ακομα να ανεβεί και μόλις πήρα το destiny
Printable View
ακομα να ανεβεί και μόλις πήρα το destiny
play station said servers would be up at about 1:00 pm EST today so hopefully they are right
Πήγα πριν λίγο να τσεκάρω το Plex το οποίο όμως δεν έτρεχε.. Οφείλεται στη επίθεση που έχει δεχτεί το Psn;;; (έβαλα δοκιμαστικά ένα μήνα συνδρομή να δω τι λεει σαν εφαρμογή)
Ούτε το YouTube μου έτρεχε και παραξενεύτηκα.
τι ωρα ελλαδος ειναι αυτο ξερει κανεις?νομιζω 9 αλλα δεν ειμαι σιγουρος
up and running
Στο ps4 ειναι down και dead
τι running εδω δεν εχει ξεκινησει το walking
Λειτουργει το psn.
Eμενα δεν μπαινει ρε παιδια στο ps4 με τιποτα, δεν μπορω να κανω sign in στο psn, πως γινεται στους παραπανω 2 που λενε οτι δουλευει, να μπαινει;;;
ουτε εμενα μπαινει
Προσωπικα δεν εχω καποιο game να παιξω online πλεον αρα πολυ πιθανο να μην ξαναδωσω χρηματα στο αμεσο μελλον.
Θα δώσει κανα MGS η Sony για όλο αυτό (λέμε τώρα) και θα τελειώσει το θέμα.
Παμε για 3 μερες τωρα..Κανονικα δεν θα με πειραζε αλλα οταν τους πληρωνεις συνδρομη για να μπορεις να παιζεις online ειναι αστειο να χανεις ετσι τις μερες..και ως συγγνωμη θα δωσουν κανα παιχνιδι της πλακας
Διέγραψα κατάλαθος ενα game απο τη κονσόλα και δεν μπορω να το ξανάκατεβάσω τωρα προφανως λόγω του psn. Το θεμα μου ειναι, έχασα και το σειβ μου τωρα και θα πρεπει να το ξεκινήσω παλι απο την αρχή;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τα save δεν σβήνονται όταν κάνεις delete ένα παιχνιδι
αν βαλω τωρα και παιξω ενα παιχνιδι τα trophies που θα παρω θα αποθηκευτουν ή θα τα χασω αφου δεν υπαρχει συνδεση?
Λογικά δεν τα χάνεις όταν θα λειτουργήσει ξανά το psn θα γίνουν sync.
Πανο, απόλυτη προστασία σαφως και δεν υπάρχει. Τεχνικές ομως να αντιμετωπίσεις ενα ddos υπαρχουν, ομως η sony εχει φροντίσει αποδείξει οτι "δεν τοχει" μου το δικτυακό... Ειδικα το PS4 network εχει δείξει ξεκάθαρα οτι δεν τραβάει ουτε στις νορμαλ ημέρες, πόσο μαλλον αν δεχθεί μια επίθεση. Δεν ειναι ούτε το το πρωτο ούτε το τελευταίο δικτυο που δέχεται ddos. Το facebook πχ εχει πέσει ποτε απο DDOS (ισως λιγες ωρες πέρυσι αν θυμάμαι καλά, thats all)? νομίζεις δεν εχει φαει τα άπειρα?
Οταν εχεις ενα τοσο underpowered δικτυο τι να σου κανει και η prolexic. Αν η sony δεν αποφασίσει να επενδύσει στο δίκτυό της, τόσο σε hardware οσο και σε ανθρώπους που μπορούν να το ανεβάσουν μερικά σκαλιά πανω, θα περάσει δύσκολες μερες.
και μαζι με την sony και ολοι οσοι πληρωνουν για online gaming