Όπως πέρσι ή όπως πρόπερσι για να ξέρουμε τι φάπες θα φάμε κατάλαβες.:a050:
Printable View
Τα προηγούμενα 10 το έχει πάρει και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης εκτός από τον Ολυμπιακό....άστο σου ξαναλέω γιατί μάλλον δεν ασχολείσαι και πολύ με το άθλημα.
Το ποσο ασχολουμαι η οχι ασε να το ξερω εγω καλυτερα.
Ναι επισης το πηρε και ο Πανιωνιος το 91,ε και?
Αν δε σου αρεσει αυτα που βλεπεις να γραφονται εδω,μπες μονο στο thread της ομαδας σου.Ετσι κανω εγω, γιατι αν μπω στο δικο σου thread θα με πειραξουν καποια πραγματα.
Για τα προηγούμενα 10 χρόνια είπες όχι για το '91 έπειτα δεν είναι το θέμα αν μ'αρέσουν ή όχι αυτά που γράφονται εδώ οι ανακρίβειες πάντως σίγουρα δεν μ'αρέσουν και σ'αυτές απαντάω.
Όσο για το σε ποιο thread θα μπαίνω άσε να το αποφασίζω εγώ καλύτερα.
Ειδες να γραφω πουθενα οτι τα προηγουμενα 10 χρονια το παιρναμε μονο εμεις?Ανακριβειες ειναι και οσα σου ελεγα και για το saras πιο πανω?
Μαλλον δεν εχεις τι να απαντησεις και βγαζεις ασχετο οποιον σου λεει την αληθεια.
Οκ,μπες οπου θες αλλα προσεχε τι γραφεις γιατι αν θα γραψω τριχες και εγω στο thread του ούμπιακου,ε θα γινει μακελειο νομιζω.
To ποιος γράφει ανακρίβειες ας το πουν αυτοί μας διαβάζουν και επιτέλους σταμάτα τις συμβουλές για το που θα μπαίνω και το τι θα γράφω......ακόμα έχω μπαμπά.
Για το saras παλι μουγκα….
Χαχα καλο και πολυ ευστοχο!! Στις πλακες (και στα ψεματα) ειστε οι καλυτεροι, σας παραδεχομαι! Ας γυρισουμε τωρα λιγο στην πραγματικοτητα.. Φετος φιλε nikon πως το βλεπεις με την ομαδα σου? Τρεφεις καμια ελπιδα για εστω μια νικη εναντι του Παναθηναϊκου ετσι οπως ειναι τα δυο ροστερ? Την αληθεια πες μου (οχι παλι πλακες και ψεματα)! Ετσι για να κανουμε και κουβεντουλα ρωταω ε..
:pop2:
Και νικη να παρουν θα ειναι χωρις ουσια…
Μεσα εξω να μας κερδισουν,το πρωταθλημα θα το παρουμε στο εξοχικο…
Ευρωλιγκα,καλα,ουτε για αστειο.
Κυπελλο,ναι αν το θελετε και μπορειτε παρτε το.
Αλλα πρωταθλημα σας καιει εσας,σωστα?? Ε,ελατε παρτε το….
Πες μου πρώτα που είδες το αστείο και προπαντός το ψέμα σ'αυτό που είπα (για το ποιος πήρε το κύπελλο πέρσι και πρόπερσι) και θα σου πω αν τρέφω καμιά ελπίδα για φέτος......αν και απ'ότι καταλαβαίνω ότι και να σου πω αστείο και ψέμα θα το θεωρήσεις οπότε ας λείπει η κουβεντούλα......σκέτο ποπ κορν. :pop2:
Ρε τι γινεται...ολοι θελουν να αγορασουν την Παναθα...:a057:
αν και η αληθεια ειναι οτι απο τις πρωτες πληροφοριες το θεμα φαινεται να ειναι πολυ πιο σοβαρο απο το ομορφοπαιδο του Τσακα...ιδωμεν
Eφόσον είναι αλήθεια, απλά wow!Αυτό που φυσικά με κάνει επιφυλακτικό, είναι οτι διέρρευσε από τα παπαγαλάκια του αχρηστοανίκανου ακατανόμαστου...
Σιγουρα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι, ειδικα με ολα αυτα που εχουμε δει το τελευταιο διαστημα, απο την αλλη ομως εδω εχουμε να κανουμε με υπαρκτη, πασιγνωστη και μεγαλου μεγεθους εταιρεια, δε νομιζω οτι μπορει καποιος να ''παιξει'' ετσι ευκολα με το ονομα της...
Αλλωστε αν ειναι μουφα το θεμα δε θα αργησουμε να το μαθουμε, τις επομενες ωρες λογικα, σημερα ή αυριο θα το διαψευσει επισημα η εταιρεια και σιγουρα δε θα υπαρξει το πανηγυρι που βλεπουμε τις τελευταιες μερες με το πριγκηποπουλο
Πολυ ενδιαφερον το νεο σεναριο.. Μακαρι να γεινει η συμφωνια. Ο Παναθηναϊκος πρεπει να πεσει σε.. Ευρωπαϊκα χερια (μυαλα) οσο πιο γρηγορα γινεται.
Τι εγραφα πριν...5 λεπτα?:silly:Η διευθυντρια της συγκεκριμενης εταιρειας το διεψευσε κιολας...ετσι ειπαν πριν λιγο. Τωρα λενε οτι η εταιρεια ειναι αλλη και οχι η Partners Capital...
Εφοσον και Aν ισχυουν οι 2 προτασεις..
Γιατι ειμαι βεβαιος οτι ο Τζιγκερ θα κανει την χειροτερη επιλογη?:(
Αν δε μπουν μετρητα στα ταμεια τοτε τα ακουω τριχες ολα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι διαολο, ολοι με την Παναθα ασχολουνται...η Μαντσεστερ και η Ρεαλ να εβγαιναν στο σφυρι τετοιο ενδιαφερον απο ''κολοσσους'' και ''γαλαζοαιματους'' δε θα υπηρχε...οπου να ναι θα εμφανιστουν και οι Κινεζοι, δε μπορει...
Ρε μας δουλευουν...
Sent from my iPhone using Tapatalk