3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Το βλέπω δυστηχώς από το 55 λόγω υποχρεώσεων, αλλά στο γκολ με άκουσε όλο το τετράγωνο.
@toninio Μόλις άρχισε το Champion's League.
Printable View
3-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Το βλέπω δυστηχώς από το 55 λόγω υποχρεώσεων, αλλά στο γκολ με άκουσε όλο το τετράγωνο.
@toninio Μόλις άρχισε το Champion's League.
χαχαχαχαχαχαχ !
Κάποιος έπρεπε να τους πει, ότι οι Γερμανοί όταν τους έχουμε μέσα φεύγουν με 3-6 τεμάχια. Και τώρα 3 παιχνίδια που μπορεί να τα χτυπήσουμε όλα. Ας ελπίσουμε η Άρσεναλ να πάρει και τα δύο παιχνίδια που έχει τώρα στην έδρα της.
ΥΣ. Τα συνθήματα στο τέλος θ-Ε-Ι-Κ-Α ! :D
Αχαχαχαχαχαχα.Όλα τα λεφτά ένα από τα τελευταία συνθήματα
''Έτσι γ@μ@νε αυτοί που σας χρωνάνε!!!''. :banplease:
Μπράβο στην ομάδα.Στα μισά της διαδρομής είμαστε 3η με τρεις βαθμούς.
Το κακό είναι ότι έχουμε 2 εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός.Τέσπα.Ας χαρούμε την σημερινή νίκη και βλέπουμε τι γίνεται στον 2ο γύρο.
Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη.Άριστο στήσιμο της ομάδας παρά το φοβισμένο πρώτο τέταρτο.Κλείδωσε η νίκη με την είσοδο μανιάτη και την μετατόπιση μοντέστο στα χαφ.Μου άρεσε ο μακούν σήμερα όπως και όλοι οι παίχτες.
Με την ήττα της μαρσέιγ ότι και να γίνει στην γερμανία πάμε στην γαλλία για μάχη.Ότι κάτσει αρκεί να παλέψουν.
Στα εκτός θα βρει χώρους ο Ολυμπιακούς. Μπορούμε στο Βελοντρόμ να πάρουμε αποτέλεσμα.
Νίκησε και η Άρσεναλ. Οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική.
Άκουσε κανείς τα συνθήματα στο τέλος;;;;
H βαθμολογία μετά από τρεις αγώνες πλέον.
Άρσεναλ 7
Μαρσέιγ 6
Ολυμπιακός 3
Ντόρτμουντ 1
Υ.Γ. Αυτή η ρημαδοήττα στο Καραΐσκάκη με την Μαρσέιγ,έχει στοιχίσει γμτ...
Χε χε χε.... Rep μόλις με αφήσει.
Όχι φίλε μου, καμία σχέση, αλλά κοίτα τί γίνεται: στα 38 μου χρόνια (και πίστεψέ με, κι εσύ στα 38 σου έτσι θα σκέφτεσαι) έχω δει τις άπειρες π@παριές στον Ολυμπιακό κι έχω βαρεθεί να βλέπω και άλλες. Ο σημερινός Ολυμπιακός λοιπόν, συγκρινόμενος με το τί θα έπρεπε πραγματικά να είναι, είναι τραγικός, και σε αυτό φταίνε εξίσου Μαρινάκης και Βαλβέρδε. Σήμερα νικήσαμε 3-1 και ρωτάω: ΜΠΑΛΑ παίξαμε; Αυτό που παίζουμε δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κλωτσοσκούφι σε όλο του το μεγαλείο. Μην βλέπετε που είχαμε απέναντι την πιο άπειρη ομάδα που έχει πατήσει στο Καραϊσκάκη σε Ch.L......
Μακάρι φίλε, αλλά μην ξεχνιόμαστε, τα πιο δύσκολα ματς είναι τώρα.....
Όπως λέει και ο φίλος....
Σήμερα στο α μέρος είδαμε πάλι (όπως με την Αεκ) την ποδοσφαιρική αναρχία σε όλο της το μεγαλείο. Στο β μέρος βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα, αλλά και η Ντόρτμουντ κάπου εκεί έδειξε ότι δεν το έχει...(οκ, έχει χάσει δυο καλούς παίκτες από πέρυσι, αλλά το ότι κατάφερε αυτή η ομάδα και πήρε πέρυσι πρωτάθλημα εις βάρος της Μπάγερν, είναι ένα μυστήριο που δεν θα λυθεί ποτέ). Τα 3 γκολ που βάλαμε, της πλάκας γκολ, σε μία άμυνα ακόμα περισσότερο της πλάκας. Σε ολόκληρο 90άλεπτο άντε να είδαμε δυο επιθέσεις οργανωμένες......
Για να μην αδικώ συνέχεια τον Βαλβέρδε, οι αλλαγές που έκανε στο β ήταν σωστές. Μόνο αυτό, δυστυχώς. Το γιατί όμως κατεβάζει την αρχική ενδεκάδα έτσι, μόνο αυτός το ξέρει. Μοντέστο δεξί μπακ, Μαρκάνο αριστερό μπακ, Χολέμπας....δεξί χαφ-εξτρέμ.........(καλά, εδώ έχει καταφέρει να κάνει το Φουστέρ αναντικατάστατο, εδώ θα κολλήσουμε τώρα; )....
