Τρίτη εύχεται το public να.έχει τις κονσόλες, για να παίρνει κ τηλέφωνα
Printable View
Τρίτη εύχεται το public να.έχει τις κονσόλες, για να παίρνει κ τηλέφωνα
Έχει πάρει φωτιά το thread λέμε!! :P
Λοιπόν απο το Πλαίσιο Ευκαρπίας μου είπαν ότι τους ειδοποίησαν απο τα κεντρικά τους πως όσες παραγγελίες έχουν γίνει από τη 1 Νοεμβρίου και μετά δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Αλλα οι προπαραγγελιες που μάζεψαν μεχρι 30 Οκτωβρίου σίγουρα θα εξυπηρετηθούν τη πρώτη μέρα. Αυτή η κουβέντα έγινε στις αρχές Νοεμβρίου.
Απο διαφορα που είπαμε με τον άνθρωπο. Μάλλον σίγουρα έμαθαν τον αριθμό κονσολών που θα μπορούν να έχουν σαν εταιρία. Οποτε μαζεψαν αυτον τον αριθμό μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Απο εκεί και πέρα όσοι προπαραγγηλαν αργότερα προφανώς θα εξυπηρετηθούν από τις ίσως διάφορες ακυρώσεις που μπορεί να γίνουν, μέχρι να έρθει η επόμενη φουρνιά.
Παιδια εγω πρι καμια εβδομαδα που εποικοινωνισα με πλαισιο
για preoder μου (big bundle ) που εχει γινει σεπτεβριο μου ειπαν αυστηρα οτι θα το εχω 13 του μηνα
και οχι πιο νωρις ειναι θεμα sony ελλας
απο καταστημα...Quote:
Φιλε ειχες κανει Online κρατηση ή απο κατάστημα;
Να βαλω και εγω ενα λιθαρακι στην συζητηση.
Μολις με πηραν απο τα κεντρικα του Κωτσοβολου. Το πακετο Sony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall & Camera & Dualshock 4 (οπως και τα υπολοιπα), αν γινει ΣΗΜΕΡΑ παραγγελια, εχει αναμονη παραδοσης 20 μερες με 1 μηνα.
οι πληροφοριες πανε κ ερχονται...
μιλησα πριν λιγο και επιβεβαιωσα πως δεν εχω καταλαβει λαθος και πως θα παραλαβω οντως 13/12
το νεοτερο ειναι πως "κλεισανε" για το big bundle και δε δεχονται αλλες προπαραγγελιες ουτε με προκαταβολη.
αντιθετως υπαρχει ενα μικρο περιθωριο ακομη για σκετες κονσολες!
καλησπερα εκανα προπαραγγελια το ps4 τις 29-11 απο κωτσοβολο βολου και μου ειπαν να περασω 14 η 15 για παραλαβη εχω δωση και προκαταβολη πηρα αυτο εδω
Sony PS4 500GB & Killzone: Shadow Fall επρεπε να μου στειλουν καποια επιβαιβαιωση εσεις τι λετε
Απο public ρε παιδιά απο πιο τηλ σας παίρνουν???????? Έχει δυο μέρες κ με παίρνουν απο το 2111819515 αλλά δεν απαντώ γιατί συνήθως απο αυτό σε παίρνουν για προσφορές wind και τέτοια........ Λες να κάνω μ@λ@κια που δεν απαντώ.....?? Ρώτησα τον φιλο μου που δουλεύει σε καταστημα αλλά μου είπε οτι συνήθως για παραγγελίες παιρνουν απο ενα άλλο.........
