Και τωρα αυτος ειναι Παναθηναικος και θελει να μας σωσει ε;;;
Αρ@@@δια ειναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Και τωρα αυτος ειναι Παναθηναικος και θελει να μας σωσει ε;;;
Αρ@@@δια ειναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
και την δευτερα αλλους 10 ορους και μετα τη δευτερα αλλους ποσους;
Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
Δλδ το να σταματησει να τον διασυρει με τα κατευθυνομενα ΜΜΕ του ειναι καινουριος ορος η απλα το αυτονοητο σε μια διαπραγματευση/αγοραπωλησια (τουλαχιστον οσο διαρκεσει αυτη που τονιζεται κιολας)?
Για την Παιανια επισης δεν προκειται για κατι καινουριο, μιας και το εχει προτεινει και απο μονος του ο Τζιγγερ περσι τετοια εποχη.
Δεν μιλαμε για νεους ορους αλλα για συγκεκριμενοποιηση αυτων που εχουν ηδη ειπωθει, για να μην μπορει να κρυβεται κανεις πισω απο τις λεξεις και να κανει τον χαζο.
Σκοραρε ο Τζιμπριλαρος χθες παιδια αλλα δεν νικησε η Λατσιο,2-2 ηρθε! Και αλλο γκολ ο παικταρας μας(αστειο). Α ρε γαμω τη διοικηση μας που το ξεπουλησαν!:a122:
Με κάνατε ban πρώτα , και τώρα συνεχίζετε να γλύφεται πατόκορφα τον Βγεννόπουλο ρε παιδιά ???
Είναι αηδιαστικό το θέαμα για τους χρήστες του forum , και γελοίο που δεν σας βάζει κανείς στην θέση σας.
Οι συγκεκριμένοι όροι ΔΕΝ είχαν αναφερθεί φυσικά και σε αυτό συμφωνούν όλοι οι έχουν σώας τα φρένας , όπου και να κοιτάξεις συμφωνούν ότι είναι καινούργιοι.
Αντίθετα μάλιστα στην προηγούμενη συνέντευξη είχε πει ότι δεν μασάει ότι και να του πούν ... επίσης προκάλεσε με κάθε τρόπο αντίδραση . Το είχα αναφέρει και εγώ σε προηγούμενο πόστ μου.
Φυσικά αυτή η άποψη δεν είναι πάλι δικιά σου , άλλα κάνεις ότι πιστεύεις και μας την μεταφέρεις σαν παπαγαλάκι ότι γράφετε στο ίδιο γελοίο site που έλεγε ότι το γήπεδο έχει κοστίσει 60 εκατομύρια ... αντί να κοιτάξεις να αλλάξεις λίγο τις πηγές σου και να χρησιμοποιείς λίγο προσωπική κρίση , μας μεταφέρεις αηδίες που γράφονται από γελοία άτομα και απευθύνονται μόνο σε ζώα και πνευματικά καθυστερημένους.
Ναι είναι καινούργιος... και μάλιστα απραγματοποίητος γιατί ακόμα και να θέλει ο Τζίγκερ να παραδεχτεί δημόσια ότι κάνει κουμάντο στα ΜΜΕ (άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι) δεν μπορεί να το κάνει γιατί κινδυνεύει από τον εισαγγελέα.
Το ίδιο και με το να εγγυηθεί δημόσια όπως θέλει ο Βγεννό ότι δεν θα λένε κουβέντα για αυτόν ... αν είχαμε δικαιοσύνη θα έκλειναν μέσα όποιον τολμήσει να πει τέτοιο πράγμα.
Οπότε δεν είναι όρος λογικός... είναι όρος που δεν μπορεί να τηρηθεί και έτσι ο βγεννό θα έχει δικαιολογία (απέναντι στους αποφοίτους δημοτικού έστω) για να μην αναλάβει τον ΠΑΟ.
Δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ... πάντα έλεγε ότι θα πληρώνονται τα έξοδα, όχι δωρεάν.
Επίσης όταν ο άλλος λέει ότι θα φτιάξει δικό του κέντρο (φυσικά πολύ κατώτερο από αυτό που έχουμε - για να πέσει μίζα) δεν γίνεται να απαιτεί να του το δώσουν δωρεάν επ αόριστο ... πρώτα κάνεις συζητήσεις για την χρήση του παρόντος , και μετά αν δεν σε συμφέρει και έχεις λόγο, ανακοινώνεις το νέο και ζητάς συγκεκριμένες διευκολύνσεις για συγκεκριμένο χρόνο που θα χρειαστείς.
