γτ ψαχνεις σε λαθος σημειο.
EDIT: ακυρο... ελληνικους θες ε; ξεχαστηκα :P
Printable View
Touch 10th episode
http://www.freeprojectx.com/search_r...0&searchType=1
Game of Thrones 8th episode
http://www.freeprojectx.com/search_r...0&searchType=1
@Λεωνιδας και με αγγλικους μια χαρα νοημα βγαζω αλλα προτιμω ελληνικους για πολλους λογους.!!οι αγγλικοι ειναι η εσχατη λυση..!!
@tonybsg σημερα κοιταξα και δεν βρηκα..βεβαια χρησιμοποιω ενα προγραμμα το find subtitles 1.0 το οποιο ψαχνει μονο του και σου βρισκει τον καταλληλο υποτιτλο..θα κοιταξω το μεσημερι..!
@Γιαννης ευχαριστω πολυ εχω δουλεια δηλαδη το μεσημερι..χαχαχα
Παιδιά το Touch τι λέει? Είχα δει μέχρι το 4-5 επεισόδιο αλλά μετά το είχα αφήσει.. Είναι στα ίδια επίπεδα ή έχει καμιά εξέλιξη?
Για το game of thrones σίγουρα υπάρχουν Αριστο!
Πηγενε tvsubtitles.net και θα βρεις ;)
@ fotisgrc Καθε επεισοδιο γινεται το ιδιο πραγμα..ο τζεικ δινει ενα στοιχειο και ο μαρτιν τρεχει να σωσει καποιον ανθρωπο..αλλα εχει αρχισει και αποκτα και μια πλοκη και βγαζει ενα νοημα ολο αυτο γιατι οντως στην αρχη δεν ελεγε και παρα πολλα..ελπιζω να βοηθησα..!!
Σκεφτομαι πως διαβολο θα αποφυγω σποιλερς για την πιο δημοφιλη ταινια του καλοκαιριου, το Dark Knight Rises, οταν η χωρα μου θα το προβαλει 1 μηνα μετα την παγκοσμια κυκλοφορια που ειναι κανονικα στις 20 ιουλιου....
Πραγματικα θα ηθελα να μου πει καποιος πως ειναι δυνατον να μην σου καταστραφει η μαμημενη ταινια οταν οοοοοολο το ιντερνετ προφανως θα μιλαει γι αυτην, θα κυκλοφορησουν δεκαδες βιντεακια στο γιουτουμπ, φωτογραφιες, νεα κλπ κλπ κλπ....
Ακομα και στο n4g καθαρα μερος για νεα με βιντεοπαιχνιδια θα κυκλοφορησουν σποιλερς...
δηλαδη τι κανεις/? Σβηνεις κινητα, καταργεις ιντερνετ κι ελπιζεις καθε μερα που περναει να μην σου καταστραφει μια ταινια που περιμενεις πως και πως εδω και χρονια επειδη η Ελλαδα ειναι καθυστερημενη για 1 μηνα?
.................................
Πιστευω οτι υπερβαλλεις. Αν μεινεις μακρια απο σχετικες συζητησεις και trailers, δεν υπαρχει κινδυνος. Μπορεις να την κατεβασεις αν δεν αντεχεις, αλλα απ' οτι καταλαβα θες να την απολαυσεις στο σινεμα.
^^ μονο 9gag? Ουτε twitter facebook youtube και συναφη πρεπει να μπεις, ουτε σε site/ forum με ταινιες, εδω και στο n4g πετανε σποερ ταινιων κατα καιρους... γενικα θεωρω ψιλοαδυνατον να σωθεις, κυριως διοτι η ταινια αναμενεται να διαλυσει κυριολεκτικα τα ταμεια παγκοσμιως και το κοινο το οποιο την περιμενει πως και πως ειναι κυριως ιντερνετικο...
μαλλον ενα μικρο θαυμα χρειαζεται...!
Θυμάμαι έτσι παλιότερα έκλεινα το κινητό μου όταν έβαζε στη NET μετά το ματς Τσαμπιονς Λιγκ κι άλλο ματσάκι σε επανάληψη γιατί δεν ήθελα να με πάρουν για το αποτέλεσμα..
Απλά εμένα ήταν για 2 ώρες και εσένα είναι για 1 μήνα.. Κουράγιο..
^^ Η δουλεια δεν με αφηνει να παω 1 μηνα διακοπες λολ! Ουτε γι αστειο!
Δηλαδή ο το μόνο που θα μας απασχολεί πλέον είναι το πως θα εξασφαλίσουμε τα άκρως απαραίτητα για τα παιδιά μας ?
Εμείς δεν θα έχουμε Ζωή πλέον ?
Δεν θα μπορούμε να δημιουργήσουμε τίποτα ?
θα μας κάνουνε να λέμε τη καλά να ειμασταν μόνοι μας ?
θα παρακαλάμε για ένα κομμάτι ψωμί ?
θα έχουμε τον φόβο μην μας την πεσουνε για να μας πάρουνε ότι έχουμε ?
Έχω και πολλά άλλα τετια ερωτήματα .....
Μπορώ να γράφω ώρες για όλα αυτά που με απασχολουνε εμένα και πιστεύω και πολλούς από εσάς.
Απαντήσεις δεν έχω όχι αυτές που θα ήθελα να έχω .... ΑΛΛΑ δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια ΑΥΤΟ είναι το μόνο σίγουρο.
Τη θα κάνω ?
Δεν ξέρω άλλα έχω ξεκινήσει συζητώντας με όλους εσάς τα προβλήματα μας είναι κοινά ,δεν πρέπει να κλειστούμε ο καθένας στο καβούκι του και να μην κοιτάμε και να μην μας νοιαζει ο διπλανός μας και το δικό του πρόβλημα είναι δικό μας μπορεί ακόμα να μην μας έχει ακουμπήσει αλλά πρέπει πρώτα να βρεθούμε στην θέση του ?....
Όχι ! πρέπει να μιλάμε να ενδιαφερόμαστε και θα την βρούμε την λύση όλοι μαζί ενωμένοι οι Ελληνες έχουμε ΨΥΧΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ !
Δημήτρης Ευδαίμων .
(σκόρπιες σκέψεις ενός από τους αμόρφωτους, ανορθόγραφους, τεμπέληδες, ακοινώνητους, διεφθαρμένους,κλπ...Ελληνες ! )
Eτσι ρε Δημήτρη.. Είμαι 23 χρονών.. Δόξα τω Θεω έχω εξασφαλισμένη δουλειά(η τουλάχιστον ελπίζω) αλλά δεν βλέπω μέλλον..
Πως θα κάνουμε αύριο οικογένεια?
Πως θα ζήσουν οι τωρινές οικογένειες?
Μας τα έχουν κλέψει όλα.. Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες.
Ερωτηση!
Ξερει κανεις που στο καλο λεει στο μTorrent ποση ωρα εχεις κανει ενα αρχειο seed;;; Οχι ποσο εχεις κανει upload (ratio).