Το κανει επειδη το ηθελα καιρο, ωστε να μην γκρινιαξω.
Ασε που τρομαξαν που σκεφτομουν να κοψω το plus (για αυτο μου το φορεσαν με το ζορι και ετησιο) και για να με αποζημιωσουν το εκαναν....
Τελικα η γκρινια πιανει τοπο!
Printable View
Βρε παιδια διαβασα αυτο παρακατω και ξενερωσα...Δηλαδη και να συνεχισουμε την συνδρομη μας,παλι καποια στιγμη θα τα χασουμε τα παιχνιδια ε;Θα πρεπει οπωσδηποτε οσα και να εχουμε κατεβασει να βιαστουμε να τα παιξουμε για να μη χαθουν απο στιγμη σε στιγμη ε;Πολυ μακακια αυτοοοοοο!!!!!!!!
http://gr.playstation.com/psn/suppor...yStation-Plus/
Συλλογή άμεσων παιχνιδιών PlayStation Plus (IGC)
Η Συλλογή άμεσων παιχνιδιών περιλαμβάνει παιχνίδια για το PS4™, το PS3™ και το PS Vita, που μπορείτε να κατεβάζετε και να παίζετε* χωρίς επιπλέον κόστος όσο είστε μέλη του PlayStation®Plus. Κάθε μήνα, προστίθενται νέα παιχνίδια στην IGC. Μερικά είναι στη διάθεσή σας για ένα μήνα, ενώ άλλα διατηρούνται στην IGC για μεγαλύτερο διάστημα.
Εξαιρετικο για μενα και το Sherlock holmes στο Ps3. Πιανει σε μεγαλο βαθμο το πνευμα των μυστηριων που ελυνε ο holmes στα βιβλια, και ειναι ενα βατο adventure game για ολους. Το ολο συστημα με τα deductions που αφηνει εσενα να διαχωρισεις αντικρουομενα στοιχεια και να καταληξεις στο τελικο συμπερασμα, ειναι φοβερο. Επισης ειναι αδυνατο να κολησεις σε puzzle που δινει κατα διαστηματα το παιχνιδι, καθως αυτα μπορειτε να τα κανετε skip και να επικεντρωθειτε μονο στην επιλυση της υποθεσης.
Στον τεχνικο τομεα τωρα, ειχα πολλα χρονια να δω τοσο αθλια παρουσιαση, frame rate problems, tearing, χαμηλοτατης ποιοτητας textures και επισης χαμηλη γεωμετρια και εφε. Αλλα θα σας ελεγα να μην σας αποθαρυνει αυτο, καθως το παιχνιδι ειναι πολυ καλο, και θα μπορουσε να ειναι και παρα πολυ καλο εαν ειχε αρκετα περισσοτερη δουλεια στο τεχνικο κομματι.
επαιξα το sherlock holmes και ηταν κατι πρωτοτυπο για εμενα και ωραιο.Αλλα αυτο που πραγματικα μου αρεσε με συγκινησε ηταν το valiant hearts!!πραγματικα κατεβαστε το και αφιερωστε του λιγο χρονο μην το διαγραψετε κατευθειαν!!
Γιατί ξέρεις κανένα που το διέγραψε κατευθείαν;!;!;!;.....δώσε όνομα και διεύθυνση και τα υπόλοιπα άστα σε εμάς.:P
Αυτό και το Transistor στο top-10 με τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν μέχρι τώρα στο ps4.
:f014::hysterical:
Valiant Hearts : 10'''''''
Λυμπερη κανε μια χαρη στον εαυτο σου και κατεβασε το ΤΩΡΑ.
Δεν ξερω την ηλικια σου και εαν θα σε "αγγιξει" αλλα ειναι μια εξαιρετικη ιστορια
που δειχνει την φρικη του πολεμου, την αυτοθυσια, τη δυναμη της ψυχης, την συναδελφικοτητα
και πολλα ακομα εντονα συναισθηματα.
Επισης το τελος του δεν ειναι συμβατικο και θα σου "αποτυπωθει" σιγουρα.
Θα εφτανα να πω οτι δεν ειναι απλα ενα πολυ καλο παιχνδιδι, αλλα μαλλον ενα μαθημα ζωης.
Εαν εννοεις αυτο τo game το μονο κοινο στοιχειο που εχουν ειναι το platform και αυτο σε μικρο βαθμο.
Το Tin Tin απο οτι καταλαβαινω ειναι ενα ρηχο-παιδικο platfrom-action game με υποτυπωδη puzzles και εμφαση στο action.
To Valiant Hearts ειναι ενα κατα βαση puzzle-adventure game, με αρκετο platform και λιγο action.
Αυτο ομως που τα ξεχωριζει οπως η Ηρα απο τα σταχυα ειναι η ιστορια τους και ο τροπος που ξεδιπλωνεται μπροστα σου,
τα μηνυματα που περναει και τα αισθηματα που προκαλει, οπου το ενα ειναι ενας πινακας ζωγραφικης και το αλλο μια καρικατουρα.
Μαντεψε ποιο απο τα δυο ειναι ο πινακας ζωγραφικης.
Να ξερεις οτι καποιες ιστοριες πρεπει απλα να τις ζησεις για να τις εκτιμησεις.
Και καποιες στιγμες (οχι πολλες) υπαρχουν κατι διαμαντακια σαν το VH που δεν διαφημιζονται,
αλλα βαζουν τα γυαλια σε καθε λογης COD.
Πόσες φορές έπεφτα πάνω στον Γουάτσον, κολλούσα εκεί και με έπιαναν τα νεύρα μου. Επίσης στην προτελευταία υπόθεση δεν μου έβγαζε να πάρω ένα αντικείμενο. Το έβλεπα, πήγαινα δεξιά,αριστερά, σε γωνία τίποτα. Είχε μουλαρώσει. Ευτυχώς δεν ήταν απαραίτητο για την επίλυση της υπόθεσης. Το deduction system ήταν όντως πολύ ωραίο
Προσωπικά με κούρασε λίγο, ίσως γιατί το έπαιξα μονορούφι. Πάντως μου φάνηκε έξυπνο παιχνίδι και πολύ θετικό το ότι μπορείς να περάσεις τα παζλ. Είχα αφήσει το Jack the ripper για αυτό το λόγο.
σημερα δεν επρεπε να μπει ενημερωση για τα παιχνιδια του Απριλιου?
Εκτιμηση μου ειναι οτι την επομενη βδομαδα θα ανακοινωθουν
κι οτι θα κυκλοφορησουν αντι για την επομενη Τεταρτη την μεθεπομενη στις 8 Απριλιου.
Dishonored is imminent... :ice: