Αυτή την χαρτούρα/γραφειοκρατία δεν μπορώ με τίποτα. Α ρε free trade που σας χρειάζεται...
Αυτή την χαρτούρα/γραφειοκρατία δεν μπορώ με τίποτα. Α ρε free trade που σας χρειάζεται...
Δεν έχει ξαναγίνει αυτό!!! Έκανα παραγγελία από Zavvi Δευτέρα πρωί, το απόγευμα που στείλανε Mail ότι η παραγγελία έχει αποσταλεί. Σήμερα Παρασκευή έχω στα χέρια μου το παιχνίδι!!!
Παιδια εχει δοκιμασει κανεις το amazon prime? Σκεφτομουν να βαλω το one moth free trial και να κανω καποιες μαζικες αγορες για μηδενικα κοστη αποστολης.
https://www.amazon.co.uk/gp/prime/pi...u_redirect_ms3
Το Prime νομιζω ειναι για Αγγλια και γυρω περιοχες μονο. https://www.amazon.co.uk/gp/help/cus...deId=201277340
Ωραιος Viper, κατσε να τσεκαρω και το γερμανικο τωρα :P
Δε γράφει καμιά εταιρία πάνω όπως άλλα που μου έχουνε έρθει από zavvi. Το μόνο που γράφει είναι priority airmail και κάποιους κανονισμούς που είναι για το τελωνείο οπότε υποθέτω θα το στείλανε με ταχυδρομείο απλό.
Εμένα είναι απλή έκδοση, όχι steelbook
Ναι, πήγα χτες εφορία - ευτυχώς δεν άργησα ιδιαίτερα και το συνδύασα με άλλες δουλειές που είχα. Έκανα χτες την εξουσιοδότηση και σήμερα άρχισε να προχωρά και πάλι η διαδικασία.
Μεγάλο πράγμα το tracking και είναι όντως βολικό το πρόγραμμα του Amazon (μέχρι να καταργήσουμε τα τελωνεία).Quote:
17 Ενημερωμένο καθεστώς εκτελωνισμού ATHENS - GREECE 14:09 16 Πράξη εκτελωνισμού ATHENS - GREECE 13:34
Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια! ;)
Να ρωτήσω κάτι γρήγορο, για το Amazon Ιαπωνίας, εάν παραγγείλω ένα μικρό δέμα (π.χ. ακουστικά ή φιγούρα) και επιλέξω ταχυδρομείο, υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο όπως π.χ. για πακέτα από Αμερική ή Καναδά;
Είναι όπως και με Αμερική... αν έρθει με ΕΛΤΑ και για σιγουριά δηλωθεί και μικρή αξία δεν υπάρχει κίνδυνος... έχω φέρει κουτάρα ΝΑ με μοντέλο 1/24 Gundam το οποίο είχε και αξία 250δολάρια και πέρασε κανονικά στα ΕΛΤΑ!!!
Οτι ερχεται με απλο ταχυδρομειο και μεσω ΕΛΤΑ γινεται η αποστολη/παραλαβη τοτε δεν υπαρχει τελωνειο.
Αν ερχεται με ιδιωτικη courier τοτε περναει τελωνειο σε περιπτωση που αναγραφεται πανω αξια μεγαλυτερη των 150 ευρο.
Υπαρχουν site που ειναι "ψαγμενα" και αναγραφουν αξιες κατω απο αυτο το ποσο για να μην περασουν τελωνειο.
Γιώργο, ναι υπάρχει περίπτωση, είναι ακριβώς το ίδιο. Αλλά οι πιθανότητες είναι λίγες, ειδικά αν μιλάμε για μικρό σχετικά κόστος. Από US εμένα ότι έχω πάρει μέχρι $100-150 δεν μου τα έχουν σταματήσει. Υπάρχουν περιπτώσεις που σταμάτησαν πάνω από αυτά τα ποσά όμως.
Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν έξοδα εκτελωνισμού και με παραλαβή πακέτου από ΕΛΤΑ, απλά δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Βάσει νόμου, προβλέπονται κάποιες χρεώσεις κανονικά. Κάπου είχα ποστάρει link που τα λέει αναλυτικά.
Αν έρχεται με ιδιωτική εταιρεία courier, θα το σταματήσουν αν αναγράφεται τιμή πάνω από 50-60Ε σίγουρα (και κει τα τραγικά έξοδα είναι το κόστος πληρωμής του εκτελωνιστή, ένα 50Ε μες στο νερό, πέρα από όλα τα προβλεπόμενα δηλαδή).
Παρέλαβα σήμερα την καρτούλα! 30 ευρώ + 2 μεταφορικά αποστολή με courier και είμαι και επαρχία, σούπερ τιμούλα, απο SevenSpot
Attachment 4225
λεω να παρω το infamous 2 (βασικα την collectors και την απλη) απο amazon.com θα φαω καμια ηττα με κανενα τελωνειο λετε ή σκαει με απλο ταχυδρομειο?
Την Hero Edition δεν την στέλνει το amazon αλλά εξωτερικός πωλητής.
"We are not able to ship this item to your default shipping address.
Sold by PIP GAMING and Fulfilled by Amazon. Gift-wrap available."
To απλό δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις από κει, βγαίνει αρκετά φθηνότερα από εδώ.
Γενικά στα games προπληρώνεις το τελωνείο, εφόσον το προϊόν στέλνεται από το amazon.com
δεν εχει βγει ακομα η collectors το ξερω.
Γιατι να προπληρωσω το τελωνειο? (τωρα μιλαω για γενικα μιας και τελικα θα παρω ή την απλη εκδοση η την collectors αλλα μονο 1 τεμαχιο)
Ρωτησα και vgp.ca να δω με τι στελνουν μηπως και τελικα παρω απο εκει αλλα θα ηθελα να μαθω για amazon.com γιατι τα προηγουμενα ποστ με ψιλο "φοβησαν"
Καλά ρε μόνο μία πήρες? :a050:
http://s6.postimg.org/mciuxhept/DSC03347.jpg
Και εγω τρεις πηρα, μεχρι Νοεμβριο 2017:)
Ρε συ, είπες infamous 2, όχι Second Son! Και έψαχνα εγώ την Hero Edition lol
Όπως και να έχει, αν το πάρεις από amazon.com σε βάζει και προπληρώνεις τα τελωνειακά έξοδα και δεν πληρώνεις τίποτα εδώ. Το θετικό είναι ότι πληρώνεις μόνο τα αναμενόμενα έξοδα και όχι τα κερατιάτικα που ζητάνε κατά την διάρκεια του εκτελωνισμού.
To vgp.ca γενικά είναι ξηγημένο, αν δεν είναι πολύ μεγάλο το πακέτο τα στέλνει με Canada Post και αναγραφή τιμής $15-20 και δεν σταματάνε τελωνείο.