ευχαριστώ!!θα κάνω μια προσπάθεια και αν τα καταφέρω καλώς, αλλιως δε βαριέσαι
Printable View
ευχαριστώ!!θα κάνω μια προσπάθεια και αν τα καταφέρω καλώς, αλλιως δε βαριέσαι
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του forum αλλά ας το αναφέρω.
Τον τελευταίο καιρό είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα,δεν φόρτωνε την σελίδα ή ήταν απελπιστικά αργή. Μόλις άλλαξε το θέμα και την πρώτη μέρα πήγαινε σφαίρα αλλά μετά δεν μπορούσα να μπω με τίποτα.
Ε,υπέθεσα πως θα είχαμε πάλι τα γνωστά προβλήματα με τον server...μέχρι που δοκίμασα με τον browser του ps3 και διαπίστωσα πως το πρόβλημα είναι δικό μου.
Όλα αυτά με win XP και firefox 3.6. Με τον IE και πάλι δεν μπορούσα να μπω και τελικά έβαλα opera και όλα είναι μια χαρά (και μάλιστα κατά πολύ ταχύτερα)!! Να τονίσω πως με τον firefox και τον IE σε άλλα site είχα πρόβλημα ενώ σε άλλα όχι και αυτό είναι που με μπερδεύει.
Σαφώς και δεν παίζει να έχουν πρόβλημα οι παραπάνω browser με το forum αλλά μήπως βιώνουν και άλλοι παρόμοιες καταστάσεις;
PS:Ο opera τα σπάει!!
PS2:Παλιά λέγαμε "τσίμπα ένα repίδι", τώρα με αυτό το εικονίδιο τί θα λέμε; "τσίμπα ένα πουλάκι"; lol
^^ Και νομιζα οτι μαζι με τον server crashαρες κι εσυ και εφυγες!Καλως τον λοιπον! :)
Βασικα εγω εχω μπει και με Safari και με Firefox και με IE ολες αυτες τις μερες και δεν ειχα κανενα προβλημα Χρηστο, δεν ξερω τι γινεται με εσενα μαλλον ο server επιτεθηκε μονομερως και σε εσενα! :D
Να πεις του server αν τον δεις πως δεν είναι αντιμετώπιση αυτή,αν θέλει να κρασάρει ας κρασάρει μόνος του! :p
Πάντως με τον opera μέχρι στιγμής όλα πάνε ρολόι...τώρα τί έπαθε ο mozila,ένας wolf το ξέρει! :)
LoL :P
Επανεκατασταση και reset settings εκανες καθολου; Να γινει ενα καθαρισμα το cache, cookies κτλ δηλαδη;
Ναι, και scan για ιους κτλ αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.
Έχω 2 rep. Ένα πράσινο και ένα γκρίζο. Είναι και τα 2 θετικα. Το αρνητικό πως είναι? Πως μπορώ να δω τα comments των rep?
Αν είναι γκριζα σημαινει οτι ειναι ουδετερα και στα εδωσαν ατομα που δεν εχουν επισης πολυ ρεπ. Τα αρνητικα εχουν χρωμα κοκκινο. Σχολια αφηνουν αν θελουν οποτε αν εχουν γραψει κατι θα το δεις.
με το banner τι θα γινει?θα αλλαξει?
Γιατι να αλλαξει;
http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...063#post165063
κλειδωθηκε με ενα σχολιο (wow) επειδη εγω δεν την μιλαω αυτην την γλωσσα,και ειναι πολυ ασχημο απλα,χωρις δικαιολογια να κλειδωνονται ετσι τα νηματα!!!
βαλτε ενα σχολιο που να λεει κατι (αν γινετε σε κατανοητη γλωσσα και οχι γλωσσα avatar)
Επειδη μαλλον καποιοι κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ας "δικαιολογησω" τα αυτονοητα. Το τοπικ κλειδωθηκε γιατι δεν νομιζω οτι προσφερει κατι η οτι μπορει να γινει οποιαδηποτε συζητηση που να εχει οποιοδηποτε ενδιαφερον.
Peace out.
Εγώ δεν είχα καταλάβει καν τι έλεγε ακριβώς το πρώτο ποστ του νήματος :p
μια προταση θελω να κανω...κατω κατω αριστερα υπαρχει ενα κουμπακι που λεει go on top..πιστευω οτι θα ηταν χρησιμο να εμπενε σε καθε post διπλα στο multi quote..
2 ερωτήσεις:
1) Είναι μεγάλη φασαρία να έχουμε έτοιμα κουμπιά για την εισαγωγή video από gametrailers,youtube και ίσως και gamevideos;
2)Ο τίτλος "Stealth Moderator" που απέκτησε ο φίλος valkyre τί ακριβώς υποδηλώνει;
^λολ τελικά είσαι τρελός εσύ! χαχαχα
Εσυ και οι αποριες σου Χρηστο λολ! :D
Στο Portal πανω αριστερα, πανω απο το Search εχουν μπλεχτει λιγο τα γραμματα νομιζω. Λεει Army of two και απο πανω του πρεπει να λεει και κατι αλλο, η καπως ετσι.