Eγώ τα βλέπω κανονικά ως purchased πάντως, βαριέμαι και να ανεβάσω screenshot...
Printable View
@criter
To driveclub δεν ηταν καθολου μια χαρα οταν το αγοραζες οταν κυκλοφορησε. Χρειαστηκε 1 μηνα+ για να λυθουν τα προβληματα. Σκανδαλο εντελως ηταν η φαση.
Το θυμαμαι valkyre που ηταν ετσι στην αρχη, αλλα μετα φτιαχτηκε και εμεινε η δικαιολογια οτι υπερφορτωνονται οι servers ενω στην πραγματικοτητα το παιχνιδι λειτουργει μια χαρα. Οταν πλεον δεν θα πουλαει αλλο, τοτε ισως να σκεφτουν να το δωσουν και στους plus.
Είχα πει από την αρχή της ακύρωσης της plus έκδοσης ότι μου μύριζε πολύ ξύλο ανάμεσα στις 2 εταιρείες με τη Sony να πιέζει για κυκλοφορία, αφού είχε ήδη αρχίσει πολύ, ενώ το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο και αφού έγιναν ρεζίλι με τα σκηνικά που ξέρουμε για αντίποινα έκοψαν την plus έκδοση, μπορεί να λέω μ@λ@κίες αλλά δεν βρίσκω άλλο λόγο να μη μας δίνουν ακόμη την plus έκδοση.
Πως προεκυψε ενα τοσο σοβαρο προβλημα στο Driveclub εφοσον ειχαν ηδη παραπανω χρονο στην διαθεση τους και καλα για να το κανουν καλυτερο; Δεν ειναι οτι βγηκε πολυ γρηγορα το παιχνιδι και γιαυτο ειχε προβληματα, ειχαν παρει αναβολη και ειχαν αρκετο χρονο ωστε να το εχουν ετοιμο αλλα και να πρεπει να το δωσουν δωρεαν στους plus οπως ειχαν πει. Εγω λεω οτι εγινε σκοπιμα αυτο το προβλημα για να μην το δωσουν δωρεαν και να πολυλησει επειδη δεν υπηρχαν αλλα racing games εκεινη την εποχη και γιατι ουτε ακομα υπαρχουν.
Παντως οπως ειπα και πιο πριν ειμαι ευχαριστημενος με το plus. Συνηθως εγω αμα θελω να παιξω κατι παω και το παιρνω οταν βγαινει αφου το βρω και σε καλη τιμη, δεν περιμενω το plus να μου το δωσει. Τα περισσοτερα παιχνιδια που εχει δωσει ακομα και τα καλα, τα ειχα πριν αγορασει και παιξει. Το επιχειρημα θα περιμενω να το δωσει το plus δεν ειναι σωστο για μενα, αμα θελεις να παιξεις κατι κανονικα πας και το αγοραζεις.
^^ Δεν κανεις σκοπιμα τετοια πραγματα... ειναι επιχειρηματικη αυτοκτονια και δειχνεις και παντελως αχρηστος στα ματια του κοσμου.
Οι τυποι νομιζαν, αλλα τελικα δεν ηταν ετοιμοι να παραδωσουν το παιχνιδι. Δεν ηταν τοσο θεμα σερβερς οσο θεμα κωδικα το προβλημα του Driveclub. Οι πωλησεις θα μπορουσαν να ηταν ακομα καλυτερες εαν δεν ειχε γινει το φιασκο, μιας και ουτε δωρεαν DLC θα ειχαν δωσει, ουτε και το παιχνιδι θα εχανε την αξια του τοσο γρηγορα, που η τιμη του εφτασε σε εξευτελιστικα επιπεδα. Εγω το αγορασα 23 ευρω, κατι τετοιο...
Ας εδιναν ενα demo εστω δυο αυτοκινητα και δυο πιστες, που να παιζει μονο offline. Ειναι κοροιδια, χειροτερα ειναι το να ταζεις κατι και μετα να μην δινεις τιποτα, περισσοτερο κραξιμο τρωνε τωρα. Τι να το κανεις τo δωρεαν dlc οταν θα πρεπει να αγορασεις ολοκληρο το παιχνιδι, εστω και σε αυτη την χαμηλη τιμη που εχει πεσει; Αν το ειχε δωσει δωρεαν, θα ειχε μηδεν πωλησεις και ουτε dlc και ουτε το full upgrade θα επαιρναν οι περισσοτεροι, δεν νομιζω οτι θα ειχαν καλυτερες πωλησεις.
^^ Δεν ξερω πως να στο μεταφερω ισως εγω σωστα. Δεν ειναι σοβαρη επιχειρηματικη συμπεριφορα αυτο που πιστευεις οτι εκαναν. Το Driveclub ειναι μια μεγαλη επενδυση και ως τετοια ειναι μεγαλο το ρισκο να βασισεις την επιτυχια της(και ολο το κεφαλαιο) σε μια απατεωνια. Υπαγεται περισσοτερο στην κατηγορια καποιου που θελει να κανει μια απατεωνια και να την γλυτωσει μια φορα, παρα καποιου ο οποιος θελει να λεει οτι ειναι σοβαρος και εχει μια σοβαρη επιχειρηση την οποια θελει να διευθυνει και να λειτουργει σωστα. Δεν ειναι τακτικη που μπορεις να υιοθετησεις ευκολα. Για μικροαπατεωνιες ισως.
