Εγώ την Παρασκευή :a057:
ακομα καλυτερα.το κακο ειναι πως δεν εχει ποικιλια αλλιως....
επισης παρατηρησα πως για παραπανω απο ενα παιχνιδι χρεωνουν τα ιδια οποτε συμφερει αγορα πολλων μαζι
Από coolshop έχει ψωνίσει κάνεις; Έβγαλε διαθέσιμο το tlou στις 25 λίρες και λέω να χτυπήσω.
Edit: Πήγα να την κάνω την παραγγελία τελικά αλλά εφαγα άκυρο γιατί δεν δέχεται τις πιστωτικές μου μάλλον επειδή είναι ελληνικές. Κρίμα :(
Sent from my Galaxy S3
Mπαινω συχνά στο VGP.ca, και κοιτάω γενικά για Price Drops σε διάφορα games.. Παρατήρησα οτι εδώ και μερικές μέρες ανανέωσαν το site, και δεν μπορώ να βρω επιλογή για ταξινόμηση των παιχνιδιών με βάση την τιμή!
Ειμαι εγώ τοσο βλάκας και δεν το βρίσκω, η ειναι αυτοί τόσο βλάκες και το έβγαλαν??
το http://www.play.com/ είναι καλο λεω να παρω κατι από εκει είναι αξιοπιστο με καλα ταχυδρομικα δεν νομιζω να εχω πρόβλημα με τελεινειο και τετια είναι από αγγλια το κατάστημα περιμενω γνωμες,
- - - Updated - - -
Παλιά (2006-2008) ηταν καλο. Μετα χαλασε και αργει πολυ , συν του οτι επειδη ειμαστε ελληναραδες εβαλε καποια restrictions στις αποστολες. Αυτο γιατι οταν μας καθυστερουσαν τα δεματα και τους στελναμε μειλ το play.com μας εκανε αμεσως refund με τον ορο αν παραλαβουμε να ενημερωσουμε. Το εμαθαν πολλοι και ενω παραλαμβαναν ζητουσαν refund. Ε πηραν χαμπαρι οτι ειμαστε ζωα και ετσι χαλασε η φαση . Για να μην πολυλογω τωρα πια -εκτος απο προσφορες- το συγκεκριμενο δεν ειναι το κορυφαιο.
να ρωτησω θελω να βρω ένα κασταστημα που να βρησκω τιμες σουπερ σε πολη καλες τιμες τα καινουργια παιχνίδια όχι 50 ευρω στα 30 ευρω και κατι δηλαδή πιο φτηνα από εδώ στην ελλαδα και εμπιστω εξιοπιστο και αρκετα γρηγορα στην παραδοση και ας είναι από αμερικη χωρις να εχω πρόβλημα με τελωνεια αμα μου το κρατησουν εχεις να προτινεις κανενα.η κανενας παιδια να προτινει κανενα κατάστημα.
Να πω για το game.co.uk
Το μαγαζί έχει πάρα πολύ καλές τιμές και κάποια μεταχειρισμένα παιχνίδια τα έχει στις γελοίες τιμές της μιας λίρας, ναι καλά διαβάσατε. Παρήγγειλα κατά τις 15 Μαϊου τα τρία gears of war για το 360 στην αστεία τιμή των 9ε και τα τρία μαζί με τα μεταφορικά. Πέρασε καμιά εβδομάδα και τους έστειλα mail πότε να περιμένω περίπου ότι θα έρθουν, όχι γιατί βιάζομαι να τα παίξω αλλά πιο πολύ επειδή είμαι σε πολυκατοικία με χαβαλετζήδες φοιτητές και μην έρθουν τα παιχνίδια και τα παραλάβει άλλος, τέλος πάντων , μου απάντησαν πως θα πρέπει να περιμένω 45 μέρες και αν δεν έχουν έρθει μέχρι τότε να ζητήσω refund ή αντικατάσταση, φυσικά τα παιχνίδια δεν έχουν έρθει ακόμα.
