Δεν ξερω σιγουρα αν επεσε στο χαλι,απλα το υποθετω γιατι ειναι σχετικα κοντα το χαλι με το σημειο που επεσε το μαγνητακι με το θερμομετρο.Θα ανοιξω τα ρουθουνια μου να μυρισω ολο το χαλι και βλεπουμε!!!Σε ευχαριστω για τις συμβουλες
Printable View
Δεν ξερω σιγουρα αν επεσε στο χαλι,απλα το υποθετω γιατι ειναι σχετικα κοντα το χαλι με το σημειο που επεσε το μαγνητακι με το θερμομετρο.Θα ανοιξω τα ρουθουνια μου να μυρισω ολο το χαλι και βλεπουμε!!!Σε ευχαριστω για τις συμβουλες
Κυμα κακοκαιριας σαρωνει τη χωρα,ban waves σαρωνουν το φορουμ!!!!
πάρε φόρα και...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=AM6KQG9Tzks"]CULT DIAFIMISEIS 90S Ξ£ΞΞΞ₯Ξ*Ξ PHILIPS - YouTube[/ame]
(μην φοβάσαι Φώτο, όλοι θα πεθάνουμε σε κάποια φάση :D)
ΥΓ: για ν γελάσουμε εβαλα τ παραπάνω, μην παρεξηγηθώ κιόλας!)
Σκεφτομαι φρασεις-οροσημο στην Ελλαδα, που εχουμε ακουσει και μας επεσαν τα μαλλια!!
1) Ευχαριστουμε την κυβερνηση των ηνωμενων πολιτειων! :f045:
2) Σεμνα και ταπεινα! :f045:
3) Το μαχαιρι θα φτασει ως το κοκκαλο! :f045:
4) Λεφτα υπαρχουν! (πριν τις εκλογες) :f045:
5) Λεφτα υπηρχαν,που πηγαν τα τα λεφτα?! (μετα τις εκλογες) :f045:
Για πειτε και εσεις καμια να γελασουμε!! :ice:
Ανδρεας Παπανδρεου: Mea Culpa.
Γιώργος Παπανδρέου: "Αντιεξουσιαστές στην εξουσία":frusty:*
*Spoiler!
θα χυθεί άπλετο φως...
1983-1988: έτος λιτότητας (αΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑ)
1989-90: Κυνηγός σκασιαρχών, ποδιές, μακριά φουστάνια, άκυρο το ζελέ, άκυρες οι απουσίες.....και καταλήψεις, μέχρι αηδίας και δυστυχώς μέχρι φόνου (Τεμπονέρας)
1994: ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ και το αξέχαστο μέτρο τα club να κλείνουν στις 2.00 (Μύκονο θυμάμαι, το Buzios έκλεισε ηχεία στις 2.00, έπεσε τρελό γιουχάρισμα προς τον Παπαθεμελή, ταυτόχρονα να παίζει το τραγούδι του Λαζόπουλου, απο τους 10 Μικρούς Μήτσους "Παπαθεμελή απόψε στο κορμί μου ένας ναύτης αμελεί)
2001: το ευρώ φέρνει μια νέα εποχή για την Ελλάδα
Ειδε κανεις τη διαφημηση απο την ''Οικογενεια της συμφορας''?(νομιζω ετσι λεγεται)
Ελεος δηλαδη...μονο π@παριες δειχνει η tv σημερα...
οντως τι αλλο θα δουμε..παντως στην γαλλια ειναι πολυ πιο μπροστα http://christossainis.blogspot.com/2...x-reality.html
:d040g::d040g::d040g::d040g::d040g::d040g::d040g:: priest:
Σωστος... πολυ σωστος. Δυστηχως, τα Ελληνικα προγραμματα ειναι αισχρα απο κατι Οικογενιες τις συμφωρας, μεχρι ζωες της αλλης και ειναι στιγμες(το τι διαφημιση επεσε για αυτην την μαλακια δεν λεγεται).
Σπανια βγαινουν σειρες σαν το Λακης ο Γλυκουλης ή Καφε της Χαρας. All time classics, ειδικα το 2ο...
Βρε, αγορι μου, Παναγιωτη.... Εχεις τσακωθει που εχεις τσακωθει με το χιουμορ, εχεις τσακωθει και με την ορθογραφια;;;;;;;;;
Σώζεται συσκευή τηλεφώνου που έχει κάνει μακροβούτι σε καφέ?
Εξαρταται... Τι καφες ηταν;;;; Γαλλικος; Esspressο; Nτεκαφεϊνε;
Seriously τωρα... Eξαρταται ποση ωρα εμεινε, Νικο. Αν προλαβε ο υπουλος καφες να εισχωρησει μεσα μεσα, ε, δυσκολα τα πραγματα. Ποτε δε ξερεις, ομως. Σε πρωτη φαση, ανοιξε το και στεγνωσε το με ενα πιστολακι.
Ήταν ψιλορητορικό το ερώτημα!Χαχα!
Καταστράφηκε το γ...δι!Το πιστολάκι δεν του έκανε τίποτα.
Και η πλάκα είναι οτι δεν είμαι φίλος του καφέ.Αυτός ήταν ο πρώτος μου έπειτα από κανά μήνα...
Εγω θελω περιγραφη του γεγονοτος.Τυπος τηλεφωνου, πως εφυγε, μεγεθος κουπας του καφε και το βασικοτερο που μιλουσες και τι λεγατε? χαχα το ενδεχομενο να το χρησιμοποιησεις σαν βουτημα το σκεφτηκες?να ριχνες και μια δαγκωνια σαν να μην τρεχει τιποτα LIKE A BOSS
Aαααα.... Συμφωνω με τον Majere. Κι εγω θελω τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες....
Μπαααα.Δεν έχει τίποτα ζουμερό το story.
Ένα sony ericson μοντέλο δεν ξέρω πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού στην άκρη.
Δίπλα από το τραπεζάκι ένα υποπόδιο-σκαμπό όπου που και που ακουμπάω το laptop.Πίνω την πρώτη γουλιά και με το αριστερό πάω να αφήσω την κούπα στο τραπεζάκι ενώ κοιτάω την οθόνη του laptop και την ακουμπάω πάνω στο τηλ.Ε, πρώτα έπεσε το τηλ. και ακολούθησε η κούπα ανάποδα α λα Μέρφι.
Η αλήθεια είναι οτι όταν το είδα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "προχθές σφουγγάρισα ρε γαμώτο".
Eγω μια φορα πεταξα μια καρτα sim σε ενα ποτηρι νερο επιτηδες και ενα ποτηρι κοκακολα σε ενα πληκτρολογιο, οχι επιτηδες.
Σηκωνομαι ενα πρωι, παω στο αμαξι, προσπαθω να ανοιξω, δεν ανοιγε, ηταν αλλουνου το αμαξι και το πρωτο πραμα που σκεφτηκα ηταν οτι μου αλλαξανε κλειδαριες.Πηγα σπιτι εκανα καφε και προσπαθησα να το ξεχασω.Δεν μιλησα ποτε ξανα γιαυτο μεχρι τωρα και φυσικα, μπορω να επιχειρηματολογησω και να επιμεινω οτι γινεται να σου αλλαξουν κλειδαριες στο αμαξι μεσα σε μια νυχτα.