Δεν παίζει, γιατί όσες φορές έχει έρθει μεγάλο δέμα από Amazon, πρέπει να δώσω υπογραφή στον courier.
Σε τέτοια κατάσταση (λες και το ξέσκισαν αρκούδες είναι, lol) εννοείται ότι ΔΕΝ υπογράφεις...
Δεν παίζει, γιατί όσες φορές έχει έρθει μεγάλο δέμα από Amazon, πρέπει να δώσω υπογραφή στον courier.
Σε τέτοια κατάσταση (λες και το ξέσκισαν αρκούδες είναι, lol) εννοείται ότι ΔΕΝ υπογράφεις...
Χθες δυστηχως τα εφτυσε το 80αρι fat μετα απο 5 χρονια και σκεφτομαι να παρω το slim(δεν θελω να παω σε super slim γιατι ειναι φτηνοκατασκευη).
Βρηκα ενα slim 320gb στο EBW και λεω να το παραγγειλω αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για το συγκεκριμενο καταστημα.
Εχει αγορασει κανεις απο εκει να μου πει την γνωμη του?
Αποστολή του Knack από το videogameplus στις 15/11 έφτασε σήμερα 26/11. Μια χαρά δηλαδή
Κοίταζα τώρα το videogameplus... αλλά δεν έβγαλα άκρη με το shipping... τι χρεώνει shipping rate? Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι; Θέλω να τσιμπήσω το Rivals
Κοίταζα το nfs rivals για ps4 και αν εδώ βγει στα 70 από έξω έρχεται κάτι κάτω από 50!
Zavvi:
Castlevania Collection Steelbook - Έφυγε 20/11 - Ήρθε 27/11
Beyond: Two Souls : £21.99
Amazon.co.uk Black friday deal μέχρι τις 01/12
http://www.amazon.co.uk/Sony-Beyond-...dp/B00844P3D8/
παιδιά τα παιχνίδια από αμερική παίζουν europe κονσόλες
Αν ειναι ερωτηση, ναι παιζουν κανονικα καθως ειναι region free.Δεν ξερω μονο τι θεματα μπορει να εχουν στο multi player, στυλ να ψαχνουν αμερικανικους σερβερ αντι για ευρωπαϊκους..
παρηγγειλα απο το game.co.uk το batman arkham origins ps3,το ειχε σε προσφορα,στα στοιχεια μου καταλαθος εγραψα την διευθυνση μ στα ελληνικα και δεν την εβγαλε σωστα,δηλαδη το βγαζει ετσι Ξ”Ξ™ΞšΞ•Ξ›Ξ— mytilene
ερωτησεις: παντα με ελτα ερχονται τα παιχνιδια?για να βρω δλδ το δεμα μ να παρω τηλ στα ελτα της περιοχης μ η υπαρχει περιπτωση να εχει ερθει με ελτα courier η κατι αλλο?επισης ειχα γραψει το τηλεφωνο μ στην παραγγελια μ στο κουτι πανω θα το γραφει μηπως κ καλεσει κανενας ταχυδρομος η οχι?ευχαριστω
παιδια το shopto μου εστειλε το NBA2K14 για το PS4 το εστειλα 28 και ηρθε σημερα Καστορια απιστευτο μονο με 3 λιρες μεταφορικα απλα φοβεροι
Παιδια εχω 2 ερωτησεις για το amazon
1)Μεταφορικα ποσο εχει? θα γινει παραγγελια για ενα λαπτοπ απο το γερμανικο store μαλλον
2)Με την εγγυηση τι γινεται? μπορει να παει το λαπτοπ στην ελληνικη εταιρεια στο service ή μονο το amazon εμπλεκεται?
Ευχαριστω προς το παρον!
Πιστεύετε ότι μπορώ να εμπιστευθώ το http://www.game.co.uk για preowned games?
^τελευταία φορά που είχα πάρει preowned games απο το game.co.uk ήταν σαν οποιοδήποτε μεταχειρισμένο.
δεν είχα κάποιο θέμα, εκτός αν θυμάμαι καλά, απο ένα αυτοκόλλητο στην συσκευασία
Amazon.ca
Αποστολή 2/12
Παραλαβή: 5/12
:a049:
Πραγματικά δεν υπάρχει!
Amazon.co.uk
Αποστολή 29/11
Παραλαβή: 4/12
Μπορεί να βάλω και καμιά φωτό κάποια στιγμή γιατί τώρα τελευταία έχω αγοράσει άπειρα πράγματα!
Βγάλε ντε καμιά φωτό :P
Υποθέτω ότι από amazon.ca στα έστειλαν με DHL σωστά; Πρόσεξε μην πάρεις κάτι πολύ ακριβό, γιατί θα σε χρεώσει η DHL απίστευτα κερατιάτικα (για χαμηλές τιμές και γω το χρησιμοποιώ φυσικά). Ποιο είναι το ανώτερο ποσό που έχεις πάρει από κει;
Θα βγάλω, απλά περιμένω να έρθουν άλλα δύο πραγματάκια.
Με DHL ήρθε και αυτό και κάθε φορά εσένα θυμάμαι :P
CDN$ 61.89 πήγε όλο το πακέτο, δεν έχω πάρει κάτι πιο ακριβό από εκεί πέρα.
Έκανα μόνο μια ^&%$ και πήρα ένα steelbook 2 φορές! xD Πάλι καλά που ήταν φτηνό.
χαχαχχα εγώ την έχω πάθει βέβαια!
$61 ε; Ενδιαφέρον... νομίζω δεν έχω πάρει πάνω από 50 (με μεταφορικά). Με 81 είχε σταματήσει και μου είχαν ζητήσει άλλα τόσα (το έστειλα πίσω βέβαια).