Οκ....έφαγα ξενερα....... Μολις εγραφα το μην με πήρε τηλ ο φίλος μου κ μου είπε οτι τελικά ο αριθμός αυτός είναι για ενημέρωση προσφορών.......... :a098::a098:
Γεια σας παιδιά,καινούριος είμαι στο forum οπότε καλώς σας βρήκα.Εύχομαι να μοιραστούμε απόψεις και πληροφορίες για τα πάντα για το πολυαγαπημένο μας μηχάνημα που λέγεται PS4 :) Οπότε καλώς σας βρήκα :) Λοιπόν,εγώ παρήγγειλα στης 1 Δεκεμβρίου το PS4 από τα Mediamarkt,τους έχω στείλει email,μηνύματα,....κτλ και μου λένε ότι ακόμα δεν ξέρουν γιατί δεν τους έχουν έρθει τα κομμάτια ακόμα,...κτλ.Στα mediamarkt στο online store τους στης 29-30 Νοεμβρίου δεν είχαν το PS4 μόνο για να το παραγγείλεις,είχαν μονο το PS4 με το Killzone Bundle αλλα 1 Δεκεμβρίου το βάλαν και μόνο του για παραγγελία και τελικά το παρήγγειλα.Γνωρίζω ότι δεν θα έχω την κονσόλα στης 13 Δεκεμβρίου γιατι άργησα να το παραγγείλω αλλα λέτε να έχω πιθανότητες να μου ρθει η κονσόλα μέσα στο 2013?Και μήπως το οτι ήμουν απο τους πρώτους που παρήγγειλα την κονσόλα μόνη της που βαλαν στης 1 Δεκεμβριου χωρις το Bundle λέτε να χω καλύτερη προτεραιότητα?Εγω θα θελα να χω την κονσόλα μέσα στις γιορτές του 2013 αλλά το κόβω για πολύ χλωμό.
Φωτια στα μπατζακια του
χαχαχαχαχα
Μίλησα σήμερα με Κωτσόβολο και μου είπε οτι θα αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα απο τις 13 του μήνα. Επίσης μου είπε οτι το kill zone bundle το μεγάλο το έχουν πάρει 102 άτομα και οτι εγώ ειμαι το νούμερο 40... Δεν ξέρουν λέει ακόμα ποσά θα έχουν..
ευτυχως εγω ειμαι το νουμερο 2 στο public!
ρε παιδια ουτε αυτοι ξερουν κακος παιρνεται τηλ αλλα τπ
Attachment 3705Attachment 3706
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!
Γεια σου αγαπητέ joueur :P
Nerven παιζεις με τον πονο μας?Αντε καλοριζικι!και σου ευχομαι ατελιωτο παιχνιδι και απροβληματιστο!Ελπιζω να εχεις παραλαβει απο εξωτερικο....
Αντε Γιάννη καλοπαίχνιδο και απροβλημάτιστο,
γιαπωνέζικο είναι ή κινέζικο?
Thanks guys!!!!!! Made in China FOX
Μπερδεύτηκα τώρα. CUH-1004A δεν είναι το γιαπωνέζικο;
Λοιπόν πήρα πάλι στον Κωτσόβολο να μάθω τι γίνεται.
Πρώτον η τιμη από το παζαρεψε το (344) ισχύει κανονικότατα και δευτερον μου είπανε οτι αφού η παραγγελια σας είναι απο τις 15 Αυγούστου δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε και πως θα παραλάβω κανονικά στις 13 του μήνα.
Αυτά..Εγώ γιατί ακόμα ανησυχώ;;; :P
Γιάννη μια χαρά είσαι, γιαπωνέζικη κονσόλα πήρες από το γαλλικό amazon,
απ'ότι ξέρω από το αγγλικό έδιναν κινέζικες.
Άμα πάω τώρα στα Mediamarkt και κάνω παραγγελία και δώσω και προκαταβολή πότε θα μου το έχουν,ξέρει κανείς?
Θα πάω μάλλον αύριο σε κανα μαγαζί Mediamarkt εδώ κοντά και θα ρωτήσω.Σίριαλ το κάναμε για να αγοράσουμε μια κονσόλα :D
πηρα τηλεφωνο πλαισιο και μου ειπαν οτι θα παραλαβω κανονικα στις 13 αφου η παραγγελια μου εγινε στις 23 οκτοβρη.μου επιβεβαιωσε οτι οι παραγγελιες μετα τις 1 νοεμβρη πανε για γεναρη.τωρα το τι θα γινει πραγματικα για τις μετα την 1η νοεμβρη προπαραγγελιες θα το δουμε στις 13.
