Ένα πολύ ωραίο/βαρετό (ανάλογα πως το βλέπει κανείς) videaκι με πάραααα πολλά games ενωμένα σε ένα βίντεο
[ugt]342745[/ugt]
Printable View
Ένα πολύ ωραίο/βαρετό (ανάλογα πως το βλέπει κανείς) videaκι με πάραααα πολλά games ενωμένα σε ένα βίντεο
[ugt]342745[/ugt]
Πολύ ωραίο το βιντεάκι. ;)
Πρέπει να πήρε πολύ ώρα μέχρι να βρουν όλα τα βιντεάκια και να κάνουν αυτό το video.
Developers Discuss Future of PC Gaming at PAX
Πολυ πολυ δυσκολα τα πραγματα για το PC gaming.οχι οτι δεν το ξεραμε, αλλα τωρα απο οτι φαινεται τα πραγματα εχουν παρει τον δρομο τους.
Ενα εκτενες αρθρο απο σχολια πανω στο θεμα που συζητηθηκε εκτεταμενα στην PAX απο τους developers.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/63152
Κοινως τα λεφτα ειναι αλλου και το PC αποτελει παρελθον για την συντριπτικη πλειοψηφια.
Developers reporting Natal technical problems
lol ειδικα σε αυτο The development documentation provided with the kits advise against certain types of games, especially shooters.Quote:
Gameblog says : "Now that developers have received their development kits for Project Natal, some say it's still suffering from many technical problems".
- The latency between movements and their transcription into play would be too large (around 125 ms). A problem that is due to the need to correct the interpretation that makes the human body Natal.
- The detection of body would experience further problems: being too close to a sofa, for example, the system would detect a second human to not exist.
- The system would function properly in direct sunlight or in total darkness, but would have trouble in low light (not weak enough anyway to switch to infrared).
- It should prefer tight-fitting clothing (at least do not detect parasites joints recognized by the system)
- Natal detects movements of the arms (elbows, shoulders) and legs (knees), but not those of the hands or feet alone.
- The development documentation provided with the kits advise against certain types of games, especially shooters.
- There should be a minimum setback significant (about 3m for a person to 1.80) for the system works best.
αχαχαχαχαχαχ μιλάμε έχω πεθάνει στα γέλια......καλά είχα τις (εκφρασμένες) υποψίες μου περί lag, αναγνώρισης κινήσεων υπό συγκεκριμένες συνθήκες φωτός κλπ...
Α, ρε Micro$oft, δεν θα αλλάξεις ποτέ......πάντα τα προϊόντα σου μετά την 3η version αποδίδουν αυτά που υποτίθεται θα προσφέρονταν απο την 1η....
κατά τα άλλα....
μια χαρά εταιρεία είναι μωρέ η M$ (ας τρέξουν τώρα μερικοί, να πάρουν την τάδε τούμπανο κάρτα γραφικών -λέγε με Fermi, my ass- και τον δείνα 4 πύρηνο -που δεν τον εκμεταλλεύται επαρκώς κανένα game- και να φορέσει επάνω Windows 7 Ultimate -πειρατικά σαφώς γιατί είναι μάγκας ο Έλλην- και μετά να νιώθει ότι έχει ΤΟΝ πύραυλο......)
Βουρ, για Zune HD, Windows 7 Series Phones, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Server 2008 (μαλακία ο apache Server και λοιποί), βουρ για .NET (άααααλλο σκατό 3σδιάστατο) και πάνω απο όλα ας μην ξεχνάμε και τα Slate PC (εδώ λιώνουμε στα γέλια).
Α! και βέβαια, μαλάκω και η Apple (ποζεράδες οι χρήστες).
Όλα-σε-1-ποστ. Οικονομική κρίση βλέπετε, προσφορά πακέτο.