Δε λέω πως το μαγαζί είναι αναξιόπιστο κλπ, αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο χρόνος που θέλουν τα παιχνίδια για να έρθουν, από τη Μογγολία τα στέλνουν και χρειάζονται 45 μέρες;
A ναι το ξέχασα ότι τότε βάζουν προσφορές χώμα,
Γιώργο αν ποστάρεις στην black friday καμμιά σούπερ προσφορά και δεις ότι δεν το πήρα χαμπάρι στείλε μου κανένα pm για σίγουρα.
παιδια την γνωμη σας.
θελω την metal gear solid legacy collection και βλεπω οτι ειναι λιγο δυσεύρετη πλεον...δυο μαγαζι ανακαλυψα να την εχουν πλεον ποιο λετε να προτιμησω?
https://www.gameseek.co.uk/basket.php
ή
https://www.videogamesplus.ca/produc...ducts_id=20961
το μονο μου θεμα με το vgp ειναι οτι για τα παιχνιδια που ειναι να τα κατεβασω θα πρεπει να μπω στο αμερικανικο store ετσι?
Αυτό που είπες για vgp ισχύει. Πέρα απο αυτό να ξέρεις οτι πλέον καθυστερούν πολύ τα παιχνίδια να έρθουν απο εκεί (ενώ παλιότερα ήταν καλύτερο και απο αγγλικά καταστήματα... μου είχε κάνει μόλις 4 μέρες να έρθει ένα game παλιότερα ενώ πρόσφατα περίμενα πάνω απο 3 εβδομάδες για το southpark game)
καθυστερει ε?ενταξει αυτο δεν με πειραζει...εχω προβληματιστει..δεν υπαρχει πουθενα και εδω ελλαδα που βλεπω στα σκρουτζομαγαζα...θυμαμαι το ειχε παρει το ματι μου σε καποια καταστηματα στην αθηνα αλλα τοτε δεν μου ειχε περασει απτο μυαλο να την παρω...
εχω και αυτο το κολλημα που φοβαμαι τις αγορες μεσω ebay ρε γμτ...τωρα κοιταω υπαρχουν αρκετα που τα εχουν ανεβασει...
Ki εγώ την έψαχνα τον τελευταίο μήνα και δεν την έβρισκα σε sites Ελλάδας και εξωτερικού, αλλά την είχε το SevenSpot της γειτονιάς μου στην τιμή των 52 ευρώ. Ωστόσο όπως διαπίστωσες δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά και παρόλο που τα 52 ευρώ δεν ήταν λίγα, σκέφτηκα ότι το διαμαντάκι τα άξιζε. Θα σου πρότεινα -επειδή είναι το θέμα των DLC στη μέση- να κάνεις ένα τηλέφωνο στα Seven μήπως υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στη βιτρίνα/ράφι και σταθείς τυχερός και το πάρεις από εδώ. Στο φέρνουν και σε κοντινό σου κατάστημα αν το ζητήσεις.
Σευχαριστω για την απαντηση τσακαλε.πηρα κι public k seven δν υπαρχει.εαν το παρει πουθενα το ματι σας ρε παιδια ριξτε ενα ενα σφυριγμα κατα δω.αποτι βλεπω θα το παρω απο καναδα μερια γιατι εχει καλη τιμη...
chronohill αμα θελεις στειλε ένα μυνημα ειδα καπου το metal gear solid legacy collection στειλε για να σου πω φιλος.
σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου αγορα απο vgp.ca μηπως εχει κανενας κανενα voucher και δεν θα τον χρησιμοποιησει?
Σκέφτομαι να παραγγείλω πρώτη φορά από εξωτερικό και συγκεκριμένα από το vgp.ca και ήθελα να ρωτήσω με τι μέθοδο πληρώνετε τη παραγγελία? Δέχεται ελληνικές visa, american express? paypal? Η μετατροπή από ευρώ σε δολάριο πως γίνεται? Αυτόματα? Πρέπει να επικοινωνήσω με τη τράπεζα? Το paypal κάνει αυτή τη μετατροπή μόνο του? Πολλές απορίες! Λιώνει ο εγκέφαλός μου!!! HEEEELP!