Δεν δίνονται αυτά,καταρχήν η μπάλα πήγε από πίσω στον μιραλάς,δεν μπορούσε να την αποφύγει με τίποτα.Δεν φτάνει που κόπηκε και η αντεπίθεση γιατί αν δούμε στη συγκεκριμένη φάση έφευγε ο μιραλάς με 3 δικούς μας και ζήτημα ήταν να είναι 2 της μαρσέιγ
Printable View
Οι γραμμές σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο πρέπει να είναι έτσι: (Η επιλογή των ομάδων είναι τυχαία)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...gersZenit1.jpg
Όλες οι γραμμές (κούρεμα γρασιδιού, μικρή-μεγάλη περιοχή) είναι παράλληλες μεταξύ τους όπως και με την νοητή γραμμή του εκάστοτε offside.
Σε κάποιες λήψεις μπορεί οι αναλογίες να αλλοιώνονται άλλα δεν νομίζω σε έναν αγώνα του Champions League να είχανε κάνει τέτοιο παιδαριώδες λάθος
(να μην είναι παράλληλες δηλαδή οι γραμμές της μικρής με της μεγάλης περιοχής)
Ναι έτσι είναι, αυτό σου είπα, ότι και η γραμμή του οφσάιντ πρέπει να είναι παράλληλη με τις άλλες γραμμές του γηπέδου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να μπει μία γραμμή ξεκινώντας από το πόδι του αμυντικού και να φεύγει παράλληλα με τις άλλες. Ξεκάθαρο είναι πως πρέπει να το δει και ο επόπτης, ούτε βλέπει ο καθένας διαφορετικά πράγματα όταν το τσεκάρει από την κάμερα, αρκεί φυσικά να μην μπλεχτεί με την αίσθηση του βάθος που δίνουν οι παράλληλες γραμμές.
Μπραβο στον ολυμπιακο για το διπλο αλλα μην τρελαθουμε και τελειως.νταξει μας πονεσε παρα πολυ.εγω εβλεπα εφιαλτες το βραδυ.(αν και προτιμησα να δω την ματσαρα στο μιλανο)
Πρεπει να χασα μεγαλη εμφανιση απο τον θρυλο!δεν πειραζει καλο ματσακι εγινε και στο μιλανο.
Για τους δημοσιογραφους λεμε αλλα ειναι και μερικοι που λενε περιεργα πραγματα. σε λιγο θα ακουσουμε οτι πρεπει να τιμωρηθει ο διαιτητης που εδωσε φαουλ στο χερι και δεν αφησε την αντεπιθεση.ημαρτον..
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
Ρε Μενιο ...τι λες???
Κανετε και παραπονα απο πανω που εκοψε την αντεπιθεση?:a045:
Καθαρο πεναλτι ηταν..
Ειπαμε παιξατε καλα(ετσι λενε,εγω ειδα το αλλο),νικησατε,εχετε ελπιδες για 16,αλλα οχι και το ασπρο-μαυρο.
Το οφσαιντ ηταν τοσο οριακο που καλα εκανε και δεν το εδωσε.Σχεδον στην ευθεια ηταν οι παιχτες.
Δεν ειπα αυτο WISE. Κι εγω να χασει περιμενα ο Ολυμπιακος, αλλα μου καθεται πολυ ασχημο να κανει τετοια σοβαρη εκτος εδρας εμφανιση Ελληνικη ομαδα απεναντι σε Γαλλικη και μετα να μιλαμε για διαιτησιες. Οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα και να επαιζε, και να την ευνοουσε εστω λιγο η διαιτησια θα χαιρομουν, επειδη μας θεωρουν παρακατιανους οι "Ευρωπαιοι" διαιτητες και μας σφαζουν σε καθε ευκαιρια. Ελεος δηλαδη να βγαζουμε τετοια πικρια επειδη κερδισε η ομαδα που δεν υποστηριζουμε. Και δεν το λεω για σενα προσωπικα, γενικα το βλεπω. Κι εγω την Barca προτιμουσα να δω απο γαυρο αλλα επειδη δεν εχω Nova δεν εκατσε και δεν καταφερα να τη δω.