Μια ανακοίνωση από COCKNEYS ... την βάζω για να μην νομίζουμε ότι ακόμα και στους οργανωμένους , ακόμα και σε άτομα με το χαμηλότερο επίπεδο κατά μέσο όρο δηλαδή , υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται... δεν είναι όλοι αηδιαστικοί γλύφτες του κάθε βγενόπουλου.
Είναι και ΠΡΙΝ την τελευταία του τούμπα ... :) δεν ξέρω αν βγάλουν και άλλο τώρα, ή θα το αφήσουν έτσι νομίζοντας ότι δεν υπάρχουν τόσο αφελείς και ηλίθιοι που συνεχίζουν να προσκυνάνε τον βγενό.
Quote:
Τι μας είπε? Για όλα φταίει αυτό το παλιόπαιδο ο ΓΙΑΝΝΗΣ. Πόσες φορές μπήκατε και βγήκατε από την ΠΑΕ κύριε ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ? Πόσες φορές βγήκατε μετά από κάθε ήττα ( γιατί άραγε?) να ρίξετε δηλητήριο? Ποιος ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στην ΠΕΚ και στην συνεχεία εξαφανίστηκε? Βάση όλων αυτών που ακούσαμε από εσάς τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ τον βλέπετε σαν ταμειακή μηχανή , ένα κομπιούτερ δηλαδή που κόβει αποδείξεις. Αν είχατε σκοπό να κάνετε κάτι καλό για την ομάδα μας θα το είχατε κάνει. Εμάς οι δικαιολογίες περί οικονομικής κρίσης και πόλεμο των ΜΜΕ δεν μας πείθει. Δηλαδή αν δεν βρεθούν λεφτά από άλλους εσείς δεν? Τότε ποιος ο λόγος της παρουσίας σας στο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ? Αλλά από την άλλη καλά κάνατε γιατί μάθαμε δυο πολύ σημαντικά πράγματα για εσάς.Την αγάπη σας για τους κορμοράνους, και ότι θελήσατε να ελέγξετε τη διαχείριση που έκαναν οι ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ επί 30 χρόνια στον ερασιτέχνη. Ήρθατε εσείς από το πουθενά να κάνετε έλεγχο στους ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ. ...
Μιλάμε για τρομερό θράσος και ταυτόχρονα και καλή δικαιολογία για μην δώσετε το 1 εκατομμύριο που είχατε τάξει «προεκλογικά» Κάτι ακόμα κύριε ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΑΣ όπως είπατε...ήταν είναι και θα είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ... Όλων αυτών που στερούνται για να αγοράσουν ένα διάρκειας . Όλων αυτών που ματώνουν για την ομάδα . Όλων αυτών που ζουν και αναπνέουν για να δουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ εκεί που πρέπει να είναι.
Βάζω 2-3 σχόλια παναθηναϊκών με μυαλλό που αγαπάνε την ομάδα για αλλαγή .... εδώ έχουμε αρκετούς ψευτοπαναθηναικάκιδες που ζηλεύουν ότι γελοίο έχει ο γαύρος πάνω του και σκύβουν στον κάθε καραγκιόζη βγενόπουλο μεταφέροντας μας ότι γελοίο ψέμα ακούσουν αδιαφορώντας για την ίδια τους την αξιοπρέπεια.
Quote:
gsaxl
Ρε παιδια,το οτι μετα απο ολα αυτα υπαρχουν ανθρωποι που παρακαλανε να μπει ο Βγενοπουλος και τον βλεπουν σα σωτηρα ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;Ο ανθρωπος δηλωσε ευθαρσως πως υπαρχουν κορμορανοι στο Βοτανικο οπως ελεγε ο Τσιπρας που ειχατε πεσει να τον φατε και αυτο ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;Οτι στην ανακοινωση ελεγε πως δεν παιρνει χαμπαρι απο επικοινωνιες και μετα τον πειραζουν τα καναλια ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;Οτι κανει τετοια τσαλιμακια στην πλατη του Παναθηναικου και των 2 εκατομμυριων πρασινων καρδιων,και ομως πολλοι τον υποστηριζουν ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;;
Ποιοι ειναι οι τσατσοι τελικα ρε γαμωτο;;Γιατι ειναι τσατσος ο Γκοντζος(που ειναι) και δεν ειναι τσατσοι οσοι γλυφουν ολημερις και ολονυχτις το Βγενοπουλο;;Δε θελετε το Τζιγγερ;;ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ.Το οτι παρακαλατε ομως αυτον τον ανθρωπο σας κανει ομοιους με τον Γκοντζο και τον καθε Γκοντζο ειτε το δεχεστε ειτε οχι.
