oxi den einai ayto to problhma giati k me ta paidia poy milao to pathainoyn k aytoi .....ayto to thema basika exei ksekinhsei edo k 2 meres ...prin ola htan sxetika ok
Printable View
oxi den einai ayto to problhma giati k me ta paidia poy milao to pathainoyn k aytoi .....ayto to thema basika exei ksekinhsei edo k 2 meres ...prin ola htan sxetika ok
εχει παιξει κανεις το παιχνιδι προσφατα.εχω κολλησει στην πιστα ποθ περναν απο τη γεφυρα τα τανξκς κ πρεπει να τα καταστρεψεις!εχω ομως τοση ωρα κ εχω φαει ενα,δεν κουνιεται φυλο!τι γινεται?
ενταξει το εστρωσα,το παιχνιδι ειναι ολα τα λεφτα...συνεχιζω
Ρε παιχνιδάρα λέμε... ο παλιός είναι αλλιώς ό,τι και να βγάλουν μετά από αυτόν!!!
Ποια perks και ποιο attachment να βάλω στο ak47?
Εξαρτάται τι mode παίζεις..
Nα ρωτησω κατι.
Υπαρχουν multiplayer αποστολες με split screen σαν τις Special Ops απο το modern warfare2?
οχι δεν υπαρχουν
Tελικά το πήρα.
Έχω τελιώσει όλο το act 1 στο campaign και δεν μου εχει βγαλει καθόλου Trophies.
H έκδοση που το έχω είναι η Game of the year.
Είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου?
Το COD4 ΔΕΝ έχει καθόλου τρόπαια. Παρόλα αυτά παραμένει Η παιχνιδάρα και το καλύτερο CoD ever, μην αφήσεις την έλλειψη των τρόπαιων να σε σταματήσει από τον τερματισμό του, απλά δεν είναι απαραίτητο να "σκοτωθείς" να το κάνεις αυτό σε veteran κλπ. Παίξε ένα normal να το απολαύσεις.
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε κατι για το call of duty 4 ..... μπορειτε να μου πειτε τι ειναι το PRESTIGE MODE... κατι εγινε οταν ημουν 32 με 34 level και πηγα παλι απο την αρχη και μετα απο καποια παιχνιδια που επαιξα δειχνει οτι ειμαι 55 level και εχω ξεκλειδωσει ολα τα οπλα και τα σχετικα τους αλλα στα heavy machine guns δεν μου εχουν ξεκλειδωθει τα σκοπευτρα και τα σχετικα τους.....
Η επιλογή αυτή θα κάνει reset σε όλα τα όπλα και perk που έχεις ξεκλειδώσει και θα ξεκινήσεις με νέο eblem από το level 1 , αυτό θα γίνεται για 10 φορές μέχρι να φτάσεις το τελευταίο eblem έναν χρυσό σταυρό.
και τι κερδιζω με αυτο??