Βαγγέλη οι διαιτητές μερικές φορές πέραν του κανονισμού έχουν και κρίση για μια φάση.Εγώ πιστεύω ο διαιτητής είδε ότι ήταν μέσα αλλά το έδωσε φάουλ πολύ απλά γιατί δεν ήταν ηθελημένο και παίζονταν πολλά.Και στην τελική και εμείς από το ριπλέι καταλάβαμε τι έγινε,οι της μαρσέιγ δεν διαμαρτυρήθηκαν ούτε ο ντεσάμπ.Αν ήταν πιο μέσα στην περιοχή σε διεκδίκηση με άλλον σίγουρα θα έδινε πέναλτι.Εγώ φίλε και ο παο να έπαιζε δεν θα το έδινα πέναλτι ούτε φάουλ.Πολύ απλά επειδή η μπάλα έρχεται από πίσω και ο παίχτης στην αρχική επαφή με το χέρι(ψηλά) δεν έχει καταλάβαι τι γίνεται
Nαι και το κατεβασε στα πρωτα λεπτα απο το πολυ κραξιμο που εφαγε απο Παναθηναικους.Το οτι δεν πιστευα καν οτι εκανε κατι τετοιο,παρολο που παρακολουθω τακτικα αυτο το site,μαλλον δειχνει οτι δεν τους ειχα ικανους να εχουν κανει κατι τετοιο(παρολο που ειναι το πιο φανατικο site του ΠΑΟ).
Μην συγκρινεις τα ασυγκριτα.Παιζετε σε αλλο επιπεδο.Σε εμας δεν θα υπηρχαν Νικολακοπουλοι ποτε ή θα επρεπε να τους συντηρει ο Βαρδινογιαννης για να υπαρχουν(οχι οτι ο Γκοτζος φτανει τον Νικολακοπουλο..ειπαμε...)
Μενιο δεν εχει σημασια αν θα το εδινες εσυ ή εγω,το θεμα ειναι οτι ηταν πεναλτι.Αλλα οκ οπως λεει και ο φιλος F1_STK ας μη μεινουμε εκει.Ηταν μεγαλη νικη του ΟΣΦΠ οπως και να χει.
Aυτό όμως δεν είδαμε να κατεβαίνει ποτέ.....καμία διαφορά σου λέω και κατάλαβε επιτέλους ότι αυτό που λες δεν ισχύει κιόλας.
Τόσο πολύ συζήτηση πάντως δεν είχατε κάνει με το χέρι του Χούμελς. Μήπως επειδή αυτή η φάση ήταν κατά του Ολυμπιακού ? Δεν ξέρω γιατί μερικοί βγάζετε τόσο μίσος. Μην πάρει νίκη στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, τρέχετε να την μειώσετε. Ξαφνικά ο Ολυμπιακός παίζει με ένα καφενείο την Γαλλίας και νικάει με την βοήθεια της διαιτησίας. Ε δεν είναι έτσι βρε παιδιά, τι να κάνουμε. Όσο κακή και να είναι η εικόνα της Μαρσέιγ έχει τριπλάσιο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό και παίχτες που κάνουν την διαφορά.
ρε παιδιά... γιατί ασχολείστε με τις καφρο-οπαδικές?
αυτή είναι η δουλειά τους! να προκαλούν και να κερδίζουν χρήματα με χοντράδες και ανοησίες από αυτούς που βαριούνται να ασχοληθούν λίγο και να μάθουν κάτι χρήσιμο σε σχέση με τη μπάλα και πως παίζεται..
Καλά τώρα τσακώνεστε για το ποιανού οι "δημοσιογράφοι" είναι πιο καμμένοι?? :a050:
Θα συμφωνήσω όχι 1000% αλλά και ακόμα παραπάνω.....
Κάτσε να είχε δικαίωμα συμμετοχής κανένας Μόνχε (ο οποίος φυσικά είναι καλός παίκτης, άσχετα) και ο μικρός δεν θα ήταν ούτε στην αποστολή...
Για τον Φουστέρ, ευτυχώς που τα βλέπουν και άλλοι, γιατί ώρες ώρες απορώ αν πρέπει να πάω στο γιατρό για τα μάτια μου....
Μία μικρή ένσταση μόνο: αυτός ο Χολέμπας, ναι δεν είναι ο παικταράς, αλλά νομίζω ότι υπάρχει και μία προκατάληψη. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο παίκτης (όχι μόνο με τη Μαρσέιγ, αλλά και με την Άρσεναλ, και στα περισσότερα ματς, αλλά κυρίως σε δύσκολα ματς) είναι υπερδραστήριος, κάνει επελάσεις, παίρνει πρωτοβουλίες και ατομικές προσπάθειες, έχει τρίπλα, σουτάρει, κι είναι γρήγορος κι ελαφρύς. Προχθές, μέχρι και κεφαλιά πήγε να πάρει στην περιοχή, σαν σέντερ φορ. Για μένα, ήταν συγκινητικός κι έκανε μεγάλη εμφάνιση. Τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση πλέον, και δεν με νοιάζει ούτε ποιός τον έφερε, ούτε από πού ήρθε.....
