E ναι, αλλά από ποια άποψη δεν συμφέρει? Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο. Και έχουν περιοριστεί και πολύ οι επιλογές αφού το US$ έχει ανέβει αρκετά.
Φιλε όντως ανάλογα το παιχνίδι μπορεί και να μην συμφέρει. Πχ τώρα LBP και Motor2 είναι φθηνότερα στο Shopto.net το οποιο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα λόγω Play.com αργά η γρήγορα θα το δοκιμάσω...
Εχει ακριβα μεταφορικα ομως. 4.99 ευρω.
poia h diafora??
irthe simera to lbp.genika argise ayti ti fora!
Pedia simera eirthe i paragkelia apo to Videogameplus se 1 vdomada apo to Play.com mou ekane 2 pou eixa paragkili.Hronia e?
:bowdown:
???? ??? www.gameplay.co.uk ?????? ??? ????????
________
Harley-davidson xl1200
Και ένα άλλο μαγαζί είχε παρόμοιο layout, αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Συμπαθητικές τιμές πάντως, αλλά για το πόσο γρήγορα τα στέλνουν δεν ξέρουμε. Αν παραγγείλει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις σε αυτό το thread.
Ναι αλλα δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα από εκεί λόγω online. Επίσης το VGP δεν κάνει τις εβδομαδιαίες προσφορες που κάνουν τα sites στην Αγγλία... Για να πάρεις κάτι κάτω από 43 ευρώ θα πρέπει να περάσει πολυς καιρός...
Ε ναι γι αυτούς τους λόγους σίγουρα. Αλλά το πρώτο ποστ του magus στο thread ήταν ότι δεν συμφέρει πια το videogamesplus. Και ζήτησα να μου το δικαιολογήσει. Δεν είναι δικαιολογία αυτό το link. Πιο ακριβά είναι τα προϊόντα από εκεί.
Αυτό που ανέφερες εσύ είναι το πιο λογικό και έτσι όπως ενεργούμε οι περισσότεροι. Όταν θέλουμε να παίζουμε online και το game δεν έχει global servers παίρνουμε από Αγγλία. Αλλιώς από videogamesplus. Τις εβδομαδιαίες προσφορές δυστυχώς δεν τις έχω πετύχει ποτέ αλλά δεν κοιτάζω και συχνά τα eshops, παρά μόνο όταν θέλω να αγοράσω :)
??? ???? ?? ???? ?? ???? 47?
________
Ford Shelby Cobra Concept Picture
47E είναι χωρίς έξοδα αποστολής. Λέει free delivery για UK. Οπότε κάτι θα χρεώνει για τις άλλες χώρες. Αλλά και να μην χρεώνει πάλι βγαίνει 4Ε πιο ακριβά από Αμερική. Όχι ότι τα 4Ε είναι σεβαστό ποσό αλλά όχι και ότι οι 2 μέρες διαφορά από Αγγλία είναι μεγάλη διαφορά. Οπότε αν δεν υπάρχει λόγος να προτιμηθεί η PAL version ενός παιχνιδιού δεν συμφέρει σε κάτι ιδιαίτερα. Ειδικά αν έχει και έξοδα αποστολής μετά η διαφορά θα ανέρχεται στα 10Ε ανά παιχνίδι.
οντως,μιλαμε για λιωσιμο..... στη ζελατινα θα μεινουν ολα μεχρι να τελειωσω το dead space...:angry:παντως για το 2008 δεν αγοραζω αλλο.....βεβαια αν υπαρχει κατι καλο θελω να μου το πειτε.....
το μοτορ το επαιξα, πηγαιντε στο αναλογο thread να μαθετε.....:frog:
αυριο θα εχω και το heased, μου ηρθε χαρτι να παω να το παρω...