kalhmera kai apo emena. sintoma kai egw me ena ps3
Printable View
kalhmera kai apo emena. sintoma kai egw me ena ps3
^^Καλως ήρθες Senzo! Ωραίο avatar!
welcome φιλε καλο posting
Καλημέρα και από εμένα!
Welcome to everyone! Αν θέλετε γράψτε και καμιά ηλικία και κάνα δυο λόγια για εσάς...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=E1WUMRgbPR0"]YouTube- Guns N' Roses-Welcome to the Jungle (Music Video)[/ame]
Welcome to the jungle
We got fun 'n' games
We got everything you want
Honey we know the names
We are the people that can find
Whatever you may need
If you got the money honey
We got your disease
Hello και απο εμενα παιδια
ΞΑΝΑ - Για χαρα παιδια, ημουν μελος και πριν απο το μεγαλο μπαμ τοτε που επεσε ο server αλλα μετα το αφησα και σημερα μετα απο τοσους μηνες ξαναγινομαι μελος...:P
Με λενε Γιωργο ειμαι 27χρ, και μενω Ολλανδια εδω και 2 χρονια περιπου.
Καταγωγη απο κρητη, το κακο ειναι οτι λογο αναγκης πουλησα και το ps3 πριν 2 μηνες αλλα αυτη τη βδομαδα θα παρω το slim και μαζι ισως και νεα τηλεοραση...
Aν μπορει και καποιος να με συμβουλεψει για ενα διλημα που εχω μεταξυ 2 τηλεορασεων για αγορα θα ημουν ευγνωμων ;)
Εχω κανει την ερωτηση εδω . . .http://www.ps3forums.gr/vb/showthrea...244#post209244
Γειά σου Γιώργο,τί κάνουν ο Γιάννης και το Σωτηράκι?Το παιδί σμαράγδι δεν είσαι?
Χαχαχαχα,θα έχεις πάθει πλάκα διαβάζοντας αυτά,αλλά πόσοι χανιώτες στην ηλικία σου παίζουν στην Ολλανδία εκτός από αυτόν που ξέρω?Τυχαίο?Δε νομίζω.....
Kαλημερα , δεν ξερω αλλα μαλλον δεν ειμαι το παιδι σμαραγδι:D
Μαλλον με μπερδεψες με αλλον Γιωργο?
Αnyway νο προμπλεμο !!
Καλο σου κου σε ολους :P παιδια
Ok,τρομερή σύμπτωση πάντως...
Exw psp 3004!!!new!kanenas tha me voithisei na apothikeyw games kai diafora alla mesa sthn karta mnhmhs poy exw exw kanei kai to new update!
Αυτά τα ελληνοαγγλικά ξέρεις που με παραπέμπουν?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=JJG8wPUX07I"]YouTube- JR[/ame]
lol,welcome,μπες στην ενότητα του psp...
Καλησπέρα σε ολα τα παιδιά του Forum και καλή αρχή.
Καλησπέρα ενεργειακέ! Νέος κάτοχος?
Καλώς όρισες Ενεργειακέ!
Το παρακάτω video το αφιερώνω στον πάλιουρα τον ExWeldir.....lol
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=tK3DMPqP0AU"]YouTube- Ξ£ΞΞ¦ΞΞ‘ΞΞΞ£ - ΦανΟΞ¬ΟΞΏΟ 2[/ame]
Καλή σας ημέρα!
Όπως θα παρατηρήσετε είμαι καινούριο μέλος στην κοινότητά σας και καινούριο μέλος στο ps3 online gaming.Κατ' αρχήν θέλω να χαιρετήσω όλους τους καινούριους φίλους που ελπίζω να κάνω εδώ!
Λοιπόν είμαι 27 ετών και έπαιζα για δέκα χρόνια περίπου counter-strike και ήμουν admin τα τελευταία τρία χρόνια στο THE GAME όπως είναι λογικό δεν τα πάω και τόσο καλά με μοχλό του PS3 και μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς κατέληξα στο fragstein το οποίο μου ήρθε με την courrier πριν από μισή ώρα περίπου. Λοιπόν τι παίζει με αυτού του είδους controllers? Επιτρέπονται ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα με τους servers (μου είπε ένα παλικάρι στον Γερμανό πως σε πετάν από τους servers αν πάρουν χαμπάρι πως χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο) ισχύει?
Ενοικίασα 3-4 παιχνίδια για να δω ποιο είναι πιο κοντά σε εμένα και κατέληξα στο COD modern warfare 2 και το αγόρασα. Μπήκα εχτές λοιπόν να παίξω και από ότι είδα το σύστημα του με τα lobbies κτλ μου είναι τελείως ξένο και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη που να μπω να παίξω. Από ότι είδα κάποιες επιλογές δεν με άφηνε να τις χρησιμοποιήσω εάν έφτανα κάποια levels θα κάτσω σήμερα να xp-άρω, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πως μπορώ ακόμα και τώρα που είμαι newbie πως μπορώ να παίζω με Έλληνες, άλλο να τρως ξύλο από τον γερμαναρά και άλλο απο πατριώτη (δεν είμαι εθνικιστής) υπάρχει κάποιο φιλτρο ή κάποιο lobby? Eάν είναι χρήσιμο το psn id μου είναι twimgr. Κάτι ακόμα ένα serial number που έχει το manual του παιχνιδιού που χρησιμεύει? Νόμιζα πως χρειάζεται για να κάνεις κάποιο account για να μπορείς να παίξεις, αλλά δεν μου ζητήθηκε πουθενά...
Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων για οποιοδήποτε repply.
Υ.Γ. το ξέρω πως είμαι off-topic, αλλά δεν με άφηνε να κάνω νέο thread, μπορεί να μην έκανα σωστά το activation μέσω του mail ή μπορεί απλά να είναι κάποιο protection (συνήθως 24ωρο) για spamm-bots. Ότι και να είναι θα επιληφθούν οι mods για αυτό (ακόμα δεν ήρθες βλάκα και μας έβαλες σε μπελάδες >:-) )
Καλως ηρθες και παλι λοιπον.:D
Δεν εχω ασχοληθει καθολου με τον συγκεκριμενο τροπο χειρισμου,αλλα δεν εχω διαβασει και τπτ γενικοτερα για να σου πω τι παιζει.
Το μονο που μπορω να σου πω ,ειναι οτι ο χειρισμος με τον μοχλο ,ειναι καθαρα θεμα συνηθειας(εφοσον δεν ειχες στο παρελθον επαφη με τετοιου ειδους χειρισμο).Θα σου προτεινα να προσπαθησεις να συνηθισεις το dualshock.
Mπορεις να αρχισεις να κανεις add ,ατομα που παιζουν mw2.Στα αντιστοιχα thread θα βρεις λογικα κοσμο.
Καλώς με βρήκατε και μένα! ^_^
Καλως τους! :D
twimgr οπως το ειπες, για προστασια απο τα bots ειναι δεν εκανες καποιο λαθος με την ενεργοποιηση.