^^nice!!!! Do that with game of thrones now :)
Printable View
^^nice!!!! Do that with game of thrones now :)
^^ Aκομα στην μεση του 6ου επισοδειου ειμαι εκει! χαχα
Τωρα τα εχω ξεχασει ολα... πρεπει παλι απο την αρχη να το παρω....
Χαχαχα! Ωχ κατάλαβα! Κάτι μου λέει οτι στη μέση του 6ου επεισοδίου θα μείνεις :P
Aπορω πως δεν εχει αναφερει κανεις το Walking Dead. Η δευτερη season, κατα τη γνωμη μου, ειναι πολυ καλυτερη της πρωτης.
Μόνο το 1ο επεισόδιο έχω προλάβει να δω Παύλο, αλλά θα επανορθώσω!
Εμένα μου άρεσε στην πρώτη που ειχε επικεντρωθεί στους χαρακτήρες να σου πω την αλήθεια. Πραγματικα ελπίζω να μην έχει γίνει mindless action...
Με ανησυχησες τώρα!!!!
Καμια σχεση. Μαλιστα, κανει καποιες "βουτιες" στο παρελθον και καταλαβαινεις καλυτερα τι παιζει με τους χαρακτηρες, αλλα και τις σχεσεις που εχουν. Απλα η δραση ειναι περισσοτερη σε σχεση με την πρωτη season.
Α μια χαρά τότε! :D
Val και γω ηθελα να στα "χωσω" για την Fringαρα αλλα φοβομουν μηπως τελικα δεν σαρεσε!!!χαιρομαι που σε κερδισε και σενα!εχει να δωσει πολλα αυτη η σειρα αλλα δεν παει καλα σε τηλεθεασεις και φοβαμαι οτι θα μας αφησει προωρα...Και δεν εχω δει ακομα το επεισοδιο που βγηκε τωρα το σαββατο..Ωραια θα το δω σημερα!
Δηλαδη dex δεν εχεις δει κανενα απτην καινουρια σεζον??
Το The Walking Dead ειναι πολυ καλο.Και μενα μαρεσε η πρωτη που δεν ηταν ολη την ωρα κυνηγητο και εδινε πολλα στο storytelling.Τωρα την δευτερη δεν την εχω ξεκινησει ακομα...
Επισης εχει δει κανεις το Αmericas Horror?λεω να το ξεκινησω μιας και ειναι στο στυλ μου και εχω ακουσει και καλα λογια...
Λέγεται American Horror Story και ξεκινά και στην Ελλάδα την Κυριακή.
Εχω πει πολλες φορες οτι οταν κανω λαθος θα βγω και θα το παραδεχθω αμεσως και δεν εχω τετοια κομπλεξ!
Το Fringe στην αρχη με κουφανε με ασχημο τροπο. Η αληθεια ειναι οτι πιστευα οτι ειναι μια κακη απομιμηση του X-Files. Ομως ηταν τραγικα διαφορετικη σειρα στην πορεια και αυτο που γουσταρω στο Fringe ειναι οτι απανταει γρηγορα στα ερωτηματα που εχεις και δεν φοβαται καθολου να αποφυγει τα κλισε και να κανει μεγαλη διαφορα σε σχεση με αλλες σειρες του ειδους.
Τωρα στην 3η σεζον (αρχες ακομα) πραγματικα υποκλινομαι στον ευρηματικο τροπο που κυλαει η σειρα... παμε καλα λοιπον ελπιζω να συνεχισει ετσι! (dont spoil me!) :P
Ενταξει ρε Παυλο sorry που το εγραψα λαθος...!Μη βαρας!!!:c055gfe:Το εχεις δει?εχω κατεβασει πιλοτο...
Οχι δεν το ειπα απο θεμα κομπλεξ εχω καταλαβει οτι δεν εχεις τετοια κολληματα.Απλα ελεγα μηπως δεν σαρεσε παρακατω γιατι γουστα ειναι αυτα...welcome to the club then!οχι οχι spoiler απο μενα δεν θα φας γιατι τα μισω!!!!αντε να το προχωρησεις,ειναι καταπληκτικο.Και η Torv δεν ειναι φοβερη?
Ενταξει καλη ειναι, οχι τοσο του γουστου μου βεβαια. Αλλες φορες λεω απο μεσα μου ωραιο γκομενακι, αλλα αλλες φορες ειναι εντελως ψυχρη. Βεβαια ετσι ειναι ο ρολος της και ειναι απολυτα κατανοητο. Σαν ηθοποιος παει πολυ καλα παντως ειδικα τωρα στην 3η σεζον που εχω φτασει. :)
Μα δε "στην ειπα". Αλιμονο... Ισα ισα που βλεποντας το post σου, εψαξα να βρω τη σειρα, ειδα οτι ειναι ενδιαφερουσα και πως ξεκινα την Κυριακη (Nova και Conn-X). :)Tι να εκανα; Να την εγραφα κι εγω με λαθος ονομα; Xα χα... Παντως ευχαριστω που την εφερες στην επιφανεια γιατι δεν ηξερα κατι και ζητω και συγγνωμη αν, αθελα μου, το post φανηκε διαφορετικο απ' αυτο που ηθελα.
Oποτε, θα την κατεβασω σιγα σιγα και θα τη δω.
Is it me or... (spoiler για όσους δεν έχουν δει 1,2 επεισόδια απο την 3η σεζόν του Fringe)
Spoiler!
Το Spartacus είναι τόσο καλο όσο ακούγεται;;;
διαφωνώ μαζί σου αν και τρελαμένος με την σειρά.. Η πρώτη σεζον μου άρεσε πολύ γιατί ήταν μόνο 6 επεισόδια και ήταν γεμάτη δράση.. Κάθε στιγμή σε κρατούσε σε αγωνία τι θα γίνει στο επόμενο λεπτό.. Τώρα, έχουν να γεμίσουνε 20 φεύγα επεισόδια και έχει γίνει αρκετά αργό.. Λίγη αγωνία. Ειδικά στο 3ο επεισόδιο που είδα, μιλάνε μια φορά κάθε 2 λεπτά! Πιο αργό και απο το Καλημέρα Ζωή.. Άποψή μου πάντα!