Απλά γράφεις στα σχόλια την ώρα που κάνεις την παραγγελία ότι θες να γράψουν ότι το αντικείμενο έχει χαμηλή αξία - κάτι που κάνουν 99% από μόνοι τους συνήθως.
Έχω παραγγείλει απο zavvi στις 14/04/2014 το infamous ss και δεν μου έχει έρθει ακόμη, να αρχίσω να ανυσηχώ ή λόγω Πάσχα δεν έχει έρθει ακόμη...;
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Από το zavvi παραγγέλνουμε κάτι παλιό που δεν το χρειαζόμαστε άμεσα και είναι και σε σούπερ τιμή βέβαια,
για καινούριες κυκλοφορίες το μετανοιώνεις πραγματικά γιατί μέχρι να έρθει η τιμή του έχει πέσει 10 ευρώ τουλάχιστον.
Είχα παραγγείλει αλλά δύο παιχνίδια αλλά ακριβώς στο δεκαήμερο μου είχαν έρθει. Όποτε απο ότι καταλαβαίνω μου λες ότι καμιά φορά αργούν να έρθουν. Δηλαδή καινούργια παιχνίδια απο που παραγγέλνουμε...;
Από vgp ;)
Ok... Thanks!
πραγματικα δεν το περιμενα. Παράγγειλα την Δευτερα το βραδυ το Child of Light απο Shopto-μετα απο "προτροπη" του φιλου Λεωνιδα(thanx man)- και ηρθε σημερα!και χθες ηταν και αργια ετσι?
Ετσι φτιαχνει ενα μαγαζι ονομα.Στην επομενη αγορα που θα θελησω να κανω θα μπει πρωτο στην λιστα μου...ZAVVI
Child of Light αν δεν κάνω λάθος; Πως ήταν η συσκευασία τους; Ήταν αρκετά προστατευμένο;
Α θέλω να δεις αν ήρθε σε καλή κατάσταση...! Δεν θα χωρούσε σε απλό φακελάκι έτσι κι αλλιώς, γι' αυτό σε ρωτάω για το packaging.
να σας πω και εγω οτι το φιφα μου ρθε απο το vgp ca στα 43 ευρο συνολο (με μεταφορικα) περιπου. Εκανε 22 μερες για να ερθει χανια. Ειχα αρχισει να ανυσηχο, αλλα τελικα ηρθε. Ισως ειναι αρκετος ο χρονος υπομονης με αυτο το μαγαζι, αλλα οι τιμες του ειναι απαιχτες και θα το ξαναπροτιμισο. Εχει βγαλει και κατι προσφορες σε παλια παιχνιδια λουκουμι. Πχ knack kai thief στα 26 ευρο. Ισως παρω το bound by flame απο εδω, περιμενω reviews. Δεν τρελενομαι για να το παιξω αμεσα, οποτε δεν με νοιαζει που θα παρει 3 βδομαδες να ρθει και στα 32 ευρο
σήμερα μου ηρθε το tomb raider difinite edition απο vgp (spiped in 21 απριλιου).ηταν η 1η φορα που παρήγγειλα απο εξωτερικο και εννοειται οτι θα ξανα παρω γιατι εχει απαιχτες τιμες.το θεμα ειναι οτι μαζι με τα μεταφορικα ηταν 30 euro και πληρωσα με paypal και με χρεωσε το paypal extra 2 euro και νομιζω κατι για την ισοτιμια ελεγε.ξερετε αν γινετε να μην με χρεωνει αυτα τα 2 εξτρα ευρο τι πρεπει να κανω?
Δεν έχω πιστωτική φίλε μου!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ξερουμε τι ακριβως προμηθεια παιρνει και που?
Δυστυχως το paypal ειναι μονοδρομος παιδια αν θελουμε να ειμαστε ασφαλισμένοι για τα λεφτα που δινουμε και αν γινει η στραβη να μπορουμε να τα παρουμε πισω πρεπει να ανεχτούμε ολα αυρα που λετε για το paypal.