Στο neogaf κάποιοι που το ψάχναν το θέμα είπαν ότι αυτοί που θα έχουν λάβει μέρος στο DEMO θα ενημερωθούν με email λίγο πριν το update του PlaystationStore. Τώρα αν ήταν αυτής της εβδομάδας ή της επόμενης θα σε γελάσω φίλε μου :)
Printable View
Στο neogaf κάποιοι που το ψάχναν το θέμα είπαν ότι αυτοί που θα έχουν λάβει μέρος στο DEMO θα ενημερωθούν με email λίγο πριν το update του PlaystationStore. Τώρα αν ήταν αυτής της εβδομάδας ή της επόμενης θα σε γελάσω φίλε μου :)
Δεν ξέρω για τους άλλου Σπαρτιάτες, πάντως εγώ κατεβάζω το demo αυτήν την στιγμή :D
Mου εβγαλε το access code now αλλά μετά οταν το παταω μου λέει page not found. Ίσως πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα
Edit: Μόλις έκανα το ποστ μου τον έδωσε τον κωδικό :c055gfe:
Μολις επαιξα το demo, και για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομαι αυτα που σκεφτομουν και χθες βραδυ διαβαζοντας καποιους. Ποσο απαιτητικη παιζει να εχει γινει η gaming community με τα γραφικα και τα τεχνικα εν γενει? Αν δεν εντυπωσιαζει αυτο το πραγμα στο συγκεκριμενο hardware τι σκατα μπορει να εντυπωσιασει?
Οπτικα αυτο που ειδα ειναι jaw dropping, πραγματικα. Στον τομεα της παρουσιασης ειναι μαζι με το Uncharted 3 (και 2) νομιζω στην κορυφη της λιστας με μεγαλη διαφορα απο τα υπολοιπα. Ο φωτισμος ειναι out of this wolrd, το animation βελτιωμενο κατα πολυ και γενικα εμεινα εντυπωσιασμενος απο αυτο που ειδα. Gameplay wise, η συνταγη κατα βαση ειναι η ιδια, ομως εχει εμπλουτιστει απο διαφορα πραγματακια, η μαχη θεωρω οτι απο αυτο το μικρο δειγμα που μας εδωσαν οτι ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με το 3.
Παρα πολυ καλη δουλεια εχει γινει και με την μεταγλωτιση, επιτελους.
Η SSM πρεπει να καποια στιγμη να μας εξηγησει πως ακριβως τρεχει αυτο το πραγμα στο ps3, ειλικρινα (αφου το κανει πρωτα η ND).
Ειχε μεταγλωτιση??
Που μπορω να βρω το ντεμο??
Ο κρατος πως ακουγεται?:P
Πηρα τον κωδικο για το demo μεσω ενος viral game που ειχε ποσταρει ο snk (νομιζω) στην προηγουμενη σελιδα, το ιδιο demo θα βγει για ολους της επομενη εβδομαδα.
Η μεταγλωτιση ειναι αξιοπρεπεστατη, το ακουγα πολυ ευχαριστα.
Αυτό με τον ''ελέφαντα'' είναι που περιέχει το demo σαν πίστα,ή τα πρώτα 30 λεπτά που είδαμε -όσοι είδαμε- προσφάτως?
^^
Το demo είναι αυτό με τα πρώτα 30 λεπτά Gameplay και είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πραγματικά η Santa Monica ξεπέρασε τον εαυτό της για ακόμη μια φορά! Κάτι που όμως ήλπιζα στο GOW3 και δεν έγινε και τώρα παρακαλούσα στο Ascension, ήταν να παραμένουν τα νεκρά πτώματα στο έδαφος και να μην εξαφανίζονται, θα ήταν τόσο ικανοποιητικό να βλέπεις τα πτώματα των αντιπάλων σου και να πατάς πάνω τους ακούγοντας τα ανάλογα SoundFX. Ίσως ζητάω και πολλά από αυτό το Generation, ελπίζω στην επόμενη (με το καλό) να το δώ και αυτό!
Πέρα από το nit-picking όμως, είναι όλα προσεγμένα στην εντέλεια! Animations, γραφικά, περιβάλλον, ατμόσφαιρα, μουσική υπόκρουση! Αν και το στόρυ αποδειχθεί αντάξιο της σειράς, σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς! (γενιάς?)
Λίγες μέρες ακόμη ! :D
^^
Χαχαχαχαχα! Αρρωστημένο ακούγετε το ξέρω, αλλά πείτε μου ότι δεν είμαι ο μόνος που το έχω σκεφτεί αυτό? Δεν θα έκανε ωραία ατμόσφαιρα να έχεις στα πόδια σου 24 πτώματα που μώλις έχεις σφάξει?
Τί...όχι?
^^ Έ υπερέβαλα λιγάκι. Μικρό το κάκο.
Σημασία έχει ότι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό απ όποια άποψη και να το δεις :)
^^ Eιχα πει να μη δω τιποτα μεχρι να βγει το παιχνιδι αλλα δεν αντεξα....τρομερο τρειλερ!
2 βδομαδες ακομα, που θα παει θα περασουν...
Προς το παρόν εγώ ακόμα δεν έχω δει κανένα από τα καινούργια βίντεο αλλά έχω μείνει με την ουδέτερη αίσθηση που μου έδωσε η beta του multi. Ελπίζω να εκπλαγώ ευχάριστα με το campaign...
Φανταστειτε οτι δεν τρεχει στα τελικα devkits του ps4...
Ααααα ναι βγαινει σε Ps3...:a050: