Μονο απο Opera στο κανει αυτο; Θεμα γραμματοσειρας νομιζω ειναι.
Printable View
σε ενα reputation που μου εχουν δωσει αντι να μου βγαζει τον τιτλο απο το thread μου βγαζει Ν/Α και χωρις την δυνατοτητα να μπορω να πω στο thread!
ξερουμε γιατι γινεται αυτο?
Γιατί έχει σβηστεί μάλλον το thread που πήρες το rep.
δεν εχει σβηστει...ειναι το thread με τις προσφορες..!!
Τότε σβήστηκε το post.
εχεις δικιο..το ποστ μου δεν ειναι εκει...
οχι οτι με απασχολει αλλα αφου το ειδα ειπα να το πω εδω..
ολα οκ.
Ουπς μπέρδεψα το post με το thread.:sad6::frusty:
Μια ερωτησούλα παρακαλώ :D
Τι σημαίνει αυτό; Ουδέτερο rep;
http://img805.imageshack.us/img805/1403/reph.jpg
^^ Ακριβως. Το μελος που σου εδωσε το εν λογω +ρεπ ειναι φρεσκο μελος και αρα εμφανιζεται ετσι :)
αμα σου δωσει ομως ο valkyrie που μπορει να ειναι κ ο πιο παλιος κ εχει κ τα περισσοτερα posts θα ανεβουν για τα καλα οι ποντοι!!εμενα μου εδειναν στην αρχη νεα μελη κ δεν ανεβαιναν οι ποντοι η ανεβαιναν πολυ σιγα!!ε μια μερα μου εδωσε ο val(να'ναι καλα τ συνεφακι,lol)και εγινε το ελα να δεις απο ποντους!!!!
Σρυ για το ασχετο αλλα που έχουνε χρήση οι πόντοι απο το ρεπ ?
^^Πουθενα, σε τιποτα απολυτως. Απλα ειναι ενας τροπος να πεις ευχαριστω "εμπρακτα" ας πουμε. :)
Προσωπικα και σκετο ευχαριστω ειναι υπεραρκετο για εμενα, απλα το ρεπ ειναι ενας τροπος να βλεπει και ο αλλος αποτυπωμενο το ευχαριστω σου για κατι που προσφερε στην κοινοτητα ή συγκεκριμενα σε καποιο αλλο μελος :)
Ποτε θα μπορω να ποσταρω στο feedback των αγγελιων?
Ευχαριστω.
ηθελα να κανω μια προταση και δεν ηξερα που να το γραψω οποτε την κανω εδω,αν ειναι δυνατον φυσικα να φτιαχτει ενα sub-topic στα παιχνιδια που να αφορα το gt5 και ολα τα θεματα που εχουν ανοιξει προσφατα για αυτο για να ειναι μαζεμενα οπως εχει γινει στο metalgear k to lbp
^^ Λίγη υπομονή και θα γίνουν όλα στην ώρα τους :D
Edit : Done. Από καιρό το συζητούσαμε με την έλευση του παιχνιδιού να φτιάξουμε subforum και τελικά σήμερα έγινε. Οπότε για ότι σχετικό με το παιχνίδι εκεί μέσα πλέον :)
Καλά μην φανταστείς ότι το έκανα εγώ κιόλας :p Ήταν κάτι που θα γινόταν ούτως ή άλλως και απλά έγινε σήμερα. Πάντως είναι κάτι που αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σίγουρα μετά την κυκλοφορία του θα πάρει φωτιά το σχετικό subforum!
εγω γιατι δε μπορω να κανω edit τα posts μου ουτε να φτιαξω καινουριο thread ουτε να βαλω attachments? επειδη ειμαι καινουριο μελος η κατι αλλο παιζει?
^ a ok, thx!
Πως μπορώ να βλέπω περισσότερα από τα τελευταία 5 rep από το προφίλ μου?Παρακαλώ πολύ κάποιον mod,σε περίπτωση που εγώ δεν έχω την δυνατότητα,να με ενημερώσει για τις 3 τελευταίες ημέρες...
Καλησπέρα. Σήμερα έγινε BAN ένα μέλος του forum. Το συγκεκριμένο μέλος δεν το γνωρίζω προσωπικά, ωστόσο από τα γραφόμενά του κατά καιρούς, είχα σχηματίσει πολύ θετική εικόνα.