ΥΓ: Βάσει τελευταίων σχεδόν διαπιστευμένων πληροφοριών, η M$ για να καταλάβετε πόσο μας σκέπτεται και ενδιαφέρεται για εμάς του χρήστες, για να έχουν ΟΛΟΙ την ίδια εμπειρία στα επόμενα Windows ΑΚΟΜΑ και αν δεν διαθέτουν Internet πρόσβαση, το DVD των Windows 8 θα περιλαμβάνει έτοιμους, τεσταρισμένους ότι λειτουργούν 100%, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΙΟΥΣ! Αυτό κυρίες κ κύριοι λέγεται "πελατειακή υποστήριξη", όχι μαλακίες.
^^ Θα ειμαι ειλικρινεις το υστερογραφο δεν το επιασα! :D
Σαρκαζεις ή μιλας σοβαρα και αν ναι τι εννοεις θα εχει το DVD μεσα τους ιους?Για ποιο λογο? :D
χλευαζω-σαρκαζω-ειρωνεύομαι φυσικά :) .
ε, τους ιούς (για να καταλάβεις την ειρωνία μου), στους βάζει μέσα στο DVD, ώστε ακόμα και να ΜΗΝ έχεις Internet, να μπορείς να έχεις ακριβώς την ίδια (σκατωμένη) εμπειρία που λαμβάνουν οι χρήστες ΜΕ ιντερνετ και τους δεκάδες χιλιάδες ιούς για Windows.
ΑΥΤΟ λέγεται εξυπηρέτηση σωστή και άρτια. Ίδια εμπειρία παντού. Πως λέμε cross platform; ε, καμία σχέση (ειρωνία εις το τετράγωνο).
Μαιστα καλα το υποπτευομουν λοιπον χαχ :D
Μα πως θα γινει το natal για shooter?Απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενας μοχλος αλα wii για να ελεγχεις την κινηση του χαρακτηρα(μπρος,πισω κτλ) ειναι δυνατον να φτιαξεις full fledged shooter με το natal.Εκτος αν ειναι on rail shooters αλα House of the dead.
Γενικα δεν βλεπω τι hardcore games(οπως λεει και καλα η MS)θα μπορεσουν τελικα να δωσουν με το natal οταν δεν βλεπω τιποτα να λειτουργει χωρις μοχλο για κινηση χαρακτηρα.Εκτος απο χαζο παιχνιδια,wii sports like games,χρηση του για navigation μενου και gimmick σε παιχνιδια(βλεπε να ακουμπας χαρακτηρες στο fable) δεν βλεπω κατι το αξιοσημειωτο.Aν μαλιστα αυτα που ποσταρε ο Δημητρης ισχυουν τοτε ουτε σε απλα πραγματα δεν το βλεπω να πετυχαινει.
Αντε να δω τι θα δειξουν στην Ε3.Ή θα με εκπληξουν ευχαριστα(αν και δεκαρα τσακιστη δεν δινω για otion controls και τετοια πραγματα) ή θα ειναι η ποιο αστεια conference ever(μιας και θα τις σπασουν σε 2.Προβλεπω πολλα gifakia και χαζοεικονιτσες μετα την conference τους......well bam there it is!).
[Youtube]wjNZT9QobIY&hl[/Youtube]
Ελπίζω να αναθεωρήσουν και να το βγάλουν και για PC.
^^ Θα το βγαλουν για PC 100%...μαλιστα πριν 2?-3? μερες διαβαζα αρθρο που η ιδια η Remedy ελεγε οτι σαφως και σκεφτονται την εκδοση PC αρκετα σοβαρα.Ο απλουστατος λογος που δεν βγαινει κατευθειαν σε PC ειναι επειδη το 360 εχει αναγκη απο μια πολυ δυνατη αποκλειστικοτητα για ενα διαστημα.Εγω θεωρω πως μετα απο 1 εξαμηνο μαλλον θα το κυκλοφορησουν κανονικα και σε PC.Βεβαια οποιος καιγεται δεν υπαρχει λογος να περιμενει κι εγω δεν προκειται να το κανω, θα το παιξω 1-2 μερες αφου κυκλοφορησει στανταρ :P
Παντως ειναι η πρωτη φορα σε αυτη τη γενια που ενα παιχνιδι με κανει να σκεφτομαι ''μακαρι να ειχα 360 για να το παιξω''.