Καταλαβαινω οτι ο πνιγμενος απ τα μαλλια πιανεται,αλλα δε γινεται να κρινεις τους δυο με 2 μετρα και 2 σταθμα.Παρακαλατε επιχειρηματιες ρε;;;Πατε καλα;;Τοσους γαυρους θρεφει στα σπλαχνα του ο Παναθηναικος;;;Η αναπηρος διανοητικα πρεπει να εισαι ή τσατσος...αλλη εξηγηση δεν υπαρχει.
Quote:
Σοφοκλής
Ο Παναθηναϊκός αυτός είναι τώρα Βγενόπουλε, με ζημιές που η πολυμετοχική διοίκησή δημιούργησε. Τζίγκερ δεν υπάρχει πιά. Τον θέλεις τον Παναθηναϊκό, όπως είναι, πάρε τον. Δεν τον θέλεις, γιατί είσαι πολύ λίγος, αν μη τι άλλο, παράτα μας ήσυχους. Απλώς να ξέρεις, χωρίς να υποτιμώ τα πάρα πολλά κακά που έκανε ο Τζίγκερ 2004-2008, ότι βασικός αίτιος της πτώχευσης του Παναθηναϊκού είσαι εσύ και το σκυλοσόι σου Πατέρας και Αντωνίου.
Quote:
50 Χρόνια ΠΑΝΑΘΑ
NTPOΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΟΜΑΖΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΞΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΗΝΕΙ ΠΛΕΟΝ; ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΗΚΑΤΕ . ΑΣΕ ΡΕ ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΡΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ 60ρης ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΗ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΑ ΣΟΥ ΚΕΡΔΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Σ' ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΗΣ. ΦΥΓΕ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΙΓΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΠΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ.
Quote:
Nikos Kalatzis
Επιστολή Βγαινόπουλου :
1. Είναι διατεθειμένος να καθίσει στο ένα πόδι επαναλαμβάνοντας "δεν θα ξανααντιμιλήσω στον κύριο Ανδρέα ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
2. Είναι διατεθειμένος να γάψει εκατό φορές "αγαπάω τον κύριο Ανδρέα που είναι ο καλύτερος & μεγαλύτερος Παναθηναϊκός του κόσμου ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
3. Είναι διατεθειμένος να μου πλένει το αυτοκίνητο κάθε Σάββατο πρωϊ & να το περνάει με βερνίκι ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
4. Είναι διατεθειμένος να βγάζει βόλτα το σκυλάκι της γυναίκας μου κάθε απόγευμα ?
& τέλος
5. Είναι διατεθειμένος να μου παίρνει εφημερίδα κάθε Κυριακή πρωϊ (με τα πρόσθετα cd, dvd, βιβλία κ.λ.π.) με δικά του έξοδα ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?
Αυτό το σίριαλ πρέπει να τελειώσει. Για αυτό περιμένω απάντησή του μέχρι τις 11 π.μ. την Δευτέρα 19-9-2011. Να τους πεις ότι εάν δεν έχω καθόλου απάντησή σου θα το εκλάβω σαν ΟΧΙ και τελειώνουμε. Με πέντε ναι προχωράμε.
Ευχαριστώ πολύ,
Ανδρέας Βγενόπουλος».
Quote:
Προχθές(Δευτέρα) ο κ.Βγενόπουλος κατηγόρησε τον Τζίγκερ για αδιαφανή διαχείριση 10 εκ. στη ΓΗΠΕΛ που τελικά ούτε 10 ήταν ούτε αδιαφανώς ξοδεύτηκαν,αλλά 4.6 με παραστατικά -ισολογισμούς κ.λ.π στη διάθεση των μετόχων.
Να θυμίσω ότι επί πολυμετοχικότητας τα λειτουργικά της ΠΑΕ ήταν περίπου 8 εκ τον χρόνο ...
