια το public εκτος απο αμπαλους πωλητες εχει και αγενεις , χτες ηταν η δευτερη φορα που πηγα να αρπαχτω αλλα λογω των ημερων ειπα να μην χαλαστω.
Ξερεις πως μπορεις να τους κανεις ζημια αν ζητησης να κανεις παραπονο (δεν θυμαμαι πως το λενε ενα κολοχαρτο που κανεις παραπονα).
Το εχω ζητηση πολλες φορες οταν δεν μου κανουν τα χατηρια :P(και σχεδον παντα κανουν αυτο που θες).
*edit*
Εχω γυρισει στο Ikea καρεκλα που εσπασε μετα απο ενα χρονο και ειπα οτι την ειχα παρει πριν ενα μηνα αλλα εχασα την αποδειξει και δεν μου την αλλαζαν μολις ζητησα να κανω παραπονα.....μου δωσαν αλλη και μου ειπαν να κρατησω την αποδειξει :D.
Δεν θελω χατηρια ρε συ θελω να μου μιλανε οπως τους μιλαω και να μην στραβωνουν οταν δεν δεχομαι τις χαζο εγγυησεις τους που πουλανε εξτρα 40€. Προχτες πηρα ενα βιβλιο δωρο για τη μητερα μου που ειχε πανω ενα αυτοκολλητο απο αυτα που λενε την τιμη , τα στρογγυλα τα μεγαλα που βαζουν οταν ειναι προσφορα. Η κοπελα στο ταμειο το ξεκολλησε λες και την κυνηγουσε ο Σακιλ στο σκοταδι να τη βιασει και οταν της ειπα οτι ειναι δωρο μου το πεταει στον παγκο και μου λεει να παω να παρω αλλο απο τον 4ο οροφο. Την κοιταω και δινω τοπο στην οργη , αφηνω το βιβλιο οπως ειναι και φευγω .
Για να μην αναφερω τις μαγκιες οταν πηγα να παρω το one που νομιζαν οτι κατεβηκα απο καμια σπηλια και πηγαιναν να μου βαλουν εντοκες δοσεις.
Οφτοπικ τελος , σορρυ.
Εγώ θέλω να αγοράσω στις 30 του μήνα το dying light και μαζί να κάνω και pre order το Batman ας πούμε. Μου βγαίνει 30 ευρώ το Dying light. Όταν έρθει η στιγμή για να πάω να το παραλάβω από το κατάστημα θα πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό μαζί με το pre order του Batman; Ξέρει κανείς;
Πληρωνεις μονο για τη παραγγελια που εχει φτασει στο καταστημα.
Αν αυτό που έχει την έκπτωση πάρεις πρώτο δεν ξέρω τι γίνετε ,μπορεί να σε βάλουν να τα πλήρωσης και τα δυο .....αν οχι τοτε λογικα θα μπορεις να το ακυρωσεις μετα ;).
Δε σε βάζουν να πληρώσεις και το άλλο.
Εγώ έκανα δύο παραγγελίες με δύο παιχνίδια έκαστη με σκοπό να ακυρώσω το δεύτερο παιχνίδι αφού θα έχω πάρει το πρώτο σε καλύτερη (και όχι μισή, ουσιαστικά, αφού τα υπερκοστολογούν) τιμή.
Δεν πιστεύω πως θα υπάρξει πρόβλημα.
To σωστό είναι μιας και μιλάμε για πακέτο προσφοράς να προπληρώνεται όλο το ποσό με το πρώτο παιχνίδι αν το δεύτερο παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμο
με την ανάλογη ενημέρωση φυσικά ότι το δεύτερο παιχνίδι θα παραδωθεί όταν κυκλοφορήσει (το χωρίς χρέωση εννοείται).
Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο ερασιτέχνες στο PUBLIC και να μπούνε μέσα,
χοντρική τα παιχνίδια έχουνε 40 με 45 ευρώ,
δεν γίνεται να τα δώσουνε 30-35 ευρώ και να χρεωθούνε και Κούριερ και τα λεφτά από την αντικαταβολή να τα πάρουνε μετά από βδομάδες.
Ως συνηθως προχτες που εγραψα κατι στο νημα για το ποσο για τον πεο μαγαζι ειναι το public το μηνυμα μου σβηστηκε (σωστα ως οφτοπικ) αλλα χωρις ενα μηνυμα βρε αδερφε(λαθος οσο κ οφτοπικ να ημουν) .
Παρολαυτα επανερχομαι . Σημερα λοιπον πηγα στο public λαμιας να δω τι παιζει για την περιβοητη προσφορα. Φυσικα μυρωδια ολοι εκει μεσα. Πηρα στα κεντρικα να δω τι γινεται και η επισημη απαντηση τους (εχω κ ονομα υπευθυνου) ειναι οτι η προσφορα για τα δυο παιχνιδια και το 2ο στο 50% ισχυει εως σημερα και για παιχνιδια που κυκλοφορουν ηδη. ΟΧΙ PREORDER και το 50% ισχυει για το φτηνοτερο. Επισης αν καποιος οπως εγω εχει εκπτωση απο το myclub , στην περιπτωση μου 15€ , ΔΕΝ μπορει να τη χρησιμοποιησει για την συγκεκριμενη αγορα.
Με λιγα λογια παει ενας σημερα να παρει shadow of mordor και alien isolation και πληρωνει 57€ + 29€ = 86€ , οταν τα ιδια στο skroutz κανουν 79€ . Γαμω τις προσφορες.
Αν καποιος εχει αγορασει ηδη ας μας διαφωτισει γιατι αφηνω και ενα ενδεχομενο αυτος που μιλησα να ειναι αλλος ενας ασχετος οπως αυτοι στο καταστημα.