Ναι αλλά είναι δυνατόν η κονσόλα των shooters να μην μπορεί να αξιοποιήσει τα Motion controls της σε shooter; Θα μπορούσες να πεις ότι οι hardcore-άδες δεν θέλουν Motion control και απλά να κάθονται και να παίζουν με το χειριστήριο, αλλά όταν είδαμε ότι μπορείς να παίξεις άνετα SOCOM με το Move, τότε πώς γίνεται να αφήσει η Microsoft αυτόν τον τομέα να υστερεί;
Ναι βρε, απλα ενα shooter τοσο complex και hardcore οσο ειναι τα συγχρονα χρειαζεται και πολλες επιλογες, κουμπια κτλ. Το move εχει τουλαχιστον χεριστηριο και δινει πολλες επιλογες γι' αυτα, αδυνατω να συλλαβω προς το παρον τι ακριβως θα κανουν με το Natal σε αυτο το τομεα ( δεν ξερω αν και ο Νικολας θελει να πει το ιδιο). Προφανως θα το εχουν σκεφτει και δεν ανακαλυπτουμε την Αμερικη, απλα εινια ενα ερωτημα.
Το Alan Wake ειναι μαζι με το Mass Effect οι λογοι που θα ηθελα να εχω ενα 360, κριμα φαινεται πραγματικα εξαιρετικο παιχνιδι.
To Alan Wake να σημειωσω αλλαξε εντελως υφος σε σχεση με αυτο που προοριζοταν στην αρχη και θεωρω οτι αυτο ειναι καλο για τον τιτλο.
Στην αρχη επροκειτο να ειναι ενα open world game , αλλα ευτυχως οι δημιουργοι το εκαναν πιο linear επειδη οπως λενε μεσα στο open world χανοταν και η αισθηση και το ψυχολογικο κομματι στο οποιο στοχευανε εξαρχης.Λογικο και για εμενα σωστη κινηση παρολη την γκρινια του κοινου.Αν εισαι open world δυσκολα μπορεις να μπεις και να πεις την ιδια ιστορια με τον ιδιο εντονο τροπο.
Παραδειγμα?Uncharted 2.Για φανταστειτε το Open world?Εγω τουλαχιστον δεν μπορω. ;)
[gt]64203[/gt]
Θα συμφωνήσω απόλυτα περί open world και linear. Γενικώς είμαι υπέρ των linear παιχνιδιών, προσωπική μου άποψη, για τον λόγο ακριβώς που λες: όχι μόνο στο Alan Wake, αλλά και σε κάθε παιχνίδι που βασίζεται σε ένα δυνατό σενάριο και στη δημιουργία ατμόσφαιρας, θα πρέπει να υπάρχει μία συγκεκριμένη ιστορία-"γραμμή" που ακολουθείται, πάνω στην οποία ο δημιουργός θα "χτίσει" το gameplay. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό και δυνατό αποτέλεσμα. Για μένα το open world σχεδόν σημαίνει "έχω τόσα πολλά να κάνω, ΑΔΙΑΦΟΡΑ όμως, που χάνει το νόημά του". Δεν ξέρω αν έχω δίκιο, απλά το βλέπω έτσι....
Τώρα μόνο, διαβάζοντας το topic, συνειδητοποιώ ότι το Alan Wake είναι Xbox exclusive (άντε να βγει και σε Pc). To είχα υπόψη μου σαν τίτλο, αλλά δεν ήξερα ότι αποελεί ένα από τα "ατού" του Xbox. Εντάξει, όπως έχει το Ps3 τα exclusives του, έτσι θα γίνεται και με το Xbox, νορμάλ πράγματα. Κρίμα όμως, γιατί δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Θα ήταν σίγουρη αγορά........