Η πράσινη πολιτεία στο ΟΑΚΑ βάζει ταφόπλακα στο όνειρο να έχουμε επιτέλους δικό μας γήπεδο:
Υ.Γ1. Διαβάζοντας τη συνέντευξη Βγενόπουλου,ήταν σα να ξαναδιάβαζα τα σχόλια μερικών από εσάς και όσα γράφατε μήνες τώρα.Εσείς μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε.Ο κ.Βγενόπουλος επιτρέπεται να μην γνωρίζει;
2.Ποιοι έχουν αναλάβει "εργολαβικά" την υπεράσπιση ποιου,και ποιοι διχάζουν βρίζοντας αυτούς που έχουν άλλη γνώμη,νομίζω ότι φαίνεται πια ξεκάθαρα.
Ας προσπαθήσουμε εμείς τουλάχιστον να είμαστε ενωμένοι,ψύχραιμοι και σκεπτόμενοι.
Πιστεψε με δεν θα ηθελες να σου πω τι ειναι αηδιαστικο για τους χρηστες του φορουμ.
Απο κει και περα ο καθενας μπορει να γλυφει οποιον θελει χωρις να προσβαλει τους αλλους.
Ασχετα βεβαια που ο hakoo δεν εγλυψε κανεναν βγενοπουλο αλλα τεσπα...Αλλα λογια να αγαπιομαστε.
ΥΓ.Το γελοιο ειναι που δεν σε εβαλα εγω στην θεση με το πρωτο ποστ και περιμενα να προκαλεσεις για τριτη φορα...
Εγω φταιω οντως δλδ.
ΥΓ.Χωνεψε το ,οτι κανεις δεν ειναι με τον βγενοπουλο,αλλα με τον Παναθηναικο.Τζιγκεριακος υπαρχει μονο για σας και για λιγους ακομα.Για τους υπολοιπους ΜΟΝΟ Παναθηναικος.
Οχι μόνο τα δικαιολογεί όλα, γλείφοντάς τον από πάνω μέχρι κάτω ασταμάτητα... όχι μόνο μας βάζει απαράδεκτα κείμενα που λένε ότι δώσαμε 70 εκ για γήπεδο, όχι μόνο επειμένει σε τέτοιες γελοιότητες λες και απευθύνετε σε ζώα , αλλά το χειρότερο ρίχνετε και ban στους αξιοπρεπείς παναθηναικούς !!!!
Επειδή είπα κάτι που ακούγεται παντού, σε όλα τα φορουμ και που δεν κάνουν κουμάντο οι ξεπουλημένοι κάφροι του βγεννόπουλου το λένε συχνότατα.
Είμαστε παναθηναϊκοί, έχουμε φάει στην μάπα τις αλητείες και τα ψέματα του γάυρου , και από πάνω μας γαμανε με την διαιτησία... και εδώ έχουμε τους κρυφογάυρους μοδερατορ να μας φλομώνουν στις γελοιότητες (άκου 70 εκ) που διάβασαν και καλά σε αξιόπιστα σιτε και μας ρίχνουν και μπαν από πάνω.
Εδώ μια απόφαση για τον πραγματικό ήρωα σας παιδιά... ενός επαγγελματία ανήθικου και αδίστακτου ψεύτη και γλύφτη , άτομο που εκμεταλέυετε τους ξεφτιλισμένους και τα τελείως κορόιδα, αλλά και την δύναμη του και τα για "να ρίξει ban" - να πάρει πρωτάθλημα...
ΟΥΣΤ ΡΕ που γίνατε όλοι κολόγαυροι μόλις είδατε το λουκουμάκι ...
Quote:
Μώραλης ο... αντι-Μπέος Γιάννης Μώραλης εκλέχτηκε εκπρόσωπος της Superleague στην ΕΠΟ, μία θέση στην οποία είχε τοποθετηθεί ο Αχιλλέας Μπέος, όντας κατηγορούμενος για τα στημένα ματς.
3 σχολια
Είναι γνωστό και στις... πέτρες πως η ΕΠΟ, έχει μία "αδυναμία" στον Ολυμπιακό και πλέον θα τα λένε και επίσημα από κοντά.
Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του Ολυμπιακού (Βόλου και Πειραιά) στην ΕΠΟ, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται πλέον στη φυλακή και έτσι για να αποκατασταθεί η τάξη η Superleague εξέλεξε ως διάδοχό του τον Γιάννη Μώραλη, με 10 ψήφους.
Μαζί του θα είναι και ο πρόεδρος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης (12 ψήφους) και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης (9 ψήφους), ενώ εκτός τριάδας έμεινε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης.
Kαταρχην πρεπει να καταλαβεις καποια στιγμη οτι πρεπει να μιλας καλυτερα...
