Originally Posted by
tonybsg
Κάποια από αυτά που λες είναι αντικειμενικά, κάποια είναι υποκειμενικά.
Εγώ από τον συγκεκριμένο προπονητή έχω δει μερικά από αυτά που λες, όπως τα ματς με την Σεντ Ετιέν και κάποια κακά ντέρμπυ. ....
.......................................
Αλλά από την άλλη... εγώ κυρίως έχω δει για πρώτη φορά ελληνική ομάδα να παίζει με σχέδιο και συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, να παίζει με αυτοματισμούς, μοντέρνο ποδόσφαιρο, να παίζει γρήγορα, την μπάλα με την μία, με συνεχές πρέσινγκ
Τα πετυχαίνει όλα τα παραπάνω σε κάθε ματς; Όχι βέβαια. Αλλά προσπαθεί!
.............................................
Επίσης έχει μια ομάδα που είναι οργανωμένη εντός των αποδυτηρίων, να μην είναι μπουρδέλο, να είναι σοβαρός και μετρημένος και όλοι οι δημοσιογράφοι να μιλάνε ότι γίνεται δουλειά εκεί μέσα, να γουστάρουν οι παίκτες αυτόν που τους προπονεί και να παίζουν και για την πάρτη του (βλ. δηλώσεις παικτών όταν έφυγε, ακόμη και τώρα τις δηλώσεις Τζόλε και Αντώνη......
..........................
Για αυτά που λες:
1. Ποιες επιλογές του και εμμονές μας έχουν στοιχίσει; .......
2. "Προτεινόμενες μεταγραφές εκ μέρους του κατά 90% αποτυχημένες"
Πες τις μου. Ο Όσκαρ; Να συμφωνήσω. Που παρεμπιπτόντως είχε ζητήσει Ντούσερ και Ντούντα και του πήραν μόνο τον Όσκαρ, έτσι. Ποιες άλλες; Ο Ουρτάδο; Τα είπαμε, επίσης. Πραγματικά πες μου. Εκτός αν είναι να μου αναφέρεις τον Φουστέρ, οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε...
3. "παραγκωνισμός σημαντικών παικτών που αξίζουν ευκαιριών (Μήτρογλου, Φετφατζίδης)"
4. Οι επόμενες 4-5 γραμμές σου είναι παντελώς υποκειμενικές και διαφωνούμε όπως ξαναείπα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λες ότι κάναμε αναιμικές νίκες πέρυσι (πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι τα λες αυτά για τα ματς στο Καραϊσκάκι τουλάχιστον)
Αλήθεια, ποιο είδος ποδοσφαίρου θα σε ικανοποιούσε και θα έλεγες "τώρα παίζουμε καλή μπάλα";........
.................................................. ......
.................................................. ....
....................