Τουλάχιστον αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Europa.....
Για το ματς με την άεκ αποδείχτηκε απόψε ότι ο ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε στο οάκα
Τώρα στο ματς με την μαρσέιγ ήταν τραγικός
Στο ματς με άρσεναλ ήταν καλός αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
Απόψε με εξαίρεση την αρχή ήταν καλύτερος πήρε και το τρίποντο.
Το θέμα είναι ότι ευρωπαικά η ομάδα ανεβαίνει,δεν ξέρω τι θα κάνει σε γερμαμνία,γαλλία πιστέυω όμως ότι θα παλέψει στα ίσα τα ματς.Αυτό μου βγάζει σαν ομάδα.Το κακό είναι ότι ο βαλβέρδε δεν πάει σε ένα σταθερό σχήμα πίσω ώστε να προσαρμοστούν οι αμυντικοί μεταξύ τους.Για αυτό βλέπουμε κάτι μπλακάουτ ώρες ώρες που στοιχίζουν.Βέβαια είναι και οι τραυματισμοί μέσα τι να κάνουμε.Αλλά σήμερα το γεγονός ότι μια φοβισμένη έναρξη την μετέτρεψε σε μια εύκολη επικράτηση στο 2ο μέρος με κάνει να αισιοδοξώ.
E, καλά, ξεκίνησα να σου απαντάω για την μπάλα που παίξαμε και παίζουμε, και μετά βλέπω αυτά που γράφεις στο τέλος για τις επιλογές στην ενδεκάδα... Μυρωδιάς ο Βαλβέρδε, δε πα να κερδίζουμε, δε πα να παίζουν καλά οι παίκτες που έβαλε... Οκ, καλώς πιστεύεις ό,τι πιστεύεις, έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι είναι περιττή η κουβέντα, έχω ποστάρει πολλές φορές τι πιστεύω για την ομάδα, εσύ είσαι στο αντίθετο άκρο, στεναχωριέμαι βέβαια που βλέπω οπαδούς της ομάδας μου να μην χαίρονται στις νίκες της.
Συγχαρητήρια στην ομάδα, τεράστια νίκη απέναντι σε μία γενικά καλύτερη ομάδα!
Ναι, στην Ελλάδα βλέπουμε πιο πολύ τους παίχτες που θα βάλει ο προπονητής, παρά το πως παίζει η ομάδα. Άμα παίζει μπαλάρα (δεν έπαιξε μπαλάρα ο Ολυμπιακός, για να μην παρεξηγηθώ) μία ομάδα και βάζει ο προπονητής αριστερό χαφ τον Χολέμπας, αυτομάτως γίνεται άσχετος. Υπάρχουν κάποιοι που δεν τον πάνε τον Βαλβέρδε και πάντα κάτι θα βρούνε. Δεν έχει σημασία που νικάς 3-1 την Ντόρτμουντ...
Πάντως από αυτά που διαβάζω έτσουξε πολύ στους γερμανούς το αποψινό.Μα πάρα πολύ
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ:ice:
Μεγαλη μου αγαπη!Ετσι σε θελω!Xαρηκα μπαλα αποψε!
Καλό ματς από την ομάδα σήμερα.Από αυτοματισμούς λίγα πράγματα φυσικά αλλά ο Valverde επέλεξε ότι καλύτερο μπορούσε από θέμα προσώπων.Η αναλογία ευκαιριών/γκολ ήταν επιτέλους με το μέρος μας γιατί σε άλλα ματς κάνουμε 10 φάσεις μέχρι να βάλουμε γκολ!
Ορμπάιθ, Μακούν πάρα πολύ καλοί και "απλοί" στο παιχνίδι τους.Δύο βασικά χαρακτηριστικά για την θέση του χαφ.
Ο Χολέμπας φυσικά και δεν είναι αριστερό εξτρέμ και αυτό φαίνεται σε όλες του τις κινήσεις άλλα απ'το να βάλει Abdoun που ήταν εξαφανισμένος σε όλα τα προηγούμενα ματς, προτίμησε να βάλει κάποιον που θα φυλάει τουλάχιστον τον κώλο του και θα γυρνάει να μαρκάρει μέχρι την μικρή μας περιοχή.
Ο Modesto πολύ αργός για δεξί μπακ αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε (Θέλει προσοχή με πιο έμπειρες ομάδες!)
Το 1-0 κόντρα στην ροή του αγώνα αλλά γι'αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ :D
Έχω περιέργεια να δω και τον Μόνχε "εν δράση" όμως κάποια στιγμή η ομάδα πρέπει βρει βασικό κορμό.
Όπως το βλέπω εγω πάει για
Costanzo
Τοροσίδη - Χολέμπας - Mellberg - Αβρααμ
Orbaiz - Makoun(ή Modesto) - Ibagaza(ή Fuster)
Mirallas - Djebbour και η μια θέση στα εξτρεμ παίζεται μεταξύ Abdoun - Monje - Φετφατζίδη.
Προσωπικά προτιμώ Φέτφα γιατί έχει δείξει ότι έχει μέλλον και καλό θα είναι να αρχίσει να αξιοποιείται περισσότερο.
O Φετφατζίδης δεν μπορεί να παίξει αριστερά, δεν έχει τον διασκελισμό για να περάσει τον μπακ απ' έξω.