^^ για αυτά που λες το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως το 50% ισχύει για το πιο φθηνό από τα 2 games ,για preorder και για συνδιασμό με άλλη έκπτωση που έχεις ήδη δεν ξέρω , αλλά λογικά αυτά που σου είπανε θα ισχύουν ,
για μένα αξίζει όλο αυτό μόνο αν βρεις κάποιον άλλο και πάρεις κάτι όντως ακριβό π.χ. 2 συλεκτικές εκδόσεις που έχουνε π.χ. 150€ η κάθε μία οπότε αντί για 300€ πάνε στα 225€ οπότε από 112,5€ στον καθένα , εκεί φαίνεται η διαφορά σχεδόν 40€ αλλά στα περισσότερα games είναι ούτως η αλλως πιο ακριβό το public...
Εγώ το έκανα με psn plus , οπότε μας βγήκε από 50€ στα 37€ στον καθένα :d055:
Λοιπόν παρέλαβα και εγώ σήμερα από το κατάστημα Λάρισας τα 2 παιχνίδια μου με την προσφορά. Δεν με άφησαν να εξαργυρώσω τους πόντους μου από το student myclub. Επίσης έκανα λίγη φασαρία γιατί η κόπια του Far Cry 4 (στο οποίο εφαρμόστηκε η έκπτωση μιας και ήταν το φτηνότερο από τα 2) δεν είχε την ταινία γνησιότητας στη ζελατίνα με το PS4 logo και η ζελατίνα κάπως ζαρωμένη ενώ σε άλλα αντίτυπα του ίδιου game είχε κανονικά την ταινία γνησιότητας. Αφού πλήρωσα πήγα στα παιδιά στο gaming section και τους έκραξα... μου λέει ο πιτσιρικάς 'φίλε και άλλα games δεν έχουν αυτήν την ταινία που λες, θες να μου πεις ότι όλα αυτά που έχω εδώ δεν είναι γνήσια??'. Λολ. "'Οχι μεγάλε αλλά σου λέω ότι δεν νομίζω ο διανομέας να σου στειλε τα μισά έτσι και τα αλλά μισά αλλιώς, εμένα προσωπικά μου φαίνεται ότι δεν είναι η ζελατίνα στην οποία το κατάστημα παρέλαβε το παιχνίδι και δεν το παίρνω έτσι, μέχρι τώρα δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και δεν το εμπιστεύομαι, μοιάζει με μεταχειρισμένο... θέλω να μου το αλλάξεις με αυτό" (κρατούσα άλλο FC4 κανονικό). Όταν μου πε ότι δεν μπορεί να το αλλάξει γιατί έχει πάνω το αυτοκόλλητο με το όνομά μου τον κατσάδιασα και long story short πήγε στο άλλο παλικάρι που δουλεύει αρκετό καιρό εκεί και έκανε ότι δεν ακούει τόση ώρα. Το πήρε χωρίς να πει τίποτα και έβγαλε διακριτικά το αυτοκόλλητο κάτω από τον πάγκο, μου το έδωσε και έφυγα, ούτε περάστηκε ξανά από το ταμείο ούτε τίποτα. Δεν μου φαίνεται πολύ επαγγελματικός ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα και ελπίζω να κάνω λάθος για τις ζελατίνες και όντως να έρχονται έτσι μερικά από τους διανομείς γιατί διαφορετικά τρώμε δούλεμα και αγοράζουμε μεταχειρισμένα στην τιμή καινούριου.
Η προσφορα ισχυει μεχρι και σημερα. Το φθηνοτερο παιχνιδι/συνδρομη/gift card δεχεται την εκπτωση, αν εχουν ιδια τιμη τοτε ενα απο τα δυο δεχεται εκπτωση. Αφορα προιοντα που βρισκονται τωρα σε stock και οχι ημερομηνια μετα την σημερινη.
Για τους ποντους απο το myclub δεν γνωριζω για να σε βοηθησω. Αυτο το ελεγχουν στα ταμεια.
Τελος να πω οτι οι συγκρισεις των καταστηματων που ειναι αλυσιδες με καταστηματα "skroutzομαγαζα" ειναι λανθασμενη. Το αν συμφερει καποιον να αγορασει απο το δευτερο και οχι απο το πρωτο πιστευω οτι ειναι προφανες.
Θα ακυρωθούν οι παραγγελίες μας δηλαδή? έχω βάλει τα Project Cars και BF Hardline.
Θα έπρεπε να είχαμε ειδοποιηθεί ήδη ή να μην άφηνε στα preorders να ισχύει η προσφορά.
Aν γίνει έτσι θα επιβραβεύσουνε τους πονηρούς που παραγγείλανε π.χ. το Far Cry 4 μαζί με ένα pre order
και πήγανε και πήρανε το παιχνίδι από το κατάστημα με 31 ευρώ και το άλλο δεν θα πάνε να το πάρουνε ποτέ.
Ξέρω ήδη δύο που μίλησα μαζί τους σε party Chat που το κάνανε.
...Κι εμείς οι σωστοί πελάτες θα πάρουμε να μην πω τι, έτσι και μου ακυρώσουνε την παραγγελία απλά δεν θα ξαναπαραγγείλω ποτέ.
Είμαι και εγώ από τους πονηρούς που ήθελα να το δοκιμάσω (με προοπτική όμως να το πάρω όντως το παιχνίδι που θα ήταν pre-order αν δεν το έβρισκα σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή on launch) αλλά με έστειλε σε guilt trip ο Enstiko και δεν το έκανα :P
Αλλά αν όντως υπάρχει δόλος με το θέμα που έγραψα παραπάνω, το ζητάει ο οργανισμός τους το κλέψιμο.