Παμε παρακατω...
Παντρεψου τον...
ειλικρινα παντρεψου τον,αφου αγαπας τοσο πολυ τον Τζιγκερ.Για γαμπρος μπορει να ειναι καλος.Για τον ΠΑΟ δεν κανει,καταλαβε το.
Και οποιος μπει στην θεση του και δν κανει παλι τα ιδια θα ακουσει...
πχ ΔΕΣ τι λέει ρε ο τύπος !!!!! που σκατά διάβασε αυτή την γελοιότητα ???? αν εξαιρέσουνε το γελοίο σιτε που τον τροφοδοτεί με τις καφρίλες για τα 70 εκ , κανένας μην ψυχιατρικά ασθενής δεν κατάλαβε ούτε υποστηρίζει κάτι ανάλογο.
Γιατί τολμάει να αναφέρει τέτοιου είδους αηδιαστική προπαγάνδα τύπου Μόραλη χωρίς να ντρέπεται?
Γιατί έτσι ξεχωρίζει και φτιάχνετε ο στρατός από πρόβατα, από χαπακιασμένα άρρωστα υποκείμενα που ακολουθούν τις οδηγίες του ξεφτιλισμένου αφεντικού τους.
Γιατί τολμάει και τα λέει εδώ? σε ένα site που υπάρχουν και νορμάλ άτομα??
Για να κάμψει την αντίσταση μας και να μας συνηθίσει στην γελοιότητα... όπως ανεχόμαστε τους άρρωστους στο γήπεδο, θα τους ανεχτούμε και εδώ σιγά-σιγά.
Εχουμε και το ban φυσικά... επίδειξη δύναμης ο ξεφτιλισμένοι που ανέλαβαν την προεδρία της SL , της κυβέρνησης , σιγά μην έλειπαν από εδώ ... ίδια γελοία νοοτροπία όλοι.
Eπειδη σε βλεπω οτι γυρισες φορτσατος, απλα να σε ενημερωσω οτι με τον επομενο χαρακτηρισμο που θα μου απευθυνεις (παπαγαλακι, γλυφτη, τρελο, whatever, δεν μιλαω καν για το καθυστερημενος κτλ που και αυτο απευθυνεται σε μενα) εχεις φυγει με καπακι μπαν. Ο μοναδικος λογος που δεν σε μπαναρω ξανα ειναι οτι απευθυνεσαι σε μενα και ειμαι οκ με το να σου δωσω ενα heads up (και φυσικα για να μην σε ταισω τρολοεπιχειρηματα στυλ καταχρηση εξουσιας κτλ).
Απο κει και περα καμια συζητηση μαζι σου, εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια και απλα απευθυνεις χαρακτηρισμους. Κρινεσαι απο τα γραφομενα σου και δεν χρειαζεσαι να προσθεσω τιποτε αλλο.
Χαλαρωσε λοιπον και αν δυνασαι να συζητησεις καντο (με οποιον σε παιρνει στα σοβαρα πλεον), αλλιως συρε την θλιβερη υπαρξη σου πουθενα αλλου.
Εσύ κρίνεσαι από τα γραφόμενά σου (άλλο αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αφού δεν απευθύνεστε σε νοήμονα όντα -πέρα από το να συνηθίσουν να ανέχονται τις ιστορίες για αγρίους που αναπαράγεις ) όταν υποστηρίζεις τις χειρότερες καφρίλες που βρίσκεις στα χειρότερα site, εγώ απλά αναφέρω τα αυτονόητα.
Δικαίωμά σου θα μου πεις , με εξαίρεση ότι η θέση τέτοιων ατόμων σαν mod ή σε οποιαδήποτε θέση εξουσίας τα αλλάζει όλα.
Δεν βλέπω λόγο να σας ανεχτώ , κυρίως όταν δεν μετέχω πλέον στο forum ... και ο παναθηναϊκός ακόμα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα όταν όλοι βλέπαμε την προφανή γελοιότητα , να μην κάθετε να την υπομένει νομιμοποιώντας την.
ΥΓ
Απαιτώ τον αποκλεισμό μου από το forum με ΜΟΝΙΜΟ ban, και όχι μερικών ημερών ... δεν θέλω να μπαίνω στον πειρασμό να γράφω εδώ ξέροντας το χαρακτήρα και τις τακτικές των χειριστών , να τους νομιμοποιώ έστω με την ύπαρξη του λογαριασμού χωρίς ban.