Περάστηκε ο 1TB SSHD + 1.51 recovery και τώρα initializing...... Επικές στιγμές! Πρώτο BOOT!!!
Attachment 3708
Εφόσον λένε με τόση σιγουριά στο Πλαίσιο ότι οι μέχρι 31 οκτόβρη παραγγελίες θα εξυπηρετηθούν day 1, σημαίνει ότι και κάποιες από τις παραγγελίες των αρχών-μέσων Νοέμβρη θα εξυπηρετηθούν (όχι day 1, αλλά πολύ κοντά στο day 1) λόγω των ακυρώσεων των παραγγελιών μέχρι 31 οκτόβρη. Οπότε, όσοι είστε αρχές-μέσα Νοέμβρη, μην εγκαταλείπετε ελπίδες για day 2-5. Λογικά αυτές δεν θα ναι day 1 γιατί θα έχουν κάνει δρομολόγιο ήδη και θα πρέπει ό,τι ακυρωθεί να κάνουν νέο δρομολόγιο στις επόμενες μέρες για να το στείλουν.
Δεν ξερω για το πλαίσιο αν θα εχει ακυρώσεις σε προπαραγγελίες, γιατι ο κόσμος εχει πληρώσει κάποιο ποσό για την προπαραγγελία οπότε θεωρητικά ήταν αποφασισμένος και αν δεν έχει σοβαρό λόγο δεν θα κάνει πίσω. Ποτε δεν ξέρεις βέβαια...
Εμένα πάντως με 2 προπαραγγελίες 21/10 και 29/10 δεν μου ζητησαν προκαταβολη
παντος παιδια αυτο με το made in china η made in japan μην το δινετε σημασια.εγω πηρα ps3 made in japan και ο κολητος μου made in china .πανω κατω τις ιδιες ωρες παιχνιδιου ,το δικο μου χαλασε μεσα σε 2.5 χρονια ενω του φιλου μου παιζει ακομα!να πω οτι τις πηραμε και οι δυο πρωτη μερα κυκλοφοριας.
Ενταξει τοσοι εχουμε επιβεβαιωση οτι οσοι εχουμε κανει προ-παραγγελια μεχρι τελη Οκτωμβρη θα το εχουμε day1 αναφερομαι κυριως στο Πλαισιο!Αν μετα χτυπα ξυλο μας τα γυρισουν τελευταια στιγμη θα φταιμε εμεις να μαζευτουμε 100 ατομα σε καθε πλαισιο και να τους κραξουμε?:a049:
Πλέον τα περισσότερα ηλεκτρονικά προιόντα υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζονται στην Κίνα. Και τα Ιαπωνικά προιόντα δεν έχουν την αξιοπιστία που είχαν παλιά - πόσες εκατοντάδες χιλιάδες αυτοκίνητα ανακάλεσαν ως ελατωματικά η Τογιότα και άλλες Ιαπωνικές εταιρείες τα τελευταία χρόνια;
Δεν νομίζω ότι έχει βάση να έχει κάποιος προτίμηση αν το PS4 του είναι κατασκεαυσμένο στην Ιαπωνία, στην Κίνα ή οπουδήποτε αλλού. Και στην Ελλάδα να γινόταν η κατασκευή τους θα γινόταν υπό τις προδιαγραφές της Σόνυ.
Και ναι, και το δικό μου (Βρετανικό) PS4 είναι made in China. Το ανταλάσει κανείς με Γιαπωνέζικο;:c030:
Σημερα πηγα μια βολτα public να ρωτησω για το preorder ,
μου ειπε ολα κομπλε και οτι θα το χω σιγουρα στις 13 .(Το preorder εγινε πριν ουτε ενα μηνα)
Μου ειπε γενικα οτι παιζει ζητηση σε normal πλαισια .
Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Ορεστιαδα δεν θα ξεμεινει απο ps4 τις πρωτες μερες μαγκες.
