Στο ps3 που το δοκίμασα κάθε φορά που θέλω να κλείσω το game η κονσόλα κάνει reboot με διπλό beep, το δοκίμασα 4-5 φορές και το κάνει πάντα, με άλλο game είναι όλα καλά.
Printable View
German Blog May Have Leaked PSN Plus Games For May
Quote:
Rayman Legends (PS4/PS3)
Knack (PS4)
Need For Speed Rivals (PS3)
Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita)
Fruit Ninja (PSVita)
Asphalt Injection (PSVita)
^^
Πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Ούτε εγω,αντε λιγο fruit.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο Ιαπωνικο store ανακοινωσαν το Trial Fusion για PS4. Καθολου απιθανο να το δωσουν και στην Ευρωπη..
http://gearnuke.com/ps-plus-may-2015...ls-fusion-ps4/
http://www.spaziogames.it
Αν το δωσουν τοτε θα σπασουν πολλα χειριστηρια...
Αντε να δουμε
Διαβαζω προβλεψεις!
Ισως να παιξει κατι με SW? μιας και ειναι ο μηνας τους?
Entering PS Plus:
- 6th May: Ether One (PS4)
- 6th May: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
- 6th May: The Unfinished Swan (PS4, PS3, PS Vita)
- 6th May: Race the Sun (PS4, PS3, PS Vita)
- 6th May: Murasaki Baby (PS Vita)
- 6th May: Hohokum (PS4, PS3, PS Vita)
Απογοήτευση όλα indies:
Entering PS Plus:
- 6th May: Ether One (PS4)
- 6th May: Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
- 6th May: The Unfinished Swan (PS4, PS3, PS Vita)
- 6th May: Race the Sun (PS4, PS3, PS Vita)
- 6th May: Murasaki Baby (PS Vita)
- 6th May: Hohokum (PS4, PS3, PS Vita)
Ελεος δε δεινουν καλυτερα κανα φιδακι απο νοκια ετσι remastered edition 60fps 1080p να γουσταρουμε τουλαχιστον :PPP
O PDS τρολαρει ; Τι like ειναι αυτά ;
Το Ether One φαινεται ενδιαφερον και με καλες κριτικες, το Guacamelee ειναι διαμαντακι και το ευχαριστηθηκα στο PC, το Hohokum δεν θα κατεβει καν, το Race the sun ειναι για κινητα και τουαλετα, το Unfinished Swan δεν εχω ιδεα τι ειναι.
Τπτ περιμενω απαντηση απο Νικον για να κλεισει ευχαριστα η μερα :P
Θα παθεις πλακα, ειναι παιχνιδαρα,
θα αντικρισεις μια ολολευκη οθονη στην αρχη του παιχνιδιου σε σημειο που νομιζεις οτι το παιχνιδι ειναι χαλασμενο,
δεν σου λεω τι και πως,
παιξε και θα δεις οτι ειναι μια φανταστικη ιδεα με φοβερη υλοποιηση.
Διαμαντακι πραγματικα με συγχρονο 3D gameplay.
Το Unfinished swan είναι τίτλος εδώ και 1 χρόνο περίπου, ίσως και παραπάνω όταν τον είχα πρωτοδεί. Δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την αίσθηση, αλλά ενδέχεται να είναι ακόμα πιο παλιό, αφού το θυμάμαι για PS3 και τότε ακόμα δεν είχε βγει το PS4 στην αγορά.
Τίτλος πρώτου προσώπου, τα πάντα σε ασπρόμαυρο theme......όπου ξεκινάς με λευκό το σύμπαν κι εσύ εκσφενδονίζεις "μπάλες" μαύρου χρώματος. Το "σπλατς" που κάνουν βάφει οτιδήποτε ακουμπά, σκιαγραφόντας έτσι σιγά σιγά την "πίστα" που παίζεις.......και με αυτόν τον τρόπο βρίσκεις το που πρέπει να πας + το objective σου.
Το είχα βάλει στο μάτι, αλλά για κάποιο λόγο το έγραψα στα @@ μου, λολ.
Στο 3 ηταν πολυ ωραιο γιατι χρησιμοποιουσες και το move. Πρωτοτυπος τιτλος τον ειχα παρει σε bundle με την αλλη παιχνιδαρα το journey.
Α, γεια σου, λόγω Move με είχε βάλει στην πρίζα. Τα γ@μημένα τα Move (2) έχουν πιάσει σκόνη, από τότε που κυριολεκτικά είχα λιώσει με το απίστευτο βόλλεϋ και πινγκ - πονγκ (Sports Champions). Έκτοτε, παίζει να έχουν χαλάσει εντελώς οι μπαταρίες τους λόγω αχρηστίας.