Πήρα χθες το charging station για dualsense.
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Υπάρχει θέμα στην ζωή μπαταρίας του χειριστηρίου αν αυτό παραμένει πάνω και μετά την φόρτιση;
Printable View
Πήρα χθες το charging station για dualsense.
Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος. Υπάρχει θέμα στην ζωή μπαταρίας του χειριστηρίου αν αυτό παραμένει πάνω και μετά την φόρτιση;
Oλοι οι συγχρονοι φορτιστες (οι επισημοι ή οι ποιοτικοι τελωσπαντων οχι τιποτα κινεζιες) ειναι φτιαγμενοι ετσι ωστε να επικοινωνουν με τις συσκευες που υποστηριζυν, με αποτελεσμα με το που φορτισει η συσκευη να σταματαει ο φροτιστης να δινει ρευμα. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα με την διαρκεια ζωης της μπαταριας.
Thanks για τις απαντήσεις παιδιά!
Εννοείται είναι και φουλ πιο βολικό από τα καλώδια αλλά και οπτικά δίπλα στην κονσόλα.
Είναι καλό να φορτίζει το χειριστήριο κ να παίζει ταυτόχρονα?
Nαι, μια χαρά είναι, κανένα πρόβλημα.
Thanks
Εχω θεμα με το R2... :/
Η πλακα ειναι οτι στο ιντερνετ δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το θεμα που εχω οποτε here goes:
Το θεμα ειναι οτι το R2 δεν κανει register το input αν δεν πατησω την σκανδαλη τερμα. Το ελατηριο μια χαρα ειναι το feeling της σκανδαλης ειναι κανονικο, το adaptive δουλευει κανονικα. Γενικα ολα λειτουργουν και ειναι οπως πρεπει να ειναι εκτος του γεγονοτος οτι για να γινει register το πατημα της σκανδαλης πρεπει να την πιεσω τερμα.
Εχετε να προτεινετε κατι? Να ανοιξω το χειρηστηριο ξερω. Να το καθαρισω καπως, να κανω κατι αλλο, πειτε μπας και το σωσω γιατι αμαρτια ειναι για κατι τοσο χαζο να το παω ανταλλακτικα.
Cometron λογικα δεν παει πια, και να πω την αληθεια το εχω ηδη ανοιξει μια φορα, οποτε αν το ελενξουν θα το καταλαβουν απο τις βιδες που ειναι φαγωμενες.
Δεν ξέρω εάν έχει κάπου ποντεσιομετρο ώστε να αναγνωρίζει ποσό το πατάς.
Μπορεί και να λέω βλακεία βέβαια αλλά αφού όλα τα αλλά λειτουργούν κανονικά το ότι δεν αναγνωρίζει πάτημα στην αρχή κ πρέπει να το τερματίσεις κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό…
Ποντεσιομετρο από αναλογικους έχω καθαρίσει πολλες φορες αλλά σκανδάλη ποτε…
Τσέκαρες λίγο internet? YouTube?
^^ Αστο παει... πηγε ακλαφτο! :P :D
Πηγα να το φτιαξω και το αποτελειωσα και ησυχασα. Ανταλλακτικα το χειρηστηριο για το μελλον... θα χρειαστει ;)
Τα καινούρια χρώματα (μωβ,μπλε,ροζ) έχουν διορθώσεις
https://psaddict.gr/news/sony-secret...lsense-models/
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τα παλιά (λευκό, μαύρο, κόκκινο) έχουν, αλλά δυστυχώς δε μπορεί κάποιος να το καταλάβει από το κουτί.
Μπορεί να πάρει κανένα παλιό στοκ..
Οπότε για σίγουρα πάμε στα 3 τελευταία χρώματα που προτείνεις!
Για να ξέρετε, τα καινούρια μοντέλα με τις διορθώσεις έχουν ένα μικρό Α δίπλα στον κωδικό προϊόντος, που είναι τυπωμένος πίσω στο χειριστήριο.
Δυστυχώς αυτό το Α δεν υπάρχει στο κουτί..
Αν δεν σας κάνει κόπο βγάλτε μια φωτογραφία και βάλτε μια ένδειξη σε αυτήν ακριβώς εκεί που λέτε ότι υπάρχει το "μικρό Α".
Κοιτάζω το δικό μου που έγινε αντικατάσταση πριν κάποιους μήνες, κι ενώ βλέπω διάφορα "Α" σε ποικίλους κωδικούς, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αν έχω ή δεν έχω το νεότερο (με τις βελτιώσεις) DSense που αναφέρετε στα ποστ σας.
Τονίζω: αν δεν σας κάνει κόπο:
α) βγάλτε μια φωτογραφία
β) βάλτε μια ένδειξη εκεί που πρέπει να κοιτάξουμε για να εντοπίσουμε το "μικρό Α"
Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο προς όσους το κάνουν!
Καλημέρα!
Δεν έχω χειριστήριο με το καινούριο revision, αλλά σου επισυνάπτω μία φώτο από το ίντερνετ για να καταλάβεις που θα ψάξεις.
Attachment 12928
Το υπογραμμισμένο είναι ο κωδικός προϊόντος. Αν έχεις το νέο revision, δίπλα από αυτόν τον κωδικό (δίπλα από το W δηλαδή) θα έχει ένα Α.
EDIT. Βρήκα και μία μικρότερη φωτό που δείχνει το Α.
Attachment 12929
Καλημέρα, καλό μήνα!
Ευχαριστώ πολύ obione!!!!
Τελικά έχω κι εγώ το νέο revision με το "μικρό Α", παρόλο που το απέκτησα Οκτώβριο 2021 από Cometron κατόπιν αλλαγής του DSense που είχα από Νοέμβριο 2020 στο πακέτο αγοράς του PS5.
ΜΠΑΧΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧ τα έκανα μπάχαλο!
drifterx ευχαριστώ!!!