Εννοω οτι την μια φορα που δεν θα δουλεψει οπως πρεπει, πας τον υπολογιστη σου στο service. Γενικα δεν ειναι καλη ιδεα να τρεχεις τετοια προγραμματα.
Printable View
Εννοω οτι την μια φορα που δεν θα δουλεψει οπως πρεπει, πας τον υπολογιστη σου στο service. Γενικα δεν ειναι καλη ιδεα να τρεχεις τετοια προγραμματα.
βγαινουμε εκτος θεματος αλλα πες γιατι ο λογος να μην τρεχουμε τετοιες εφαρμογες?δεν ''καθαριζουν'' καπια πραγματα?
στα Windows Mobile και στο Android που σφύζουν από ιούς (άνω του 98,9% από όσους κυκλοφορούν στο νετ) ναι. Για τα υπόλοιπα (ευκόλως εννοούμενα) όχι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα την σκοπιά που το βλέπει κάποιος...
Το συγκεκριμένο (και ακόμη ένα πολύ παλιό - κατηργημένο πια) το χρησιμοποιώ χρόνια σε πολλά μηχανήματα και διαφορετικά λειτουργικά και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως. Από τα πρώτα προγράμματα που βάζω σε κάθε μηχάνημα περνάει από τα χέρια μου, το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και με γλιτώνει από πολλά σκουπίδια. Επίσης, το αντίστοιχο πρόγραμμα για jb iPad όσο το δουλεύω κάνει άψογη δουλειά και με έχει γλιτώσει από προβλήματα κυρίως χαμένου χώρου ή ακόμη και δυσλειτουργίας εφαρμογών. Κατά τα άλλα η κακή στιγμή όντως μπορεί να έρθει από το οτιδήποτε όμως είτε σχετίζεται με hardware καταστάσεις είτε με software.
Mε όλη αυτή την κουβέντα, κατέβασα κι εγώ το CC Cleaner και μου καθάρισε 20 GB!!!! σαβούρα!
καλησπερα σε ολους
μολις το πηρα και εγω το ps4
αλλα εχω ενα θεμα.
φορτωσα το account μου απο το ps3, το οποιο account δν θυμαμαι γιατι αλλα το ειχα σε uk region
και τωρα στο ps4 συνεχίζει να ειναι και μου τα βγαζει σε λιρες
Μπορω να το γυρισω καπως σε ελληνικο? θα εχω θεμα αμα αγορασω τιποτα ?
θα μπορω να αγορασω αμα βαλω το plus?
γενικα τωρα τι κανω?
ευχαριστω εκ των προτέρων
Το βαζω και εδω παιδια.
αιδια μια βοηθεια!!στις 4 του μηνος προπαραγγειλα μεσο του psn το expansion του dark below.Επειτα μου ηρθε κανονικο email που μου επιβεβαιωσε τον αριθμο της παραγγελιας μου.Σημερα ομως διαπιστωνω αυτο!!!!
Insufficient funds to complete your pre-order purchase
This e-mail message is to notify you that your pre-order could not be completed because of one of the following payment problems:
You may not have enough funds in your wallet*.
You may not have a credit card registered for use with your account*.
The credit card registered for use with your account* may not be valid.
If you are a sub-account user, you may have exceeded your monthly spending limit.
* If you are a sub-account user, “wallet” refers to the wallet of the master account associated with your account, and “account” refers to the associated master account.
We will attempt to charge your wallet again for the pre-order prior to the release date. However, if the payment is still not successful, we will unfortunately have to cancel your pre-order.
Τι στο καλο γινεται ρε παιδες?(εγω εκανα κανονικα την παραγγελια,και μαλιστα κατω στα αdd-ons μου εμφανιζει κανονικα οτι εχει γινει instaled και μου βγαζει και μια αντιστροφη μετρηση παρεπιπτοντως)
Οριστε και το email παραγγελιας που εκανε στις 4 του μηνος που επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου
Dear Spyros,
Thank you for your pre-order from PlayStation�Store
This e-mail message is to notify you that your pre-order has been placed. Your wallet will be charged closer to the release date and you will receive a separate purchase confirmation email at that time.
You will find your pre-order details below and a link to the terms that apply to your pre-order. Please save this information for future reference.
Μηπως τελικως πρεπει να ενεργοποιησω το add funds στο on μεσα απο τις ρυθμισεις του ps4 (διοτι το εχω στο οff)??????ευχαριστω.
ευχαριστω πολυ παιδια θα κανω και ελληνικο :)
μια ερώτηση, το dynasty warriors 8 που έχει δωρεάν στο psn του hong kong, έχει μέσα Αγγλικά; ή είναι μόνο στα Γιαπωνέζικα;
http://i.imgur.com/x9e7zRA.png
Το αναφερει στον τιτλο.
εκανα pre order το relevations to 2 η καρτα μου θα χρωθει τωρα η οταν κατεβει το παιχνιδι?
λογικα αμεσως η σε 2-3 μερες πριν δεν εχει λογικη να μην το χρεωθεις πριν δεν ειναι σαν τα καταστηματα που πας απο εκει στο store οτι βαζεις δεν σβηνει και λογικα χρεωνεται αμεσως.
Σιγουρα ομως δεν ξερω, δυο φορες που εχω παρει pre order ηταν κοντα να τα κατεβασω και αν θυμαμαι καλα το driveclub το πληρωσα 2-3 μερες πριν το κατεβασω.
Δεν έχω λεφτά στο wallet έχω δηλωμένη πιστωτική κάρτα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο αμερικάνικο store χρεώνει τις προπαραγκελιες την ώρα που τις κάνεις χωρίς δικαίωμα refund. Στο ευρωπαϊκό σε χρεώνει λίγες μέρες πριν (1-3 απ'ότι έχω καταλάβει) και μπορείς να ακυρώσεις όσο δεν σου έχει τραβήξει λεφτά.
Καλησπέρα, είχε λήξει η ετήσια συνδρομή μου ενα μήνα περίπου πριν και μου είχε έρθει email με κωδικό, και έλεγε πως αν βάλω αυτον τον κωδικό και ανανεωσω 12μηνη θα έχω άλλους 2 έξτρα μήνες (14 δηλαδή) .
Έβαλα τον κωδικό την Τετάρτη και χθες ανανέωσα την 12μηνη . Πως τσεκαρω αν έχουν μπει και οι έξτρα ;
Κοιτάζοντας την ημερομηνία λήξης των παιχνιδιών απο το psplus λήγουν σε 12 μήνες απο χθες που ανανέωσα
Την συνδρομη την αγορασες απο το store ή ηταν ετοιμος κωδικος προπληρωμενης καρτας?
στο δευτερο δεν ισχυουν οι συν δυο μηνες.