Καπου ειδα οτι εδωσε και το tomb raider δεν ξερω αν ειναι αληθεια :(
Printable View
Καπου ειδα οτι εδωσε και το tomb raider δεν ξερω αν ειναι αληθεια :(
Καλά, κάθεσαι στη καρέκλα; Τι μλκς είσαι σήκω πάνω ρε γαιδούρι.
Μα καλά, όρθιος είσαι τόση ώρα; Παπάρας είσαι παιδάκι μου, την καρέκλα τι την έχουμε; Κάτσε κάτω μαλάκα (ή μαλακά).
Γιατί κάθεσαι στην μισή καρέκλα; Χαζός είσαι; Δεν κάθονται έτσι στην καρέκλα άνθρωπέ μου, ή κάτσε κανονικά ή σήκω όρθιος.
και loop από την αρχή...
:D :D :D
Τα βαλανε επιτελους στο playstation plus!!!!!Παω για κατεβασμα!!!!!
Το olli-olli πως σκατά λέγεται δεν είχε (ακόμα).
Εμενα ολα μου τα βγαζει ηδη free!!!
Oddworld: New 'n' Tasty
Valiant Hearts: The Great War
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments
CounterSpy
Papo & Yo
OlliOlli2: Welcome to Olliwood
Α) Το οτι στο PS4 το plus "ειναι για το Online" ειναι κατι που ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΚΑΚΩΣ η SONY ΠΡΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ.
Δεν ειναι γραμμενο στα καταστιχα του θεου, ουτε προκυπτει με καποιο τροπο οτι η τεχνολογια Ps4 υποχρεωνε την ΣΟΝΥ να εχει το online κατω απο την ομπρελα του Plus.
Aρα ας ξεμπερδευουμε με αυτο το επιχειρημα που στην πραγματικοτητα ειναι να μετατρεπει μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ της SONY σε θετικη και ταυτοχρονα να την αθωωνει για οτι δινει με το σκεπτικο "αφου θα το ειχα ουτως η αλλως και ανθρακες να δωσει αντι για θυσαυρο, χαμενος δεν βγαινω"!
Στο ps3 δεν υπαρχει υποχρεωση να εισαι στο Plus για να παιζεις Online, μπας και ειναι αρνητικο?
Αν ψαξω ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΜΑ παραπισω, θα βρω κριτικη συνφορουμιτων εδωμεσα που ΟΡΘΑ εκραζαν την MS επειδη το gold το ειχε μονο για το online.
Πιθανα και οσων σημερα βλεπουν το ποτηρι μισογεματο και λενε πλεον οτι "ε αφου θα το ειχα για το Online, οτι παρω καλο ειναι"
Παμε παρακατω.
Το ερωτημα μου "για ποιο λογο πηραμε το Ps4", αφορουσε ΕΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ λοιπον το πηραμε για ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
Οταν λοιπον η ΣΟΝΥ για το 4 σου δινει παιχνιδια χαμηλων δυνατοτητων σε σχεση με την ικανοτητα της κονσολας, αυτο ειναι ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Αρα σου δινει παιχνιδια που θα ηταν διασκεδαστικα ακομα και στο ps2, αλλα οχι ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ που ξηλωθηκες για να την παρεις.
Ειναι υποχρεωμενη να σου δινει παιχνιδια με βαση αυτο το κριτηριο?
ΟΧΙ δεν ειναι.
Αλλα το οτι δεν ειναι δεν σημαινει οτι εγω ειμαι "υποχρεωμενος" να μην το αναφερω!
Παρομοιως, και το psp εχει πολυ διασκεδαστικα παιχνιδια.
Ας υποθεσουμε λοιπον οτι για παιχνιδια του vita εδινε ΜΟΝΟ παιχνιδια που εχουν παιχτει στο psp.
Θα αλλαζε το γεγονος οτι παραμενουν διασκεδαστικα? ΟΧΙ
Αλλα η παρατηρηση οτι δεν αξιοποιουν τις δυνατοτητες του Vita (πχ touch) θα γινοταν...σωστα? Και ουτε θα λεγαμε "δεν πειραζει" (αν και με καποιους με το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος).