Αλλωστε τι εμποδιζει να κανουν το ιδιο με τα περισσοτερα παιχνιδια εκει εξω?
Στο Driveclub τα σκατωσαν. Αλλα οχι και εσκεμμενα (τουλαχιστον αρχικα). Αυτα για εμενα ειναι θεωριες συνωμοσιας. Αποψη μου βεβαιως.
Το oddworld ειναι το γνωστο Abe's Exoddus του psone λιγο που το εβαλα αυτο μου ερχεται στο μυαλο ,θα θυμηθω τα νιατα μου :D.
Το exodus ειναι το 2ο μέρος της σειράς.
Αυτο ειναι remake του 1ου: Abe's Odyssey
Κοίταζα λίγο για το Oddworld: New 'n' Tasty και διάβασα ότι όταν βγει και στις υπόλοιπες πλατφόρμες της Sony θα είναι cross buy/save. Στο PS3 υποτίθεται ότι θα έβγαινε αρχές Μαρτίου 2015 και για το Vita δεν είχαν δώσει ημερομηνία.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει τοσος εντονος καβγας και για κατι που ολοι αγαπαμε.
Στην τελικη, οντως υποκειμενικο ειναι και η ποιοτητα ενος παιχνιδιου και το τι μας αρεσει να δινει το plus.
Εγω πχ και να εδινε μαζεμενα το plus to the Crew kai to Driveclub Gold edition....προσωπικα δεν θα τα επαιζα καθολου και θα ημουν "δυσαρεστημενος", διοτι δεν το εχω με τα ραλλακια.
Θα αναγνωριζα βεβαια οτι εκανε ΚΙΝΗΣΑΡΑ το plus (αλιμονο), αλλα επι προσωπικου θα προτιμουσα Killzone ας πουμε και μην ηταν συγκρισιμο με αυτο που περιγραφω.
Δεν υπαρχει λογος τσακωμου.....νομιζω οτι ολο το κακο ξεκιναει επειδη μας εχουν εκπαιδευσει (ως κοινωνια) στο "σκασε και σκαβε" και αντιμετωπιζουμε ως γκρινια οτιδηποτε αντιτιθεται στα πιστευω μας.
Προσωπικα δεν θεωρω οτι το βασικο χαρακτηριστικο της γκρινιας ειναι η "επαναληψη" (στην τελικη και αν εκανες κουπι σε γαλερα, καθε μερα θα διαμαρτυροσουν αλλα θα ηταν αιτιολογημενο), αλλα η ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
Γκρινια εχει η κοπελια μου οταν εχει περιοδο, διοτι δεν ξερει τι της φταιει και γιατι.
Οταν ειναι ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ μια δυσαρεσκεια...το πολυ πολυ να μην συμφωνεις με την αιτιολογηση...γκρινια ομως δεν την λες.
Αλλα ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
Ολα τα αλλα για λαδωματα, ποιος κανει τι στο κρεβατι του, χαρακτηρισμοι τυπου καραγκιοζης...σκασε μην μας τα ζαλιζεις...κλπ κλπ....οχι απλα δεν πρεπει να χρησιμοποιουνβται για λογους ευγενειας, αλλα ΚΥΡΙΩΣ διοτι μας κανουν αντι να θυμομαστε τα 100 ΚΟΙΝΑ που εχουμε μεταξυ μας (την αγαπη μας στο gaming και πολλα ακομα), να κολλαμε δινωντας μεγαλυτερη σημασια απ'οτι πρεπει στα 2-3 που βλεπουμε με διαφορετικο τροπο!
Κριμα δηλαδη.
Αυτα και δεν επανερχομαι στο συγκεκριμενο......ειρηνη υμιν!
Σβηστηκαν posts με χαρακτηρισμους και θα ακολουθησουν και αλλες ενεργειες απο αυριο. Συνεχιζουμε σε ενα επιπεδο και χωρις να θελω να κανω λογοκρισια, μηπως κουρασε λιγο η συγκεκριμενη συζητηση? Ακουστηκαν οι αποψεις, τις επαναλαβαμε, τις αναλυσαμε, τις αντιπαραβαλαμε, το καναμε λυσσα κοινως.
Παμε παρακατω.
Τελικα και τα 3 παιχνιδια που εδωσε αυτον τον μηνα ειναι πολυ καλα, για το Valiant τα εχω ηδη πει, το Oddworld ειναι μια εκπληκτικα καλη μεταφορα και enchanced εκδοση του original, αλλα αυτο που δεν ειχα καν ακουσει και μου αρεσε πολυ, ηταν το counter spy. Το μονο αρνητικο που βλεπω μεχρι στιγμης, ειναι οτι προβλεπω οτι θα ειναι μικρο σε διαρκεια.
Λεωνίδα σου έχω άσχημα μαντάτα αν εννοείς ότι θα το πάρεις τζάμπα με Cross buy στο PS3 όπως κάναμε με πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα.
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις PS4? :P
Oddworld: New ‘n’ Tasty Will Not Have Cross-Buy Feature for PS+ Version, Paid Version Will
http://www.dualshockers.com/2015/03/...-version-will/
Βάζω και τα tweets από τα επίσημα χείλη των devs.
https://twitter.com/OddworldInc/stat...63793337794561
https://twitter.com/OddworldInc/stat...58742368174080