Οποιος δεν το βρει αλλου ,ειναι καλοδεχουμενος .LOL :silly:
Καλημέρα.
Έμαθα τις συνολικές κονσόλες (αριθμό) που ήρθαν στην Ελλάδα. Εννοείται (δυστυχώς) ότι έχω δεσμευτεί να μην αποκαλύψω το νούμερο.
Αυτό πάντως που μπορώ να πω, είναι........."ότι να 'ναι", από πλευράς υπευθυνότητας μεγάλων μαγαζιών. Δηλαδή: ανοίξανε τις προπαραγγελίες, πολύυυυυυυ νωρίς, με καθαρά δική τους (υποθέτω).......εκτίμηση κομματιών που θα έρθουν. Κοινώς, άνοιξαν τα pre-orders και ότι γίνει........όταν θα έλεγε η Sony Hellas, πραγματικά πόσα κομμάτια θα έρχονταν στην χώρα μας.
Έτσι, αυτό που συμβαίνει τώρα, με τις προπαραγγελίες (ο χαμός), είναι δυστυχώς προϊόν ελληνικού επιχειρηματικού...."ταμπεραμέντου", να το πω ευγενικά.
Όπως είπα και στην αρχή του παρόντος, δεν μπορώ να πω τον αριθμό, ούτε καν να υπαινιχθώ ποιος είναι αυτός (γιατί μαλάκες δεν είστε, θα τον καταλάβετε, ιδιαίτερα αν ανατρέξετε στο ποστ που είχα κάνει πολλές σελίδες πριν, που ανέφερα -υποθετικά- το νούμερο, καθώς και το υποτιθέμενο σενάριο που θα ακολουθήσει η Sony για τα "κύματα").
Ένα μπορώ να πω όμως: έχουν κρατηθεί "στην πάντα" κάποια κομμάτια PS4 για αντικατάσταση, σε περίπτωση που χαλάσει κάποια κονσόλα.
Τώρα από εκεί και πέρα, μην ακούτε πότε θα έρθουν οι κονσόλες, που σας λένε "ναι θα έρθουν στις 11/12, ή 12/12, ή 13/12"......ξέρουν πολύ καλά πότε θα παραλάβουν, απλά δεν ξέρουν πως θα "καλύψουν" / "συμμαζέψουν" το γεγονός, πως επέτρεψαν σε χρήστες να προβούν σε προ-παραγγελίες, χωρίς να γνωρίζουν πόσα PS4 θα παραλάβουν = με άμεσο αποτέλεσμα, να πρέπει πρώτα να δουν πόσα κομμάτια θα λάβουν, ώστε να αποφασίσουν ποιους πελάτες θα "πακετώσουν". Classic Greek Business.
Μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε σε μικρό μαγαζί, γνωστού/φίλου κατά προτίμηση, με μικρή παραγγελία κονσολών (αν έχετε κάνει "αργά" τις προπαραγγελίες σας σε μεγάλα καταστήματα).
Εύχομαι ότι καλύτερο.
Α! και μην λαμβάνετε υπόψη σας τις μπούρδες που γράφονται στα site της πλάκας: ήτοι τα δήθεν "μεγάλα" ελληνικά site, καθώς ότι έχουν γράψει (για τα νούμερα), από όσα έχω διαβάσει που παραθέσατε εδώ μέσα από δαύτα, είναι παντελώς αναλήθειες. Τραγικές αναλήθειες. Μόνο αυτό μπορώ να πω.
Κοινώς... πέτςςςςςςςςςςςςς κάντε καλού κακού μια παραγγελία από το Zavvi που μόλις παρέλαβε στοκ.