Τριτον, το "δεν υπαρχουν παιχνιδια" αρχιζει να ξεφτιζει ως επιχειρημα αν και εχει βαση ακομα.
Για δυο λογους.
Πρωτον διοτι ακομα και εκει ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΕΙΡΑ (πχ ps3), στα ΑΑ games απο 3 το μηνα πεσαμε στο ενα και αν...
Δευτερον, διοτι για παραδειγμα ακομα και το ρημαδι το Killzone ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ PLUS σε αλλο region, στην Ευρωπη δεν το εδωσε....εκτος και αν ειναι σε αλλο χωροχρονικο συστημα εκει και εχει παλιωσει κατι που εδω ειναι φρεσκαδουρα.
Μπορουμε λοιπον να λεμε και να βρισκουμε εκατο δικαιολογιες κοιταζωντας δεντρα και οχι δασος, η πραγματικοτητα ομως ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.
Η ΣΟΝΥ σημερα στο Plus δινει παιχνιδια ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ σε σχεση με οτι εδινε στο παρελθον, την στιγμη μαλιστα που την ιδια υπηρεσια για ενα κομματι χρηστων της την εχει κανει σχεδον υποχρεωτικη.
Αρα στην σχεση "εταιρεια-πελατες", οι δικες μας υποχρεωσεις ως ΠΕΛΑΤΕΣ (διοτι καποιοι το ξεχνανε αυτο) εχουν αυξηθει, ενω οι δικες της εχουν μειωθει.
Οταν μια εταιρεια που παρεχει προιον ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ για αυτην, δεν το κανει ουτε για να ανακαλυψεις τις χαρες του εναλλακτικου gameplay ουτε για κανεναν αλλο λογο παρα μονο διοτι ΣΤΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ τα πιθανα ωφελη της και τις πιθανες απωλειες της απο την "ταδε" ενεργεια, της βγαινει οτι ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ/ΩΦΕΛΟΣ αν την προχωρησει (ή αν ΔΕΝ την προχωρησει)
Αν καποιος εχει παιδι στον παιδικο σταθμο και πληρωνει τροφεια και ξαφνικα τα ταραξουν στο λαχανορυζο και κοψουν το πολυ κρεας, δεν το κανουν ουτε διοτι ξαφνικα σκεφτηκαν τις χαρες της βεγκαν διατροφης, ουτε διοτι σκεφτηκαν οτι ειναι καλυτερο τα παιδακια να τρωνε υγιεινοτερα, ουτε διοτι θελουν να τα φερουν σε επαφη με "γευσεις που δεν γνωριζαν"....μαλλον απλα το κρεας τους φαινεται πλεον πολυ ακριβο για να το πληρωνουν και υπολογιζωντας ποσοι πελατες θα κοψουν το τροφειο (και θα του δινουν φαι απο το σπιτι) και ποσοι θα συνεχισουν να το πληρωνουν και ας τρωει βλητα βραστα. αποφασισαν οτι η αναλυση κοστους-ωφελους τους βγαζει να προχωρησουν.
Αν καποιος πει "ρε παιδια, εγω προτιμω τα βλητα", δεν μπορεις να του πεις τιποτα...γουστο του ΒΕΒΑΙΩΣ.
Αν ομως πιστευει οτι το μαγειριο αρχισε να σερβιρει βλητα ωστε να ικανοποιοησει αυτον και για να γνωρισουν και οι υπολοιποι "τι χανουν"....αυταπαταται!
Kατανταει λιγο τραγελαφικο ρε παιδες... 4 ευρω το μηνα ειναι (και για πολλους ουτε καν τοσο). Κοψτε τα να ησυχασετε να κανετε και την επανασταση σας. Για ονομα του Θεου δηλαδη, σορρυ κιολας αλλα ποτε δεν θα καταλαβω αυτου του μεγεθους την γκρινια για 4 ευρω για το εν λογο ανταλλαγμα.