1. Ποιοί είναι οι λόγοι για τους οποίους έγινε BAN;
2. Πόσο θα διαρκέσει αυτό;
^^ Εγινε για 2 μερες. Το μελος ειναι πραγματικο υποδειγμα για το φορουμ, οι λογοι για τους οποιους εγινε, καλυτερα να μην αναλυθουν. Οχι επειδη το κρυβουμε, αλλωστε αν κοιταξεις τα τελευταια ποστ ευκολα θα το καταλαβεις που, ποτε και πως εγινε.
Συν τοις αλλοις καμμια φορα δεν μπορουν να δικαιολογηθουν καποια πραγματα στην θεωρια και αναλαμβανει η πραξη...
Προσωπικα αν με ρωτας, θα αντιδρουσα χειροτερα απο τον Χρηστο και φυσικα -εν γνωσει μου- θα ετρωγα μπαν, αλλα δεν θα με ενοιαζε ιδιαιτερα. Και πιστευω οτι ακριβως ετσι σκεφτηκε και ο Χρηστος. Γι αυτο και ειναι γ**ω τα παιδια...
γινεται να δουμε ποια ατομα τρωνε ban?
Έκανα ενα ποστ χθες κατα τις 23.30 στο FW update 3.50 -side effects για να ενημερώσω οτι το psn επανηλθε και σήμερα όμως δεν υπάρχει.. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί πολύς κόσμος προσπαθούσε να συνδεθεί στο psn εκείνη την ώρα και σκέφτηκα οτι ήταν σκόπιμο αφού δεν υπάρχει κ shoutbox. Τον λόγο που σβήστηκε δεν τον κατάλαβα; Αλλά εσείς ξέρετε mods, εδώ κάνατε μπαν τον μοντεχρηστo.. Anyway δεν παρεξηγουμε αλλά μ´αρεσει να βλέπω οτι προσφέρω με τα πόστς μου στο φόρουμ.
Criter αυτος που στο εβησε, θα το δει καποια στιγμη το ποστ σου και θα απαντησει.Που κολλαει ο Χρηστος?
Αν δεν ετρωγε μπαν ξερεις τι θα ελεγαν-σωστα-καποιοι?Οτι επειδη ειναι παλιος στο φορουμ,τον ξερουν οι mods και ο admin και σαν φιλαρακια του δεν τον πειραζουν...
Στα τοσα ποστ που θα κανει καποιος ειναι λογικο να ξεφυγει 1 φορα,αλλα οταν υπαρχει report,τι θα πεις σε αυτον που το εκανε επειδη προφανως τον ενοχλησε κατι?Α..ηταν καλο παιδι και δεν ειχε δωσει κανενα δικαιωμα?
Στην συγκεκριμένη περίπτωση μήπως θα έπρεπε να ληφθεί υπ' όψιν και το κλίμα που προκάλεσε την απαντήση του Χρήστου;
Ακριβως αυτο πρεπει να πει καποιος. Ακριβως αυτο!!!!!! Ξερει κανεις τον Χρηστο για ταραχοποιο στοιχειο του forum? Δεν νομιζω. Ε, και ενταξει... Δεν ειπε και τιποτα τραγικο. Ασε που το συμβολισε κιολας.
Τελοσπαντων... Επειδη οπως ειπε και ο Valk, ηταν, προφανως, επιλογη του, ας μην το τραβηξουμε αλλο.
Σήμερα ήταν ο συγκεκριμένος χρήστης. Αύριο θα είναι κάποιος άλλος! Πρέπει να προστατεύονται οι χρήστες όταν προκαλούνται! Εκεί είναι η μόνη ένσταση που έχω! Επιπλέον ακόμα και τα δικαστήρια αναγνωρίζουν τον "πρότερο έντιμο βίο"!
ρε παιδια το Ban δεν ειναι μονιμο σιγα τα αυγα !!!!!!!και εγω εχω φαει 3-4 και οπως ειπαν μερικοι ειχα γνωσει οτι θα το φαω :p
peach
οσο αφορα αυτο που ειπε ο criter εχει απολυτο δικιο υπαρχου 100δες ακυρα ποστ και δεν τα σβηνει κανενα και εχουν ποσταρει και Mod Μεσα σε αυτα αν και πρωσοπικα στα @@ μου ,αλλα Pds εισαι αδικος ;)