Ο Χολέμπας είναι καλός για την φυσική του θέση (αριστερό μπακ δηλαδή)
Ο παίκτης φαίνεται όταν πάει να ανοίξει την τρίπλα του, η μπάλα του φεύγει στο 1 μέτρο και την κάνει διεκδικήσιμη. Ότι ακριβώς παθαίνει και ο Fuster δηλαδή.
Δεν έχουν καλό control της μπάλας ούτε καν σε στάση.Να αλλάξουν την στάση του σώματος τους, να κάνουν μικρές επαφές με την μπάλα για να μπερδέψουν τον αντίπαλο. Αυτό που έχει ο Djebbour, ο Mirallas ή o Ibagaza.
Εν κινήσει δεν το συζητάμε. Αυτό το power dribbling που κάνει ο Mirallas, ο Monje ή από μεγαλύτερα ονόματα ο Rooney, o Arshavin, κλπ.
Αυτό θέλει άρτια τεχνική και πολύ καλή ισορροπία στο κέντρο βάρους, στην αλλαγή κατεύθυνσης, κλπ.
Και ο Βυντρα κανει αυτο το power dribbling.Το εμαθε απο τον Φυσσα.Γιαυτο αν παρατηρησεις κανει το εκπληκτικο και παγκοσμιως αναγνωρισιμο "τρεχω και συνεχιζω παρόλα αυτα να ειμαι στην ιδια θεση".
Σχετικά με τον χολέμπας,το παιδι έχει φοβερά σωματικά προσόντα,έχει μυαλό το μόνο που χρειάζεται και για τον ολυμπιακό και για την εθνική είναι να δουλέψει πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι μιας και από ότι φαίνεται αρκετές φορές θα πρέπει να βρίσκεται εκεί.Είναι και θέμα προπονητή να τον βάλει κάτω και να πάρει το καλύτερο.
Σχετικά με τον φουστέρ,η προσφορά του μέχρι τώρα είναι πολύτιμη με βάση τα λεφτά που ξοδεύτηκαν.Δυστυχώς έχει περάσει ένα μεγάλο κόμπλεξ για αυτόν και δεν ξέρω το γιατί.Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε κάθε φάση προσπαθεί να κάνει το ιδανικό(σουτ ή πάσα) αν του έπιαναν όλα έστω και τα μισά θα ήταν σε άλλη ομάδα τώρα
Δεν φταιει η εφημεριδα αμα δεν ξερεις να την διαβαζεις.
Θα σου μαθω εγω λοιπον.
Πρωτα διαβαζεις το κομματι που λεει οτι ο Λετο πυροβολει πιο γρηγορα και απο την σκια του ξεπερνωντας τον Μεσι ,μετα το κομματι που κανει αναφορα στον Μιραλας-Τσιμπουρ και ΜΕΤΑ το ''μαθετε μπαλιτσα απο τον αρχοντα'' που αφορα τους 2 τελευταιους.
Υπερβολικο?Ναι,αλλα οπως και να χει ο μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη του πρωταθληματος.
Μη μου συγκρινεις τωρα με πρωτοσελιδα γαυροεφημεριδων με πόδια που περνανε μεσα(κυριολεκτικα) απο αλλα ποδια(ολογραμμα?) για να αποδειξουν δηθεν πεναλτι.
Αυτο που εσβησε τελικα το ''λεοφορος'' με την ουρα στα σκελια μετα απο απειρο κραξιμο(απο παναθηναικους),ειναι συνηθεια που εγινε λατρεια για φυλλα σας που πουλανε 3Χ περισσοτερα φυλλα απο την πρασινη που εβαλες παραπανω.
Ε ναι ρε Γιαννη,λογικο να μην πουμε για το χερι του χιουμελς αφου αυτο το καναν στο μεγκα για κανα 3ωρο μετα το ματς και για ολη τη διαρκεια του αγωνα.αφου σε μια φαση που εδειχνε τον αλλο μαγνητοσκοπημενο αγωνα μετα,νομιζα οτι θα το πει και ο Σπυροπουλος.:help:
και δεν ειπαμε για το χερι.απλα σχολιασαμε οτι μερικοι θελουν να κανουν το ασπρο μαυρο.