Εδιναν καλυτερα παιχνιδια παλια? Εδιναν. Και σιγουρα το εκαναν δελεαστικα τοτε για να τραβηξουν περισσοτερους στην υπηρεσια. Βεβαια παραμενει το γεγονος οτι ειχαν μια τεραστια γκαμα τιτλων να προσφερουν οταν ξεκινησε η υπηρεσια σε σχεση με τωρα.
Αλλα γμω το φελεκι μου.... 4 ξεφτυλισμενα ευρω ειναι.... τι παιρνετε με 4 ευρω ρε παιδια ή να το θεσω αλλιως τι ειδους απαιτησεις περιμενετε να εχετε με 4 ευρω? Μηπως να μας εδιναν The Order, Infamous, Killzone, Bloodborne για να ειμαστε ικανοποιημενοι? Ναι υπερβαλλω σε αυτο που λεω (η υπερβολη θελει υπερβολη), αλλα μα την παναγια τοση γκρινια για 4 ευρω (που οι περισσοτεροι πρεπει να πετατε 4 ευρω για πολυ χειροτερους λογους καθε μηνα) δεν το περιμενα.
Δεν ξερω πως καποιοι το βλεπουν το θεμα ακριβως, αλλα μαλλον πρεπει να προσγειωθουμε λιγακι. Φταιει η Σονυ που μας απογειωσε στις απαιτησεις αυτες? Ναι φταιει. Αλλα ειναι λογικο κιολας? Δεν ξερω δεν μου φαινεται και τοσο.
Δεν ξερω που ξεκιναει το "τσαμπα" του ενος και που τελειωνει του αλλου, αλλα νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει και μια λογικη. Και επισης να κραταμε και στο μυαλο μας οτι με 4 ευρω ουτε καφε πινεις , ουτε σινεμα πας, ουτε καν ενα πακετο τσιγαρα δεν παιρνεις, ουτε ενα τελειωμενο υποτυπωδες γευμα στα McDonalds δεν κανεις. Η ζαμπονοτυροπιτα εχει 2 ευρω....
ΕΙμαι υπερ της αυστηρης κριτικης, αρκει να ειναι περιλαμβανει και λιγο τον παραγοντα λογικη μεσα της...απο εκει και περα κοβετε τις συνδρομες και βαζετε τα 4 ευρω στην τσεπη.
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες(games) το να υπονοει καποιος οτι η υπηρεσια ειναι μια κοροιδια ή ασυμφορη το βρισκω θεοκουφο. Εντελως.
Εdit: To παρον φυσικα και δεν γραφεται για καποιον συγκεκριμενα (το λεω περισσοτερο για τον φιλο rookie γιατι απλα τυχαινει να το γραψω κατω απο το ποστ του), αναφερομαι γενικα μετα απο σχολια πολλων παιδιων.
Φιλε μου το θεμα δεν ειναι τα λεφτα ( τουλαχιστον για εμενα ) ο ρουκιε πανω ειπε κατι πολυ απλο που ειναι και η ουσια της συζήτησης ( γιατι για συζητήσει πρόκειται και οχι για διαμάχη ) :)
"Αρα στην σχεση "εταιρεια-πελατες", οι δικες μας υποχρεωσεις ως ΠΕΛΑΤΕΣ (διοτι καποιοι το ξεχνανε αυτο) εχουν αυξηθει, ενω οι δικες της εχουν μειωθει."
αυτο ειναι το προβλημα και οχι το ποσα θα δωσεις η αν θα τα φας σε καραμελες :P αμα την παμε εκει την συζητηση χεσε μεσα πολυχρονη που δεν γίναμε ευζωνη :P:P:P
Αυτο που θα πω εγω ειναι οτι ολοι δεν μπορουμε να ειμαστε ευχαριστημενη καλος κανει αυτος που ειναι αλλα καλος κανει και αυτος που δεν ειναι :) και η ζωη προχωρά ο τσιπρας ερχετε κτλ κτλ :P :P
a
Εγώ να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, γκρινιάζω λόγω ηλικίας.:a045fgf:
Δηλαδη αγνοουμε εντελως οτι στο παρελθον αυτα που εδιναν ΠΑΡΑΗΤΑΝ καλα για να ειναι αληθινα, το θεωρουμε δεδομενο οτι πλεον πρεπει να ειναι ετσι παντα, και αν αντι για φιλε μινιον σωτε αλα κρεμ που μου εδιναν παλια τσαμπα, τωρα μου δωσουν λεμονατο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, θα γυρισω και θα πω "ντροπη και αισχος"!
