Απο μαγαζι
Printable View
Απο μαγαζι
Νομίζω θα έπρεπε να αγοράσεις συνδρομή 12 μηνών από το online store και λίγο πριν το τελικό βήμα έχει ένα πλαίσιο που δέχεται εκπτωτικούς κωδικούς κλπ vouchers, ίσως εκεί θα έπρεπε να βάλεις τον κωδικό που είχες από το mail για να σου προσθέσει αυτόματα τους +2 μήνες. Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε προσφορά σου στέλνουν ή κωδικούς vouchers υπάρχουν συνήθως αναλυτικές οδηγίες για το πως γίνεται η εξαργύρωση τους, τις διάβασες στο mail που σου ήρθε; Διάβασα βέβαια ότι είχες ήδη βάλει και είχε δεχτεί (?) τον κωδικό οπότε μάλλον λειτουργούσε και έτσι; Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις και με την Sony τια αυτό το θέμα και αν δεν έγραφε κάτι το mail (περί αγοράς από το online store) να σου δώσουν αυτοί κάποιο voucher για να περάσεις τους επιπλέον μήνες.
Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι τώρα, όλες οι προσφορές plus είναι πάντα για αγορά μέσα από το store.
Οτι έγινε, έγινε !!! Μπορεί να το κρατήσει και μπει όταν κάποια ανανέωση 12μηνη κάποια άλλη φορά .. Αφού εχει purchased .
Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά
Ολοι οι εκπτωτικοί κωδικοί για το -10% στα PS stores.
Asia: RN89HNC5NA
Australia: K5B9PMJQMF
Austria: A9PMAFADEM
Bahrain: QC86D5C7CD
Belgium: KPBH6DAH9D
Brazil: NJ36Q5BTCD
Bulgaria: J49QT96DLD
Canada: JBFHBPJL8H
Croatia: EMKDP7T657
Cyprus: LBL4F2T854
Czech Republic: HLTCL52QCQ
Denmark: Q4E7J3GEP3
Finland: 2BTQAHF2AL
France: KCQDNMGR94
Germany: B6P3N5ATNK
Greece: 7AAQQC83F9
Hungary: 8JBQQTPCFB
Iceland: KEM4JD98-DA
India: R99P6BR9FG
Ireland: C4EFQJ4KFB
Israel: QG6DQJKN69
Italy: 3NBPML225L
Japan: 8PLLN4L3DQ
Kuwait: 7LTL3R55DH
Lebanon: DG32HDLLE8
Luxembourg: FQLKDNN5BR
Malta: TBT5NHCG9Q
Mexico: NJ36Q5BTCD
Netherlands: DDHBNBF9EK
New Zealand: 7LMGFC3B33
Norway: JC9EEEHGLR
Oman: 7D995HE92Q
Poland: 9C38255C6L
Portugal: PBTRQ7FGBF
Qatar: 2P863Q427A
Romania: A3G86KQ7T3
Russia: T34NK72FQ6
Saudi Arabia: 93NBHTTJDG
Slovakia: F8LRPK323P
Slovenia: HPDEG94QQF
South Africa: BD43JPHDJJ
Spain: GKE22RKKCN
Sweden: 3E4MBKJTG6
Switzerland: 9FTRKF52QL
Turkey: QCDTCD526N
UAE: RB32RL5EBN
Ukraine: 233NJCNQ59
United Kingdom: T6R3KB529K
United States: KF56EM5KB3
H Aσία έχει έναν ενιαίο κωδικό, αν π.χ. θέλετε να αγοράσετε κάτι από το Hong Kong PS store.
Παιδια ερωτηση ... εχω δημιουργησει 2ο λογαριασμο usa και θελω να βαλω 50 ευρω για να εποφεληθω της προσφορας που υπαρχει αυτη την στιγμη ... θα πρεπει να βαλω τον κωδικο στον Ελληνικο λογαριασμο ? και απο εκει να μπω στον Αμερικανικο για να κανω την αγορα ? γιατι εβαλα τον κωδικο μεσω του Αμερικανικου και δεν δεχετε - βγαζει μηνυμα λαθους - τα 50 ευρω (ισως επειδη ειναι σε ευρω , λεω εγω τωρα) ...
Τη βρήκες την απάντηση :)
Δεν μεταφέρονται τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλον. Πρέπει να πάρεις κάρτα για US λογαριασμό (είναι σε USD)
Μολις μου ηρθε αυτο
http://s27.postimg.org/myxgtip03/pros.png
στον αμερικανικο λογαριασμο μου μπαινω μονο αν θελω να κατεβασω κανα ντεμο που δεν εχει σε εμας,σημερα μπηκα απλα για να δω αν υπαρχει κατι γιατι δεν το ειχα κανει καιρο τωρα και στο notification εκει που λεει from playstation εχω ενα μνμ που λεει οτι μου κανουν δωρο 10$ και οτι μεχρι 31 μαρτιου μπορω να τα χρησιμοποιησω στο store.
Eίναι παλιό το post, δεν ισχύουν πλέον.
Φθηνότερη 12μηνη που μπορώ να αγοράσω αυτή τη στιγμή?
Δεν παίζει κάποια προσφορά από την Sony αυτή τη εποχή οπότε σίγουρα η φθηνότερη τιμή είναι του maxplay.gr
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...www-maxplay-gr
Αυτο τον καιρό δεν εχω δει προσφορά πουθενά στο maxplay γλυτώνεις 5 ευρώ αλλα παλι ακριβά μου φαίνεται.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε τα ίδια λέμε ποτέ προλαβες και έγραψες :D.....κανονικά πρέπει να μπει ειδοποίηση οταν πας να γραψεις κατι οτι υπάρχουν καινουργια μηνύματα να μην λεμε τα ίδια πράγματα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αργησες μονο μιση ωρα Χριστοφορε :P :P :P :P :P
χαχαχαχαχ 9:13 ο odytsak 9:43 εσυ.. :P :P :P