Σας παρακαλώ, έχουμε περάσει αρκετό χρόνο παλιά μαζί , και αν έχετε λίγο αξιοπρέπεια και σεβασμό για το παρελθόν σεβαστήτε την επιθυμία και απαίτηση μου για μόνιμο BAN.
Μην με βασανίσετε με άλλες λύσεις ... φερθείτε σωστά αν μπορείτε και όχι σαν αλήτες αδιαφορώντας για τα πάντα και κάνετε κάτι άλλο.
Επαναλαμβάνω, απαιτώ ΜΟΝΙΜΟ ban, όχι περιορισμό δικαιωμάτων ή μικρής χρονικής διάρκειας που θα με αναγκάσει να επιστρέψω σε άνα forum που συμπαθώ μόνο και μόνο για να ασχοληθώ ξανά με άτομα νοοτροπίας που συχαίνομαι και μου φέρνει εμετό.
Εδιτ
ΥΓ
Πω, ξέχασα να πω και αντίο και ευχαριστώ για όλα όσα παιδιά είχαμε συζητήσεις εδώ στο παρελθόν. (ευτυχώς που πρόλαβα :) )
Πραγματικά ελπίζω να μην τα πούμε ξανά εδώ (χαχα) όλα έχουν το τέλος τους, ελπίζω να μου κάνατε την χάρη και το δικό μου εδώ να είναι αυτό που θέλω , καλή συνέχεια.
Ξεπερνω τον δακρυβρεχτο αποχαιρετισμο (ενω μας εχεις λουσει με μια λιστα κοσμητικα) και σε ενημερωνω οτι οχι μονο το ΑΠΑΙΤΕΙΣ σε λαθος τοπικ, αλλα το ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απο τα λαθος ατομα μιας και μονο ο admin μπορει να κανει κατι τετοιο. Στειλε λοιπον pm στον admin και σταματα να τρολαρεις εδω μεσα προσωποποιωντας ενα τοπικ ολοκληρο.
ποιός είναι ο admin ? ειναι ενεργός? περίμενε 10 λεπτά να στείλω μερικά πμ, και εσύ ρίξε το μεγαλύτερο που μπορείς και μετέφερε τους και την απαίτησή μου καλού κακού ...
Πες ότι είμαστε στο Καραισκάκη και μετά την αηδιαστική προπαγάνδα σου σφυράς και πέναλτι , δεν θα σου είναι δύσκολο.
αντε γειά.
Blizard εχεις θεμα ετσι..?
Μπορεις απλα να μη μπαινεις στο φορουμ δεν ειναι δυσκολο.Αν τοσο πολυ θες διαγραφη pm στον slay.
Φιλικη συμβουλη.
Χαλαρωσε.Μπαλα ειναι...
ΔΕΝ είναι μπάλα μόνο ... είναι γενικότερο πρόβλημα ξεφτίλας που ζούμε παντού , έστειλα στον slay και πιστεύω θα το κάνει, είχαμε μιλήσει κάποιες φορές σχετικά παλιά, αλλά πέστε του και εσείς για σιγουριά.
Και κάντε με ban όσο μπορείτε από τώρα να τελειώνουμε, μην ακούσετε και άλλα δεν χρειάζεται.
Δεν είναι θέμα ότι έγινε τίποτα εξαιρετικά τρομερό και σπάνιο , αλλά εφόσον δεν μετέχω πλέον εδω στο site δεν θα ήθελα όταν μπαίνω να ασχολούμαι μόνο με τέτοια θέματα ... θέλω να κρατήσω μόνο τα θετικά και να τελειώνουμε.
Θα τα λέμε αλλού πιθανόν, και θα βριστούμε εκεί, δεν θέλω όμως να το κάνω εδώ, οκ ? δεν γουστάρω ούτε να περιμένω 1-2-6 μήνες ξέροντας ότι αμέσως μετά θα ξαναμπώ και θα σας πώ πάλι τα ίδια (γιατί αυτό θα κάνω πίστεψέ με)
Καντε τον ban μωρε να τελειωνουμε με δαυτον. Αφου το απαιτει και ο ιδιος. Σας εκλιπαρει το παιδι να τον κανετε ban...
blizard, αντε γεια, προσωπικα για μενα σαν χρηστη αυτου του φορουμ, ειναι μια μεγαλη ανακουφιση
Όταν τα έλεγα πριν ένα μήνα+ δεν μ'ακούσατε......ειδικά ο Βαγγέλης.:P
http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....postcount=5324