Η διαδικασία ποια είναι ακριβώς; Έρχεται χαρτί, τα πληρώνεις στην DHL και αν όχι, απλά αρνείσαι να παραλάβεις και το στέλνουν πίσω μόνοι τους;;
Αν και πάνε δυο τρία χρόνια, τότε με είχαν πάρει τηλέφωνο από το τελωνείο, μου είχαν πει ότι υπάρχει πακέτο και μου είχαν αναφέρει τα έξοδα εκτελωνισμού. Πέρα από τα αναμενόμενα (ΦΠΑ εδώ και κάποιες άλλες χρεώσεις), ανέβαινε κατακόρυφα το καπέλο, εφ' όσον εξουσιοδοτούσα δικό τους άνθρωπο να κάνει την διαδικασία (50Ε τουλάχιστον αυτός) ώστε να μου το παραδώσουν και σπίτι. Οπότε τους είπα ότι δεν το αποδέχομαι και μου είπαν ότι μία φορά την εβδομάδα, αυτά που δεν παραδίδονται τα στέλνουν πίσω. Είχα ενημερώσει το amazon αμέσως, και μετά από δυο βδομάδες περίπου, πήρα refund.
Γι' αυτό κατά την γνώμη μου το νέο πρόγραμμα του amazon.com είναι χρήσιμο, αποφεύγεις όλη αυτή την φασαρία και το απίστευτο έξτρα κόστος. Μακάρι και το .ca να το βάλει, γιατί έχει τρομερές προσφορές κατά καιρούς.
Το amazon.ca και το co.uk περίπου πόσο χρεώνουν μεταφορικά για ένα παιχνίδι; Έχω δουλέψει μόνο με ebay και δεν ξέρω πώς να δω στο amazon κόστος μεταφορικών ρε παιδιά :47:
.ca
.ukQuote:
Amazon.ca cannot ship Software, Computer & Video Games, Gift Cards or Electronics internationally.
£6.48
Αν θες κάτι από Καναδά μπορείς να πάρεις από εδώ (μεταφορικά $7.49CDN). Καλοί, γρήγοροι και εξυπηρετικότατοι.
Τα ζαχαρωνω πολυ απο το videogameplus αλλά δεν ξέρω αν θα παίξουν τα του ps4 γαμώτο!!!
Γειά σας παιδιά..! Eιναι αξιοπιστο το game.co.uk για αγορα κονσόλας;; Διαβασα ολους τους ορους και της πληροφορίες απ το site οσο αναφορα την εγγυηση, επιστροφες κτλ, αλλα θα ηθελα και καποιες αποψεις, γνωμες εμπειρίες σας για το site!!
έχει αγοράσει κανένας τώρα τελευταία από το VIDEOGAMESPLUS.CA ? σκέφτομαι να αγοράσω το mass effect trilogy που το εχει 39,99 δολαρια κ επειδη δεν εχω ξανααγορασει απο αυτο μπορει καποιος να μ πει αν ισχυουν ακομα οι τιμες στα μεταφορικα κ τον χρόνο παραδοσης?
Σήμερα έγινε shipped order μου για Shadow Fall PS4 από videogameplus.ca... ελπίζω να έρθει καλά και γρήγορα... αν ναι... αξίζει πολύ σε σχέση με τις εδώ τιμές!
Αρκετοί όπως φαίνεται ήταν οι πελάτες του Zavvi που ενδιαφέρθηκαν για το εξαιρετικό Tearaway, το παιχνίδι του PS Vita, το οποίο πωλούταν στο διαδικτυακό κατάστημα 20 στερλίνες. Λίγες μέρες αργότερα ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι δεν έλαβαν μόνο το παιχνίδι, αλλά το πακέτο PS Vita / Tearaway που φυσικά περιλαμβάνει τη φορητή κονσόλα και το οποίο στον τιμοκατάλογο του Zavvi τιμάται στις 170 στερλίνες!
