ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ :c055gfe:
Printable View
ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ :c055gfe:
Τελικα ξέρουμε τις ρυθμίσεις του καιρού για αύριο;;
Ημέρα αγώνος, Κύριοι.
Πάμε ομαδάρα!
Αντε με το καλο παιδια!
Παιδια δεν θα μπορεσω σημερα.Θελετε να το κανουμε αυριο βραδυ ή την Τεταρτη? Ετυχε κατι απρόοπτο (δεν θα σταυρωσω αγωνα μου φαινεται)
Ηλια αν τρεξετε βγαλε τα καστανα απο τη φωτια! Η την σαμπαναι απο τα παγακια/ αναλογως:P
Εγω να ζητησω αλλη μια φορα συγνωμη πανω απο ολα απο τον συμπαιχτη μου τον κυριακο και απο ολα τα παιδια.Δεν θα μπορεσω ουτε σημερα λογω οτι γυρισα τωρα απο την δουλεια και εχω παρα πολυ διαβασμα για την πεμπτη που δινω μαθημα στην σχολη μου.Ζητω συγμωμη που σας κρεμαω ετσι(το ξερετε πως οταν τρεχουμε περνω παρα πολυ ωραια)αλλα δεν μου φτανει ο χρονος να τα προλαβω ολα.θα κανω ενα διαλειμμα κατα τις 10 να μπω να σας δω για λιγο να τα πουμε.Και δεν θα μπορεσω να τρεξω ουτε στις 11/2 και 18/2 λογω οτι θα ειμαι στην σχολη μου (χαλκιδα) γιατι δινω καποια μαθηματα.και παλι συγνωμη απο ολα τα παιδια
Καλός αγώνας.
Βέβαια μετά την ποινή ο αγώνας ήταν μοναχικός και περισσότερο σε ρυθμό time attack
για να μπορέσω να έχω κίνητρο για να μην χαλαρώσω.
Μόλις κατάφερα να βάλω τον Στράτο σε απόσταση βολής πήρα ξανά ποινή
και κάπου εκεί, πλέον απλά διατηρούσα τα ελαστικά.
Περίμενα ότι θα έχει και βροχή, μήπως ανακατευτούν λίγο τα πράγματα αλλά φευ..
Συγχαρητήρια στο νικητή και σε όλους τους υπόλοιπους, απλά έλειψαν οι μάχες.
Φαντάζομαι ότι στο Nurburgring θα είναι πιο μοναχικά τα πράγματα.
Πάμε για τον επόμενο.
Monza.
Forza, cavallino rampante!
ΚΑΛΗΜΈΡΑ - καλός αγώνας - πλην όμως σχεδόν βαρετός - μπράβο στον Καλαθαρα αλλά και στον Κυριακο που δείχνει μια σταθερή άνοδο - ένα μπράβο και στον συμπαίκτη μου τον Χριστο που είχε ένα πολλυ καλό αποτέλεσμα - σημειώνω εδώ πως βλέποντας ποια πίστα προσθετη ενδιαφέρον και ποια όχι, μας βοηθάει να κάνουμε καλύτερες επιλογές στο επόμενο πρωτάθλημα - και τέλος να πώ πως στεναχωριέμαι με κάθε απουσία γιατί ξέρω πως κανείς δεν θέλει να χάνει αγώνα - ΝΙΚΌΛΑ καλή επιτυχία στον αγώνα που δεινεις για επαγγελματική καταξίωση:yes:
Καλος αγωνας χθες αλλα σε μια πιστα που δεν εχει να προσφερει κατι για εμενα. Εκανα πολυ καλο χρονο στα δοκιμαστικα και στοχος ηταν στην αρχη να μεινω κοντα στον πρωτο. Ο Αλεξανδρος για μια ακομα φορα ηταν πολυ καλος και μετα απο ενα λαθος εφυγε λιγο μπροστα και ηταν αδυνατο να τον φτασω, προσπαθησα παρα πολυ αλλα ηταν μισο δευτερολεπτο πιο γρηγορος απο εμενα σε καθε γυρο. Δεν ειχε νοημα στο τελος να πιεσω και απλα προσπαθησα να μην παρω καμμια ποινη μεχρι το τελος. Μπραβο για μια ακομα φορα και ραντεβου στην μοντσα για τον πιο ωραιο αγωνα του πρωταθληματος, οπως ειπε και ο Στρατος αυτο θα μας βοηθησει για καλυτερες επιλογες στο επομενο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ( F1).
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΟΡΕΞΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΒΑΛΕ 1 ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΠΧ KART –NASCAR –ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΤΛ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΑΡΑ.
Ηλια μπηκα αλλα δεν σε προλαβα ρε γαμωτο. 10.15 περιπου.
Δινω εναν ενδεικτικο χρονο στο 1.55.605. Επεσε βεβαια και στο 1.54.100 σε καποια φαση αλλα οχι σταθερο γυρολογιο επομενως θελει δουλεια ακομη!
Ελπιζω αυριο να καταφερουμε να βρεθουμε για ιδιαιτερο μαθημα επειγοντως!
Καλο αγωνα να εχουμε παιδια! Επισης να εχετε κατα νου πως αυριο το πρωι ανοιγει νεο θεμα σχετικα με το επομενο πρωταθλημα, αρχικα με τη μορφη ψηφοφοριας για να καταληξουμε στις βασικες επιλογες (αυτοκινητα, ομαδες κτλ) :d055:
kalo agona na exoume shmera paidia egw eimai sto 1.56 ston kalitero giro.. alla tha palepso! :D
Κυριακο δοκιμασε να μπεις
Καλημέρα παιδιά σορρυ για χτες προέκυψε κάτι έκτακτο και ήμουν εκτός μέχρι αργά και δεν μπόρεσα να ειδοποιήσω κιόλας!!
Δεν εγινε ο αγωνας χτες, λογω προβληματων συνδεσης! Εχουμε δωσει ραντεβου για αυριο!
Ωραία τότε τα λέμε αύριο λογικά!