Καλημερα σε ολους!
Καλημερα και στον Νικο! Και Νικο που εισαι ρε.... ξερεις εσυ...! :P
Printable View
Καλημερα σε ολους!
Καλημερα και στον Νικο! Και Νικο που εισαι ρε.... ξερεις εσυ...! :P
απο σημερα δεν ειμαστε πια ζευγαρι...ειμαι πολυ μπερδεμενος και στεναχωρημενος!!!
http://img819.imageshack.us/img819/7455/imag02421.jpg
Uploaded with ImageShack.us
^ και γω στη θεση σου ετσι θα 'νιωθα...
Δεν νομίζω ότι χρείαζεται να έρθει κάποιος εξωγήινος πολιτισμός για να αλλάξουν τα πράγματα αν και θα ήταν η ευκολότερη λύση... Αρκεί να ξεσηκωθούμε μαζικά και να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό παγκοσμίως. Και όχι να ξεσηκωθούμε επειδή δεν έχουμε λεφτά πλέον για να τα σπάσουμε στα μπουζούκια αλλά επειδή θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
Με αυτό τον τρόπο νέες κυβερνήσεις θα πρέπει να δώσουν παιδεία με σκοπό όχι να πλάθουν προσωπικότητες και συνειδήσεις που θα θεωρούν φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει γύρω μας, κοινώς πρόβατα αλλά προσωπικότητες που θα συμβάλλουν στο να αλλάξει ο κόσμος. Θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα με τον τρίτο κόσμο αναπτύσσοντας αυτές τις χώρες. Αν γίνει ποτέ αυτό, τότε καλλιεργώντας 3-4 γεννιές τέτοιας "πάστας" ανθρώπων, το είδος μας θα προοδεύσει.
Αλλά πιο πιθανό θεωρώ να μας προλάβει ένας καταστροφικός πόλεμος που θα μας καθυστερήσει κι άλλο. Πως από ένα βίντεο καταλήξαμε σε sci-fi κουβέντα όμως ε??
PS Star Trek δεν έχω δει αλλά μάλλον έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον με τον δημιουργό του. Ίσως πρέπει να δω την ταινία έστω, για την οποία έχω ακούσει καλά σχόλια.
αυτο περιμενα,να το οδηγησεις εσυ και μετα να το δωσω...
βολτα θα ξαναπαμε με τη beverlαρα που πηρα...lol lol
παρακολούθησα την Έρευνα του MEGA...δυστυχώς δεν έχω τι άλλο να πω...καλά κουράγια σε όλους
μαμα το bev...αλλα θα παρει ποδι συντομα!!!παμε γι'αλλα!
να βρω καποιον να δώσω το ps3 ...
δε λεω τιποτα...οταν αποφασισω θα το μαθεις!!!
Οk σου έχω εμπιστοσύνη.:P
Καλη μαγκια αυτο το Tapatalk τελικα!Η μονη βλακεια που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι οτι τα spoilers μου τα δειχνει ανοιχτα.Υπαρχει καμια ρυθμιση για να τα βλεπω κλειστα απο την αρχη και αμα θελω να τα δω να τα ανοιγω εγω?
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk
Σκέφτομαι ότι το 2012 έχει παει γαμι@ντας όλο τα καλλιτεχνικό στερέωμα. Παει κι ο Μητροπανος...
Θλιψη...πριν απο ενα χρονο ακριβως στις 17 Απριλιου εφυγε ο Παπαζογλου...σημερα ο Μητροπανος...ενας απο τους 2-3 Ελληνες μουσικους που εχω λατρεψει...
Το πιο αγαπημενο μου ισως τραγουδι απο τον Μεγαλο Δημητρη Μητροπανο...καλο ταξιδι...
[youtube]oEQAi1T_9KY[/youtube]
+rep γιατι δεν εβαλες το ροζα οπως ολοι
Σκέφτομαι πως όταν μαθαίνεις ότι παίζει σε μια ταινία/σειρα ο Sean Bean, ειναι ήδη spoiler. Ο τύπος θα πεθάνει.
Γεια σου Παύλο , Λευτέρη κλπ παίδες και παιδάκια ^^
Που χαθηκες εσυ αγόρι μου;;;;;