^Λένιν.
Printable View
^Λένιν.
Ευχαριστώ Νικόλα. Γιατί κάποιος, κάποια στιγμή, έπρεπε να την θυμίσει αυτή την ατάκα...
κατεασα το crazy machines 2 αλλα οταν το αποσυμπιεζω το μονο που βρισκω ειναι ενα αρχειο .iso
πως θα το κανω να τρεξει?
Tα iso ειναι αρχεια εικονικης μορφης, δεν τρεχουν οπως αλλα αρχεια. Θα πρεπει ή να το καψεις σε CD/DVD μεσω προγραμματος τυπου Nero, ή να το τρεξεις απευθειας μεσω προγραμματος τυπου daemon tools, κανοντας mount image το αρχειο iso που θες να τρεξεις.
ευχαριστω αλλα βρηκα και αλλον τροπο..
κατεβασα το isobuster εβαλα εκει το αρχειο και μου εμφανισε ολα τα αρχεια και τα πηρα και δουλευει κανονικα..!
ευχαριστω παντως..!!
Ρε παιδιά, από που κατεβάζετε τραγούδια (ξένα / ελληνικά); Προτείνετε μου κάνετε site! ΠΜ αν θέλετε!
Επειδη προσφατα ειχαμε και μενα παιδι απο εδω μεσα την ιδια κουβεντα αλλα και μεσενα minaras_tio στο αλλο thread, το προβλημα με το youtube ειναι η ποιοτητα.Πολλες φορες η ποιοτητα ειναι μαπα.Και ακομα και η ποιοτητα να ειναι καλη μπορει η ενταση να ειναι πολυ κατω, τα μπασα ή δεν ξερω γω τι.Γενικα αν εχει κανεις κανα site σταθερο και τακτοποιημενο, να εχει τα παντα απο μουσικη, απο death-metal μεχρι πανταζη (βασανιστειτε κλπ μυστηρια πλασματα κλπ) ας μας διαφωτισει!
^^Ισχυει αυτο που λες ναι.
Αλλα αν ειναι γνωστο τραγουδι,τοτε κατεβαζεις το επομενο. Εχεις επιλογες.
Μου εχει τυχει να κανω αναζητηση σε γνωστο τραγουδι, η ποιοτητα ηταν χαλια,και το ξανακατεβασα απο πιο κατω,και ηταν μια χαρα.
Αλλα σιγουρα απο κανα site αλλο,θα ειναι καλυτερο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι. Η ποιοτητα ειναι χαλια απο youtube. Επειδη τα ακουω και στο αμαξι πιο πολυ στη διαπασον (μη φανταστητε καγκουροαμαξο, μονο εγω ακουω που ειμαι μεσα, οχι οι αλλοι απο εξω!) εκει η ποιοτητα ειναι χαλια.
Γενικα ολα τα site που ηξερα εχουν καταρευσει πλεον...
Παιδια εχει κατεβασει κανενας το crazy machines elements απο το psn να μου πει εντυπωσεις;;
Το εχω παιξει στο pc και μου αρεσει..αξιζει;;
Γιατί έχει διαφορά στο ps3;;;;......το demo που είχα κατεβάσει μου άρεσε αλλά όχι και για να δώσω 10 ευρώ να το πάρω.
Δεν ξερω γιαυτο ρωτησα..οντως τα δεκα ευρω παρα ειναι.!!
Ειναι φαση limewire? γιατι αν ειναι τετοιο τα φοβαμαι λιγο ρε συ αυτα τα προγραμματα.Γεματα ιους, αλλο τραγουδι κατεβαζεις και αλλο ειναι στην πραγματικοτητα και κατι τετοια.
Εγω κατεβαζω απο το gosong και μεχρι στιγμης δεν ειχα καποιο θεμα. Υπαρχει παντα και το pirate bay...
Οκ θα τα δω και αυτα παιδια οταν χρειαστει να κατεβασω κατι. thanks!
Οτι οταν αφηνεις μια αποφαση, ισως οχι ιδιαιτερα σημαντικη, για τελευταια στιγμη και τελικα δεν την παιρνεις, ενω εχεις την ξεκαθαρη επιλογη που θες, τοτε εισαι ΠΟΛΥ μλκς... :(
Το πόσο χαίρομαι όταν κάτι που μαγειρεύω και δεν είναι bbq (γιατί εκεί το "έχω"!Χαχα!) πέρα από βρώσιμο είναι και νόστιμο.