Οδυσσεα ουτε απο το search υπαρχει παντως!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Printable View
Καλημερα φιλε μου.Το βρηκες;Οριστε.
https://store.playstation.com/#!/en-...VERALONEPS4000
Ναι έχω μπει στην σελίδα και το έχω αγοράσει όπως και όλα τα άλλα του μήνα από το pc, αλλά όταν πάω να το κατεβάσω μέσα από το store δεν υπάρχει πουθενά. Ακόμη και με search δεν το βγάζει ούτε για κανονική αγορά ούτε σαν τζάμπα από το plus. Παρόλα αυτά στο library του ps4 το δείχνει κανονικά το εικονίδιο του αν και μή κατεβασμένο :) θα δοκιμάσω μήπως από εκεί μπορεί να κατέβει.
Aν τα έχεις κάνει purchased από το PC δεν βρίσκω τον λόγο που θέλεις να μπεις στο store του PS4 για να τα κατεβάσεις,
από το Library τα κατεβάζουμε, είναι η γνωστή μας download list μετονομασμένη, βελτιωμένη και με πάρα πολλές επιλογές.
edit: Τα εικονίδια στο Library σου δείχνουν αν είναι κατεβασμένο (ή όχι) το εκάστοτε αρχείο στο συγκεκριμένο PS4.
εμενα δεν μου εμφανιζει το killzone
Ακυρο το βρηκα
Όντως το never alone που τσεκαρα δεν το εμφανίζει. Ίσως το κάνει σε ορισμένους..
Τελείωσα το never alone χθες βράδυ . Πολυ όμορφο σχεδιαστικά ! Η ιστορία του πολυ καλη (ειναι ενα απο τα παραμύθια που παει απο στόμα σε στόμα στην συγκεκριμένη φυλή, που σε βάζει γρήγορα στην κουλτούρα της φυλής τους).
Να δείτε και τα βιντεακια που θα ξεκλειδωσετε γιατι ειναι ενα πολυ όμορφο και σύντομο ντοκυμαντέρ !
Καλησπέρα, στις επόμενες ημέρες λήγει η ετήσια συνδρομή μου (Ελληνική) στο plus...
Την είχα πάρει από το maxplay στα 30 ευρώ...
Τώρα όσο έχω ψάξει δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο, υπάρχει κάποια προσφορά που μου διαφεύγει; Γιατί δεν είμαστε για πενηντάρικα...
Γνωρίζω πως αν δεν ανανεώσω δεν θα έχω πρόσβαση στα παιχνίδια που έχω κατεβάσει δωρεάν ΑΝ όμως ανανεώσω ΑΦΟΥ έχει λήξει η συνδρομή τι γίνεται τότε;
Αν έχω ποστάρει σε λάθος thread ας το μεταφέρει κάποιος...
την στιγμη που θα ανανεωσεις, θα αποκτησεις ξανα προσβαση στα παιχνιδια που εχεις κατεβασει.
Αν δεν εχεις σκοπο να ανανεωσεις αμεσα δες εδω
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...83%CE%B7%CF%82
σε περιπτωση που εχεις χρηματα στο πορτοφολι ή στοιχεια πιστωτικης περασμενα.
Ευχαριστώ παιδιά...
Δυστυχώς δεν έχω λεφτά διαθέσιμα ούτε μέσα ούτε πουθενά...
Αυτό είναι το πρόβλημα...
Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης (καμιά προσφορά) ξέρουμε τπτ;
Oποιος έχει PS3 αλλά όχι PS4 και είχε καβατζώσει τον προηγούμενο μήνα το Oddworld Abe's Oddysee και λογικό να μην μπόρεσε να το παίξει
τώρα που κυκλοφόρησε σε PS3 λόγω crossbuy θα του το βγάζει Free για κατέβασμα.
Το link από το PC store
https://store.playstation.com/#!/en-...NTGAME00000001
Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να κάνω sign in από το PC(ταμπλέτα κλπ) στο browser store γιατί μου βγάζει μετά τους κωδικούς κλπ το παρακάτω μήνυμα:
{ "reason" : "", "status" : "500" }
Θα το κοιτάξω απευθείας από το PS4. ThanX για την ενημέρωση.
Δοκίμασε να μπεις με κανέναν άλλον browser.
Στο tablet χρησιμοποιώ τον UC χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μόλις δοκίμασα το UC στο PC και μπήκε καρφί εκεί που όλοι οι υπόλοιποι γνωστοί browser μου έριχναν άκυρο. Μπορεί κάποιο πρόσθετο ή κάτι τέτοιο να φταίει λοιπόν, αλλά και στην ταμπλέτα (iOS) το ίδιο (διαφορετικές περιοχές ISPs κλπ όμορφα); Θα δοκιμάσω ξανά και αν συνεχίσουν θα βάλω να έχω και το UC δεν με πειράζει.
ThanX!!!
Έψαξα για το θέμα που ανέφερα παραπάνω και είδα ότι γενικά υπάρχει πρόβλημα και φταίνε τα cookies και ότι προσωπικά δεν επιτρέπω στους δικούς μου browsers να κρατάνε ιστορικό και καθαρίζουν τα πάντα στο κλείσιμο και έχω αποκλεισμένα και τα third party cookies. Λέει να βάλεις τα σε αυτό τα "store.playstation.com" και "auth.api.sonyentertainmentnetwork.com" στις εξαιρέσεις για να λυθεί το πρόβλημα. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη γιατί από την μία στιγμή στην άλλη τι άλλαξε πάλι και βγήκε αυτό το πρόβλημα μετά από χρόνια απροβλημάτιστων συνδέσεων.