ΟΚ, με 2~3 χιλιάδες κομμάτια στην Ελλάδα που λέγαμε θα βολέψουν τα μεγάλα μαγαζιά τις προπαραγγελίες έως 30/10 (από καμιά 500ριά μέχρι 700ριά λίγο πολύ το καθένα) και τα υπόλοιπα κάποια σε μαγαζιά μικρότερα με το κομμάτι για να απλωθεί το νέο και ένα ποσοστό 1% περίπου αρχικά και βάλε για τις τυχόν προβληματικές (καμιά 50ριά δηλαδή) που σταδιακά θα τις σπρώξουν και αυτές στην αγορά αν δεν χρειαστούν άμεσα. Ναι όλα βαίνουν νομίζω όπως τα είχαμε από πολύ νωρίς υπολογίσει μακάρι να είναι εκεί γύρω στις 3.000+. Άσε τώρα να περιμένουν οι άλλοι 20, 30, 40 και 60 χιλιάδες κονσόλες στο Ελληνικό launch. Του χρόνου που λένε και κυριολεκτώ.
αυτο που καταλαβαινω απο το ποστ του φιλου ειναι οτι δυστηχως ουτε 3000 δεν ειναι τα κομματια...το θεμα ειναι ποσα bundle υπαρχουν?
Τελικά όσοι περίμεναν 5ψήφιο νούμερο θα φάνε ... γλαρόσουπα (για να το θέσω κομψά :P).
καλά αυτά με τις δεκάδες χιλιάδες, είναι ΓΤΠ πληροφόρηση: προς γνώση και συμμόρφωση όλων όσων παρακολουθούν (νομίζοντας ότι ενημερώνονται) από τις "μεγάλες" (my ass) ελληνικές ιστοσελίδες.
Πάντως, Νεκτάριε, είναι παραπάνω από τα νούμερα που αρχικά είχαμε εικάσει, αλλά όχι κατά πολύ. Επ' ουδενί όμως, οι δεκάδες χιλιάδες που έλεγαν οι μπουρδολόγοι. Άιντε να βρείτε πρώτα "σωστές άκρες" και μετά παίξτε το Ευαγγελάτος της Τεχνολογίας. Σιχτήρι δηλαδή με την παραπληροφόρηση και τις ψεύτικες ελπίδες που ταΐζετε τον κοσμάκη, μόνο και μόνο για παραπάνω "κλικ" και επισκέψεις στις ass-σελίδες σας. Μεγάλη "δουλεία" αυτά τα "κλικ" και οι επισκέψεις (όπως και ο χρόνος παραμονής ενός χρήστη σε μια σελίδα και άλλα πολλά).
τουτέστιν: ανασκουμπωθείτε, προσέξτε τι διαβάζετε και από που το διαβάζετε, μην είστε ανοιχτοί σε "μεγάλα λόγια" και επίσης, μην έχετε και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στην υπευθυνότητα των μεγάλων αλυσίδων καταστημάτων. "Εδώ.......Ελλάδα". Αειθαλής φράση και διαχρονική.
ΥΓ: Επειδή βλέπω ότι ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται νούμερα, να τονίσω πως δεν είπα κανένα νούμερο, ούτε καν υπαινίχθηκα το νούμερο. Το μοναδικό που έκανα, καθαρά επειδή δεν γουστάρω να αγχώνεται ο κοσμάκης αυτές τις ιδιαίτερα χάλι ψυχολογικά εποχές, είναι να πω ότι δεν θα έρθουν νούμερα των δεκάδων χιλιάδων κομματιών. Α! Και είπα επίσης, πως ο αριθμός είναι παραπάνω από 2-3.000 κομμάτια, που είχαμε εκτιμήσει στην αρχή, πολλέεεεες σελίδες, πριν. Θα σας παρακαλέσω όμως, να μην αρχίσουμε τις μαντικές ικανότητες, γιατί θα φαίνομαι σα να σας γράφω στα @@ μου επειδή δεν θα μπορώ να απαντήσω και είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ (στα @@ μου δεν είμαι για τον κόσμο αλλά για τα κλικς/επισκέψεις με όποιο το κόστος της παραπληροφόρησης). Για αυτό το έγραψα εδώ και όχι στο zougla.gr που είμαι υπεύθυνος Τεχνολογίας. For the people και όχι for my τσέπη/επισκέψεις/διαφημίσεις.