Ανέλπιστο δώρο; Μοιραίο λάθος; Και τα δύο! Το Zavvi έκτοτε έχει προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με τους ... «τυχερούς» για να ζητήσει την επιστροφή με έξοδα δικά του των κονσολών που τούς απέστειλε από απροσεξία. Αλλά όπως είναι λογικό, ήταν λίγοι αυτοί που αντεπεξήλθαν.
Έτσι λοιπόν το Zavvi απέστειλε... τελεσίγραφο το οποίο λήγει σήμερα το απόγευμα, προειδοποιώντας πως όποιος δεν επικοινωνήσει με την εταιρεία προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημά του, θα έχει τις συνέπειες του νόμου!
Βεβαίως το Zavvi στην πραγματικότητα απλώς προσπαθεί να πιάσει ανυποψίαστους τους «τυχερούς» του Tearaway, αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τις αγοραπωλησίες που γίνονται εξ αποστάσεως, σε περίπτωση που ο πελάτης λάβει κάποιο προϊόν από λάθος, αυτό λογίζεται ως «άνευ όρων δώρο», δεν είναι υποχρεωμένος να το επιστρέψει και οποιαδήποτε πράξη προς το αντίθετο αντιβαίνει τους νόμους.
Καλή φάση για όσους παράγγειλαν το Tearaway από το Zavvi! Όσο για το ίδιο το κατάστημα, χμ, απ' όσα διαβάζουμε για το θέμα, υποθέτουμε ότι για να αναγκαστούν οι διευθύνοντες να προβούν σε απειλές κατά των πελατών τους που φτάνουν σε σημείο εκφοβισμού μέσω μηνύσεων οι οποίες δεν στέκουν νομικά κιόλας, τότε μάλλον δεν μιλάμε για πέντε-δέκα κονσόλες που στάλθηκαν κατά λάθος, αλλά για πάρα πολλές.
Πηγή: MCV
Απο byteme.gr
οχι ρε φιλε τι χασαμε....
Φέρτε μου αυτούς που το κάνανε best seller να τους ρωτήσω... ΓΙΑΤΙ;;;
LOL, €30 δεν κάνουν οι ταινίες max;
Ματρόσκα και πάλι ματρόσκα...
Αν αγοράζει κανείς games από Origin μπορεί να κάνει χρήση των παρακάτω κωδικών για έκπτωση 15%.
Quote:
...code for 15 % discount coupon which you can use to purchase from Origin Store only.
This code only works on the game after 30 days of its release, it doesn't work on the pre-order and not on the games on which
any promotion is running.
BNT3-427G-BDLJ-R4ER-JPJEQuote:
The code can be used to make purchases through Origin with the following exceptions - the code cannot be used to purchase virtual currency, placing pre-orders, third party games, already on sale items and games released within 1 month and is valid upto 31st December ,2013
4DX7-Y5DZ-E8SJ-6ZDS-5ZGW
Δύο ακόμη αγορπες για παιχνίδια από vgp έληξαν καλώς... shipped 9-12-13 και delivered 30-12-13 kai 10-01-14... οι τιμές αξίζουν την αναμονή πιστεύω
το gamecollection ειναι αξιοπιστο?ειχα παραγγειλει το μπατμαν απο game.cok.uk δεν ηρθε ποτε και τωρα ειναι πιο φθηνο στο gamecollection,να το παρω η παλι θα περιμενω?
Έστειλα στο amazon.com feedback να τους πω ότι η DHL για διαδικαστικούς λόγους έχει κρατήσει το πακέτο μου τελωνείο από την Δευτέρα (είναι πληρωμένα τα έξοδα και τους έχω κάνει την απαιτούμενη εξουσιοδότηση που απαιτείται μέσω gsis) και μου έκαναν refund (χωρίς να ζητήσω τίποτα εγώ) τα έξοδα αποστολής. :D
Gsis? Τι χαρτούρα ζητάνε κι αυτοί ρε γμτ...