Originally Posted by
Valkyre
Λοιπον παιδια για πολλοστη φορα σημερα ειδα το Beowulf του Ζεμεκις.
Μου αρεσει παρα πολυ και καθε φορα που βρισκω ευκαιρια και το ξαναβλεπω.
Υποκειμενικο μεν το ποσο μου αρεσει σαν ταινια αυτη καθεαυτη, αλλα παιδια καθε φορα που το βλεπω διαπιστωνω και κατι ακομα και μου κανει απιστευτα φοβερη εντυπωση γιατι μιλαμε πλεον για ταινια CGI του 2007, δηλαδη 5 χρονια πριν...
ειλικρινα θεωρω οτι ειναι η πιο εντυπωσιακη CGI ταινια που εχει γινει ποτε. Πραγματικα οσο και να προσπαθω να βρω μια αλλη CG ταινια, ειτε ειναι Πιξαρ ειτε οτιδηποτε, τιποτα δεν φτανει το τρισμεγιστο επος του Beowulf σε ρεαλιστικη απεικονηση...
Ειδικα τα προσωπα... OMG ρε μαγκες ειναι απιστευτα... βλεπεις ξεχωριστες τριχες ακομα και σαν χνουδι στο προσωπο (οχι το σκληρο γενι), βλέπεις απιστευτες λεπτομερειες οπως ρυτιδες, ελιες, σημαδια...
Πραγματικα δεν συγκρινεται με τιποτα απο οτι εχω δει...η αμμος, το χαλικι, οι λεπτομερειεςγενικα στο περιβαλλον ακομα και τα καιρικα φαινομενα... ε δεν εχω τιποτα τετοιο απο καμμια εταιρεια.
Ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησουν, αλλα παιδες ξαναδειτε το αν σας αρεσε και εχετε την ευκαιρια. Πραγματικα θεωρω οτι ειναι αξεπεραστο σε θεμα λεπτομερειας και ρεαλισμου οσον αφορα CG ταινιες και ας εχουν περασει 5 χρονια απο την κυκλοφορια του...
Μιλαμε για επος. Μπραβο στους δημιουργους πρεπει να χαλασαν τονους απο λεφτα ειδικα εκεινη την εποχη για να το θεωρω ακομα και σημερα το πιο εντυπωσιακο στο ειδος του.