Ποίος είναι αυτός;
Printable View
Ποίος είναι αυτός;
Ο πρώτος που θα βρει πόσες κονσόλες πούλησε γνωστή μεγαλη αλυσίδα απο χτες μεχρι πριν ενα τέταρτο, εχει ρεπ (αν μπορω να δώσω)...
- - - Updated - - -
Ο πρώτος που θα βρει πόσες κονσόλες πούλησε γνωστή μεγαλη αλυσίδα απο χτες μεχρι πριν ενα τέταρτο, εχει ρεπ (αν μπορω να δώσω)...
30...
Ευχαριστώ για το rep... :p
shill ειναι χαρακτηρισμος, οχι ονομα.
http://en.wikipedia.org/wiki/ShillQuote:
"Shill" typically refers to someone who purposely gives onlookers the impression that they are an enthusiastic independent customer of a seller (or marketer of ideas) for whom they are secretly working. The person or group who hires the shill is using crowd psychology to encourage other onlookers or audience members to purchase the goods or services (or accept the ideas being marketed).
Οχι. Μαλιστα, δεν ειναι κοντα το νουμερο.
Να διευκρινησω κατι. Το παραπανω ποστ που εκανα δεν ειναι ειρωνικο/κοροϊδευτικο για το Xbox. Θα μπορουσα, υπο προϋποθεσεις, να το επαιρνα κι εγω (τωρα ή αργοτερα). Για την ακριβεια, θελω να παει καλα, ετσι ωστε το PS4 να εχει σοβαρο αντιπαλο να "κονταροχτυπηθει", ειδαλλως, απαξ και η SONY εχει την απολυτη πρωτοκαθεδρια, κανεις δεν ξερει εαν αυτο θα ειναι εις βαρος μας.
Πόσο πούλησε Παύλο;
Παιδια, για να μη σας ταλαιπωρω, το Xbox One πουλησε απο εχτες το πρωι μεχρι πριν απο μια ωρα, σε ενα πολυ κεντρικο καταστημα αλυσιδας..... 4 κονσολες!!!!!!!!!!!
βασικα πουλο θα φαει παλι.κ ας εχουν παρει κονσολες πριν ερθει Ελλαδα(ποσες κονσολες να ειναι ολες συνολο!?).
κριμα....
Αυτό με τον ανταγωνισμό ισχύει ... Και εγω είχα όλες τις κονσόλες αλλα προς το παρών με κερδίζει η Sony .. Χωρίς να σημαίνει βέβαια οτι έχουμε υπογράψει και κάποιο συμβόλαιο οτι θα τους ακολουθούμε πάντα ....
Εγώ Παύλο νόμιζα ότι έλεγες για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, όχι μόνο για ένα συγκεκριμένο.
Ε, ίσως στα υπόλοιπα να πούλησαν αλλα 4-5... Τι να πω...
Για κονσόλα που υπάρχει ήδη στην ελληνική αγορά (εδώ και μήνες από παράλληλες εισαγωγές), τα έχει πάει μια χαρά. Αν αναλογιστούμε ότι παίζουν και αρκετές προπαραγγελίες, τα 4-5 σε ένα κατάστημα είναι αξιοπρεπές νούμερο πιστεύω, δεδομένων πάντα και των συνθηκών. Έχω μάθει και νούμερα, αλλά αυτά δε λέγονται :P
Εγώ πάντως αναμένω και μέχρι τα Χριστούγεννα θα το έχω αγοράσει κατά 99%
Απλα, Αποστολή, περίμενε να δεις τι θα γίνει πρώτα με το θέμα του θορύβου. Εχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις απο όσο νόμιζα αρχικά.
Ναι εννοείται. Περιμένω να δω και το άσπρο πρώτα που υποτίθεται αυτό θα είναι από τις νέες παρτίδες.
Αυτο ακριβώς να κανεις. Επειδη θα ειναι νέες παρτίδες. Νομίζω αρχές Νοέμβρη θα κυκλοφορήσουν αυτα, μαζί με τα bundles με το Sunset Overdrive.
Και περυσι τα ίδια λέγαμε και η δεύτερη φουρνιά βγήκε χειρότερη από την πρώτη. :p
Ωστόσο, τόση κάψα για να παίξετε τι;
Καμια κάψα, Νεκταριε. Συζήτηση κάνουμε, επειδη ο Αποστολης ειπε πως μεχρι τις γιορτές θα το παρει. Εκτός αυτού όμως, ο καθένας για δικούς του λογους μπορει να το θέλει.