Δεν συμφωνω με αυτο.
Καποια πραγματα παραειναι καλα και δεν μπορει ενας λογικος ανθρωπος να περιμενει οτι θα συνεχισει να ειναι παντα τοσο καλα και τελεια ολα. Η MS τωρα παει να κανει αυτο που εκανε η Σονυ χρονια πριν.
Και φυσικα το αντιτοιμο ειναι η ουσια της υποθεσης για εμενα? Γιατι να μειωσουμε/παραβλεψουμε το γεγονος οτι μιλαμε για 4 ευρω? Καπως ετσι κανουν ολοι και ξεχνανε τι πληρωνουν και ποσο, για να γυρνανε μετα και να απαιτουν πραγματα που πολλες φορες ξεπερνανε την λογικη.
Η ουσια ειναι τα 4 ευρω και το τι παιρνεις γι αυτα. Εγω μονο ετσι το βλεπω. Μαθηματικα. Παιρνω για αυτα τα 4 ευρω κατι που να αξιζει το αντιτιμο αυτο?
Ναι = συνεχιζω να πληρωνω
Οχι = σταματαω να πληρωνω.
Το να θελω να μου χαριζουν πραγματα χωρις να λογαριαζω τι αντιτιμο δινω ειναι που οδηγει εκτροχιαζει εντελως την κουβεντα και τις απαιτησεις του κοσμου.
Αρα στην σχεση "εταιρεια-πελατες", οι δικες μας υποχρεωσεις ως ΠΕΛΑΤΕΣ (διοτι καποιοι το ξεχνανε αυτο) εχουν αυξηθει, ενω οι δικες της εχουν μειωθει.
Ειναι απλο και θα στο κανω και με το παραδειγμα σου
ειχες ps3
Ναι = συνεχιζω να πληρωνω αν θελω plus
Οχι = σταματαω να πληρωνω. αν δεν θελω plus
τωρα παμε και στο ps4
Ναι = συνεχιζω να πληρωνω αν θελω plus
Ναι = συνεχιζω να πληρωνω αν δεν θελω plus ( γιατι δεν θα εχεις ονλινε που πριν ειχες )
αραααααα ας πουμε οτι θες να τα φας ζαμπονοτυροπιτα οπως λες η να τα κανεις κοτοπουλο κοκκινιστο ποια δεν μπορεις..... τόσο απλα :P :P
Αυτο το παραδειγμα δεν αφορα το αν μου αρεσουν η οχι τα παιχνιδια γιατι θα παμε παλι στο θεμα η μιση να λενε ωραια και η αλλοι να λενε μαπα :P:P:P:P
Και μόνο το online να ήταν το plus, τα 4 ευρώ δεν είναι πολλά (αν και εγώ πιθανότατα να μην τα έδινα μόνο για το online).
Διαφωνώ με το 2ο Ναι στο ps4. Αν θες online, το πληρώνεις και μαζί παίρνεις και κάποια τσάμπα παιχνιδάκια δωράκι.
Μου κάνει πολύ εντύπωση πάντως που γίνετε τόσο θέμα αυτό το μήνα που τα παιχνίδια είναι μιά χαρά!
Ναι αυτο ειναι αληθεια λιγο που τα ειδα πρεπει να ειναι καλα και ειναι και 4 :P
πολλα δεν ειναι το ειπαμε αυτο δεν ειναι εκει η ουσια :)
ααααα το olioli 2 πρεπει να ειναι μουφαααααααα ( ξεκινατε να βαράτε :P )
Δεν καταλαβαινω τι θες να πεις. Εφοσον η απαντηση σου ειναι παντου "Ναι" ειναι δικο σου θεμα και προφανως εχεις ηδη παρει την αποφαση σου. Για καποιους αλλους το "οχι" εξακολουθει να υφισταται κανονικοτατα σαν επιλογη...
