Αγγλικα εχουν ολα τα παιχνιδια δεν ρωτησα αυτο ομως.
Ρωτησα αν το παιχνιδι ειναι ευρωπαικο ή οχι.
:doh:
’λλα λέει η θειά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου.
Έχει δοκιμάσει κανείς σας να πάρει τηλέφωνο το ταχυδρομείο της περιοχής σας και να ρωτήσει αν υπάρχουν πακέτα στο όνομά σας;
Λείπει ο ταχυδρόμος μου και δεν λέει να πηγαίνω με τα πόδια μπας και..
πρέπει να πέσεις σε πολύ ορεξάτο υπάλληλο....
Πήρα
"Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα"
http://media.giphy.com/media/12TiC5SNEyL2ta/giphy.gif
Γιατι οχι ebay ρε παιδεια.πειρα GTA 5 απο ΝΥC σε 7 μερες το ειχα σπιτι.
Παρήγγειλα ένα nook touch από το amazon.co.uk (από το shop spectrum βασικά, αλλά ήταν fullfiled από το amazon, οπότε αυτό το έστελνε), η παραγγελία έγινε στις 9/7, ήρθε στις 28/7 με i-parcel.
Παιδιά επειδή σας βλέπω και συγχύζεστε με το Amazon, να ενημερώσω πως το πρόβλημα ήταν στη χώρα μας και όχι κάπου αλλού. Περίμενα και εγώ 6 δέματα με διαφορετικές ημερομηνίες παραγγελίας και όλα αμφότερα έκαναν πάνω από 20 -25 ημέρες να έρθουν. Ο λόγος είναι ότι υπήρξαν κάποιες απεργίες - στάσεις εργασίας ταχυδρομικών υπαλλήλων και διοικητικών, με αποτέλεσμα πολλά δέματα να "κολλήσουν" στο αεροδρόμιο και σε άλλες υπηρεσίες διαχείρισης και διανομής των ΕΛΤΑ μέχρι να φτάσουν στα κατά τόπους ταχυδρομεία. Το γνωρίζω γιατί είχα ανησυχήσει και πήγα σε κεντρικο ΕΛΤΑ, όπου με διαφώτισε σχετικά ο προϊστάμενος. Άφοβα το Amazon the best, μην χαλιέστε.
το public εβαλε paypal. αντιμετωπισα πολλες φορες προβλημα με προπαραγγελειες με πιστωτικη γιατι η τραπεζα αποδεσμευε τα λεφτα μετα απο 20 μερες. ουσιαστικα ειναι προβλημα του public που δεσμευει τα λεφτα αμεσως και δεν τα τραβαει
Παραγγελία απο play-asia στις αρχές Ιουλίου, αποστολή του πακέτου στις 7 Ιουλίου....παραλαβή του πακέτου 3 Σεπτεμβρίου.
^άσε...έχε χάρη που ήταν καλή προσφορά...αλλά θα μπει και αυτό μαζί με το zavvi...
Από περιέργεια, πως το χειρίστηκες; Μου έκανε τόσο εντύπωση που έκατσα χτες κ κοίταξα μια μια τις αγορές μου κ την επικοινωνία που είχα με αυτούς. Χοντρικά τους έχω δώσει από το 2007 περίπου 2200$ κ δεν έχω ούτε μια μέρα καθυστέρηση πέρα των 15 ημερών που κάνουν συνήθως.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν παίρνω ποσοστό, απλά μου φαίνεται πολύ περίεργο τόση καθυστέρηση κ να μην σου έκαναν refund πχ
Για να μην μιλάω στον αέρα...
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...13aca95c2f.jpg
Κ έχω ένα account ακόμα. Οπότε κοντά στα 3000$. Προσοχή, δε λέω ότι δε συνέβη αυτό που λέει ο φίλος , αλλά επειδή έχω δοκιμάσει play, zavvi, game κ αρκετά άλλα, το playasia είναι το πιο αξιόπιστο από την εμπειρία μου πάντα.