Final Fantasy XIII-2 : 2A
Printable View
Final Fantasy XIII-2 : 2A
65. Splinter Cell : 1Β+
Μου έβγαλε αρκετά glitches που με κούρασαν λίγο. Είναι ωραίο παιχνίδι πάντως
162. Sleeping Dogs: 2B
79. Buzz!: Quiz World - 2Β / 2Α (αναλόγως πως θα παίξεις τα my buzz quizzes)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον mouxlalouda, Enstikto , Κωνσταντίνο και σε όποιον άλλον ενδεχομένως έπαιξε τα κουίζ και δεν το ξέρω καθώς επίσης στον Σταύρο (gokussjin) που εκτός απο τα κουιζ, βασικά ήτανε αυτός που με παρότρυνε να το πιάσουμε για πλατίνα αλλά και τις ώρες που παίξαμε online! Tnx φιλαράκι!
Μιας και γλυκάθηκα ξεκινάω για πλατίνα τα άλλα δύο που έχω , tv & music buzz ειδικά το 2ο θα έχει γέλιο....
ENSLAVED ODYSSEY TO THE WEST
3B
Dark Souls. 2A.
Μου φανηκε κατα πολυ ευκολοτερο του Demon, κυριως γιατι ηξερα περιπου τι μαζοχισμος και θανατιλα θα με περιμενει, προσεχα και τις μολοχες σε καθε γωνια (ναι ναι ποτε δεν ξερεις), αγαπουσα τρελα το χαρακτηρακι μου και προσεχα το κωλαρακι του να εχει παντα τσιγκινο σωβρακακι. Δεν λεω ηταν δυσκολο και πολλα collectables με αρκετο κινδυνο να χασεις καποιο NPC, αλλα το πρωτο ηταν πρωτο και μυριζε μνημα σε καθε κινηση και αναμετρηση (και δεν ειχε και bonfires). Εβαλε την λεξη polynekros σε απανωτα αιματοβαμενα τεστ και ορια.
18. COD Modern Warfare 3 2A αλλα ισως κ 1Α
το campaing στο veteran δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο. σε χαλαρους ρυθμους με καλυψεις μου πηρε 10 ωρες και κατι λεπτα.
το survival στις 8 πρωτες πιστες ειναι ευκολο να κανει κανεις αρκετα παραπανω απο τα 15 waves για το τροπαιο. απο εκει κ περα δυσκολευει.
το παλουκι ειναι στο spec ops για τα 48 αστερια. ειναι 3 πιστες στο τελος που πραγματικα σου σπανε τα νευρα.
80. Ice Age™ 4: Continental Drift: Arctic Games - 3Γ
συμπαθητικό παιδικό game , προφανώς και το έπαιξα μόνο και μόνο για πλατίνα , έχει 2 trophies πάντως που μόνο το παιδί δεν βγαίνει από μέσα σου με αυτά που φωνάζεις #$%@#%..... μέχρι να τα καταφέρεις , :a050:
81. DRIVER San Francisco - 2A
ένα περίεργο game , μου άφησε και καλές και άσχημες εντυπώσεις ,
πάνω από το μέτριο αλλά δεν ξεχωρίζει όμως .
προς το τέλος λίγο το ψιλοβαρέθηκα...τις θελει τις ωρες του και αυτό, καμιά 50αριά τις έφαγα σίγουρα + online (το οποίο τουλάχιστον πέρασε ευχάριστα παίζοντας με τον Κωνσταντίνο, :d055: )
19. Prototype 2 3-B
πολυ ευκολη πλατινα. η αληθεια ειναι πως στην αρχη, μου φανηκε πολυ βαρετο. αλλα οσο περνουσε η ωρα, μαλλον μου αρεσε καπως. για οποιον το εχει κ θελει να το πλατιναρει, προτεινω να το αρχισει στο hard. με αυτη την επιλογη, για να παρετε το τροπαιο All Growed Up, δεν θα χρειαστειτε να παιξετε ολοκληρο το 2ο playthought (οσο χρειατσει για να φτασετε στο 23 level).
13. The Cursed Crusade 2-B.
Ολα τα τροπαια βγαινουν σχετικα ευκολα....αλλα το να παιξεις δευτερη φορά σε Nightmare mode και να τερματισεις το παιχνιδι, ειναι ψιλοαγγουρι, διοτι εχει 3-4 πιστες που απλα χανεις και ξαναπας απο την αρχη (δεν εχει checkpoints)
Vanquish 1B.
Οτι μου ειχαν πει και οτι ειχα διαβασει ηταν αληθεια. Τα challenges κοβουν κωλους. Το 6ο τους κοβει τους, κανει κιμα και τους ταιζει στα πιρανχας.:d040g: Μην το παιξετε πριν πατε να κοινωνησετε.
Mass Effect 2 1A.
Το ΑΙ της ομαδας μου μου εβγαλε την πιστη και ζοριστικα πολυ για να το πλατινιασω η αληθεια ειναι. Παρα πολυ ωραιο παιχνιδι ομως. Γενικα βλεπω πως δεν το ''εχω'' να χειριζομαι ''ομαδα'' , τα ιδια ειχα τραβηξει και στο Socom Special Forces.
Assassins Creed: BrotherHood 2Α Εκολο σχετικα αμα αλλα θελει boostαρισμα το online και χρονοβορο μεχρι να πας 50lvl
Dead Space 2 1A ναι παιχνιδαρα κ καλη εμπειρια αλλα αυτο με τα μονο 3 save ειναι αστα να πανε!!!
Duke Nukem Forever
2B δυσκολια-χρονος και 100% κοπρανα μπαμπουινου
82. DiRT Showdown - 3Β
ευκολάκι σε όλα τα τρόπαια αλλά ποιος γελοίος σκέφτηκε αυτο το lvl 30 στο online??:thumbsdown: χωρίς νόημα έπαιζα 1-2 βδομάδες για να ανέβω lvl !(είναι που δεν παρατάω game και να λείπει 1 τρόπαιο για πλατίνα.. στο τσακ ήμουνα.. ας είναι καλά ο κος Κωνσταντίνος (πάλι?) που στο online μιλάγαμε να περναει η ώρα...)
τεσπα , σαν game όπως είχα γράψει και στο δικό του thread , δεν είναι κανονικό DiRT αλλά κάτι σαν ένα μεγάλο DLC του Dirt3 δίνοντας βάση σε διάφορα challenges και races ....
οπότε πέρασε και περιμένουμε το Dirt4 ή όπως θα λέγεται :a068:
χαράς στο κουράγιο σου ρε αντώνη... πως και δε βαρεθήκατε ακόμη χεχε...
αν βαρεθηκαμε ? καλά δεν περιγράφεται...
ήρθε και καπάκι από το lvl 50 στο Brotherhood και έδεσε.. , όσο δεν μου αρέσουν τα online ... αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα με το warhammer & killzone2 δεν συγκρίνονται καν ! χαχα
το pro το έβγαλες που έψαχνες το online ?
αν όχι και θες πάμε τώρα να πάρεις τις νίκες ?
warhammer βαριούμουνα ναι, γτ δεν μπορούσες να μιλήσεις με τον άλλον, μιας και είσασταν αντίπαλοι, αλλά είχε και άπειρο grinding. killzone 2 τα πήρα όλα τα online σε μια βδομάδα, πολύ εύκολα. το pro το έβγαλα με το melnibonian. το παιχνίδι δεν ήταν δικό μου, οπότε δεν το έχω πλέον.