έλα ντε
Printable View
έλα ντε
παιδια απο τοτε που εβαλα windows 8 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οταν παιζω games στο pc με το χιερηστηριo του xbox 360 παταω το start και δεν κανει τιποτα αμα πατησω ομως το αριστερο αναλογικο προς τα μεσα ειναι σαν να παταω start εχω κατεβασει drivers επισης δοκιμασα και καινουριο χειρηστηριο αλλα τα ιδια...
[YOUTUBE]mEN1Ul8rFOw[/YOUTUBE]
Παιδια ξερει κανεις τι ειναι αυτο; Μου δωσανε αυτο το PC και μου ειχαν πει οτι εβγαζε αυτο το προβλημα. Πρεπει να ειναι ή προβλημα με την καρτα ή με την μνημη. Ξερει κανεις τπτ;
VGA, αν ειναι laptop τοτε ειναι το αντιστοιχο YLOD (παλι VGA προβλημα δηλαδη)
Slay καπου με εχασες. Μιλας για το καλωδιο (VGA) / συνδεση ετσι; Να πω τι εκανα απο εχτες και μου λετε.
το PC ειναι laptop και βγαζει αυτο το προβλημα στην οθονη. επειδη ομως μου εχει παιξει καποια απο αυτες τις μερες χωρις προβληματα, σκεφτηκα οτι δεν μπορει να ειναι προβλημα στις μνημες/καρτα γραφικων κτλ. Οποτε το συνδεσα κανονικα μεσω HDMI (τωρα το εχω βαλει με VGA) στην τηλεοραση και εκει εχει εικονα κανονικα. Ετσι οπως το καταλαβαινω πρεπει να εχει προβλημα η συνδεση υπολογιστη-ενσωματωμενης οθονης. Αυτο φτιαχνεται, ειναι ακριβη η επισκευη;
Προς το παρον το λειτουργω ως desktop με συνδεση σε τηλεοραση.
Oχι μιλαγα για την καρτα γραφικων, εαν δεν στο κανει οπως λες σε εξωτερικη συνδεση και στο κανει ταυτοχρονα στην οθονη του laptop τοτε ειναι καποιο προβλημα με την οθονη σου, η καποια επαφη , η καλωδιο, οτι φτιαχνεται φτιαχνεται το θεμα ειναι να βρεις καλο service να σου κανει την επισκευη και να μην σε γδαρει κιολας.
τελικα το εμφανισε και στην εξωτερικη οθονη οποτε ειναι σιγουρα της καρτας (στην εξωτερικη παλευεται, στου pc απλα δεν μπορεις να κανεις δουλεια). νμζ οτι το κανει οταν ζεσταινεται λιγο (λογικο) οποτε και το κοβω για φουντο το μηχανημα. δεν εκατσα καν να τα ενεργοποιησω τα windows, τσαμπα λεφτα θα 'ταν.
thanks Slay!
Αν φταει η κάρτα τελικά και δεν το λυπάσαι, βαλτο στο φούρνο για σέρβις.
επισης δεν ειναι σιγουρη η μεθοδος, επισης εχει μικρη διαρκεια ζωης μετα
να τα λεμε ολα
Δεν αξιζει το reballing. Αν θες σου εξηγω πως να το δοκιμάσεις μονος σου σε φούρνο. Φθηνη και χωρις επιπλεον βλαβες λυση.
και εγω το ιδιο πιστευω, δεν αξιζει
Αν και ειναι απορια/προβλημα σε θεμα των windows δεν βρηκα το καταλληλο thread.
Η ερωτηση μου ειναι γιατι μου εμφανιζει μηνυμα για update στα windows 7 και οταν επιλεξω να δω τι ειναι αυτα που θα μου περασει, δεν μου τα εμφανιζει?Μου λεει 13 important updates found μπλα μπλα αλλα δεν μου τις δειχνει.
Αφησα το laptop μου ανοιχτο πανω στα σκεπασματα και πηγα για φαγητο..οταν γυρισα ειχε κλεισει..το αφησα να κρυωσει θεωροντας οτι υπερθερμανθηκε αλλα δεν ανοιγει..!!παταω το start button δειχνει οτι αναβει αλλα ακουγετε ενα τσακ και κλεινει χωρις να προλαβει να δειξει η οθονη τιποτα..!!παει αυτο ηταν ψηθηκε;;
Το αφηνω συχνα ετσι και πρωτη φορα μου το εκανε αυτο..!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
μαλλον το εψησες
Ωραιααα...θα το "κορνιζαρω" σε κανενα τοιχο μου φαινετε..!!!
για reball ψαξου...σαν και εμενα...χαχαχα
Να μου λειπει..εχω διαβασει το τι τραβηξες Παρη και ειλικρινα να μ λειπει..!!!
γιαυτο στο ειπα,κοιτα προς το παρον παιζει αλλα θα το παω για να δειξω οτι κανει μπιπ μπιπ κ σβηνει αν το αφησω μια μερα για να παρω τα λεφτα πισω
Νεκρανασταση..!!!!!!
Στην τελευταια του ευκαιρια ανοιξε..!!
Λογικα πρεπει να ειναι στα τελευταια του..!!!