Originally Posted by
Giannis7
Εντάξει για την άμυνα δεν χρειάζεται συζήτηση, Τοροσίδης - Αβράαμ - Μελμπεργκ - Χολέμπ(β)ας είναι πολύ πιο ποιοτικοί από Σπυρόπουλο, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Βύντρα.
Έγραψα αυτήν και εννοούσα την Ντόρμουντ που έχασε μόνο το Σαχίν από πέρυσι. Δεν πιστεύω ότι άλλη ελληνική ομάδα θα άντεχε την πίεση της Ντόρτμουντ. Γενικά ο Παναθηναικός δεν ήταν καλός στα ευρωπαικά παιχνίδια (που είναι πιο απαιτητικά) στην αρχή χρονιάς.
Ο Παναθηναικός έχει το θετικό (που είχε κι ο Ολυμπιακός πέρυσι) ότι είναι αφοσιωμένος μόνο στο πρωτάθλημα και πιο φρέσκος κάθε Κυριακή. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν το είδα, πάντως θα δούμε άμα θα έχει συνέχεια η καλή μπάλα. Άμα κατά την γνώμη μου παίξετε καλύτερη μπάλα από τον Ολυμπιακό, ο πρώτος που θα το πει θα είμαι εγώ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή σου να υποστηρίζεις την ομάδα σου σε τέτοια θέματα. Ίσως να φταίει ότι με θεωρείς κολλημένο οπαδό που βλέπει μόνο την ομάδα του, δεν ξέρω. Αρχή είναι ακόμα θα δούμε. Δεν γίνεται με μία καλή εμφάνιση να αποθεώνουμε και το αντίθετο. Έχει δρόμο ακόμα η χρονιά και θα δούμε.
ΥΣ. Μην ξεχνάς ότι τα στατιστικά δεν παίζουν ποδόσφαιρο (πολύ κλισέ :whistle:), αν έπαιζαν θα νίκαγε 5-0 ο Ολυμπιακός το Σάββατο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός έχει και Champion's League.