Για το Online το ειχαμε συζητησει απειρες φορες στο παρελθον. Ειναι μερος της υπηρεσιας πια και αρα συμπεριλαμβανεται και αυτο μεσα στην ερωτηση για το αν αξιζει να πληρωσεις 4 ευρω γι αυτο το μηνα. Καποια παιχνιδια ακομα δεν απαιτουν συνδρομη plus. Εαν το κριτηριο της υπηρεσιας Plus ειναι ποσα τσαμπα παιχνιδια μπορεις να εχεις μονο, τοτε λαθος το θετετε το ερωτημα. Εαν η απαντηση ειναι "δεν μου αρεσουν τα παιχνιδια που δινουν, αλλα συνεχιζω να πληρωνω γιατι θελω να παιζω Online, τοτε αυτοματως, ηδη, εχεις κανει την επιλογη σου. Και εχεις αποφανθει οτι αξιζει να πληρωνεις 4 ευρω για να παιζεις online, οπως εχεις αποφασισει οτι αξιζει να πληρωνεις ΔΕΗ για να εχεις ρευμα, ΕΥΔΑΠ για να εχεις νερο και ΟΤΕ για να εχεις τηλεφωνο καθε μηνα στο σπιτι σου.
Προσωπικα μιλας με καποιον ο οποιος δεν παιζει καθολου online και παρολαυτα εγινε μελος Plus διοτι τα παιχνιδια ηταν παρα πολλα για ενα ποσο εξευτελιστικο ποσο οπως ειναι τα 4 ευρω.
Το να λεει καποιος οτι η ΣΟνυ τον εχει δεσει χειροποδαρα επειδη δεν του προσφερει τα τσαμπα παιχνιδια που θελει και ταυτοχρονα τον αναγκαζει να πληρωνει για online, εμενα μου κανει περισσοτερο με δικαιολογια. Εαν δεν σου αρεσει η υπηρεσια την κοβεις. Με οτι συνεπαγεται αυτο.
Οταν σου δινουν κατι παρα πολυ καλο για ενα πολυ μικρο ποσο, πρεπει εκτος απο το να το εκλαμβανεις ως κατι απαιτουμενο απο εδω και στο εξης, ταυτοχρονα να το αναγνωριζεις και με βαση την λογικη οτι ειναι κατι το οποιο ειναι too good για να ειναι παντα ετσι.
Να με συγχωρείς αλλά δεν είναι καθόλου δικαιολογία αλλά η απτή πραγματικότητα.
Η φράση "είναι μέρος της υπηρεσίας πια " μου θυμίζει το γνωμικό.με τον Χότζα (θα το πω αργότερα).
Δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο που προστέθηκε στην υπηρεσία, αλλά για κάτι που ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ξαφνικά έγινε επί πληρωμην. Άρα πρόκειται για κάτι που μου ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ως πελατηβτης εταιρείας και που για να το έχω πρέπει πλέον υποχρεωτικά να το πληρώνω.
Διότι άμα το πάμε έτσι, τότε και αν το παρκάρισμα στον δήμο σου γίνει με παρκόμετρα ή μπει υποχρεωτικό τέλος στα δημοτικά τέλη που πληρώνεις, τότε να μην πούμε ότι είναι ΧΑΡΑΤΣΙ αλλά να πούμε ότι στα δημοτικά τέλη "προστέθηκε η υπηρεσία του παρκαρίσματος"!!!
Επίσης, όταν κάποιος είναι πελάτης κάπου, είναι πρωτόγνωρη λογική να λέει ότι ΚΑΚΩΣ τον "καλομαθαινε " η εταιρεία που του παρείχε πολύ καλές υπηρεσίες και σωστά έπραξε και του τις σκαρτεψε!
Αυτό είναι επιχείρημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ και όχι από την δική του σκοπιά συμφερόντων. Την τελευταία φορά που με τσέκαρα όμως, δεν ήμουν μέτοχος της Sony....