Δεν έχει καμμία σχέση το τι παρουσίαζε η Sony με το τι παιχνίδια θα σου δώσει με την τίμια plus συνδρομή,
είναι διαφορετικά πράγματα.
Printable View
Δεν θυμάμαι να είπε ποτέ, όταν ανακοίνωσε το ps4 η sony "πάρτε το, βάλτε plus, και κάθε μήνα θα σας δίνουμε παιχνίδια με γραφικά όπως το the order"..
Προφανως γραφω κινεζικα....
Αυτο που λεω ειναι οτι στο PS4 ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ.
Το παραδειγμα με την Ε3 ας πουμε, απλα λεει το προφανες.
Οτι ο λογος που δεν δειχνεις παιχνιδια τυπου Oli oli οταν την διαφημιζεις, ειναι ο ιδιος που δεν δειχνες τον χωρο πορτμπαγκαζ ή το ποσο ανετα ανεβαινει την Πανορμου μια Μαζερατι.
Διοτι και τα δυο ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ασχετως που μπορει να χρησιμοποιηθουν και για "λιγοτερα".
Συμπερασμα?
Καποια παιχνιδια που δινει ΙΣΩΣ να ειναι διασκεδαστικα, αλλα θα ηταν διασκεδαστικα και 10 χρονια πριν.
Προσωπικα θα την καταβρω αν ξαναπαιξω Double Dragon, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αμα μου το δωσει στο ps4 θα πω οκ!
Καλημερα σε ολους
Και εγω δεν θυμαμε να ειπε πουθενα παρτε ps+ και θα παίρνετε το pacman σε hd :P :P
Ναι μεν να βαζει παιχνιδια μετρια αλλα που και που για χάριν του ανταγωνιζμου να βαζει και κανα καλο οπως λεει και ο φιλος παραπανω.Δεν υπαρχει απαίτηση τουλαχιστον απο εμενα καθε μηνα να εχει και ενα καλο αλλα ρε παιδια ενα καθε 3-4 μηνες δεν ειναι οτι θα πεσουν τα καραβια τους εξω και οπως ειπε και το παιδι ποιο πανω ps4 ειναι 400 ευρω μηχανημα :(
Y.Γ Αυτα τα δυο παιχνιδακια φαίνονται καλα :)
Αυτό που σου απάντησα ήταν σχετικό με αυτό που ρώτησες:
Δεν σου είπε ποτέ κανείς πάρε ps4 και παίζε indie.
η λογική λέει ότι όταν θες να παίξεις κάποιο παιχνίδι, πας και το παίρνεις. Αν το δώσει το plus κάποια στιγμή έχει καλώς, αλλά δεν νομίζω να έταξε η sony κάτι ανάλογο με αυτό που ζητάς. Είπε το plus θα δίνει κάθε μήνα x παιχνίδια. Δεν είπε τι τύπου θα είναι.
Anyway το παράπονό σου είναι το κλασσικό. Δλδ αυτό που λέμε ότι δεν δίνει πλεον ΑΑΑ παιχνίδια. Το καταλαβαίνω και συμφωνώ εν μέρει.
κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα γίνει κι αυτό.
Ποτε θα ειναι διαθέσιμα ξέρουμε;;;
http://i.imgur.com/77OWp3O.gif
Obligatory gif.
Στο αμερικάνικο είναι από χτες διαθέσιμα, στο ευρωπαϊκό νομίζω γίνονται μεσημέρι προς απόγευμα.
Παντος για τον μηνα δεκεμβριο που εγω τοτε δεν ειχα ps4 ειδα οτι ειχε βαλει το Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition
που και σχετικα καινουργιο ειναι αλλα και καλα γραφικα εχει :P
Από τα χειρότερα παιχνίδια που έχει βάλει το Plus στο PS4, είναι πιο last-gen ακόμη κι από τα indies.
Από τους καλύτερους μήνες για μένα ο Μάρτιος! Όλα τα games είναι ένα κι ένα και σκεφτόμουν να τα αγοράσω κάποια στιγμή! Αν δεν είχα παίξει και το sherlock holmes στο ps4, θα ήταν πραγματικά το ιδανικό!
Το ότι ουσιαστικά έσκασαν 4 παιχνίδια (με το cross buy) για το PS4 κάποιοι ακόμη το περνάνε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Μέχρι χθες δίκαια φώναζαν οι κάτοχοι του PS3 ότι υπέστησαν την ζημιά της μετάβασης, δεν είναι υποχρεωτική υπηρεσία για αυτούς το είπαμε την κόβουν. Τώρα φωνάζουν οι κάτοχοι του PS4 ότι παίρνουν όλο indies και εδώ προσωπικά θυμάμαι ότι σε όλες τις παρουσιάσεις του PS4 ένα μεγάλο τμήμα με πολύ ένθερμο κοινό μάλιστα, να καταλαμβάνει η παρουσίαση των νέων παιχνιδιών αυτού του τύπου. Τώρα όλοι ξαφνικά ζητάνε The Order, Uncharted και δεν ξέρω τι άλλο και ξεχνάνε ότι επί εποχής PS3 σχεδόν θεοποιούσαν το XBL που ήταν σκέτη συνδρομή (καλύτερη και καλά λόγω σταθερότητας και party chat) χωρίς τα όποια "δωράκια" κλπ. Δεν λέω και εγώ θέλω πολύ περισσότερα από όσα πάντα μου δίνουν αλλά υπάρχει και όριο στην γκρίνια. Το PS4 θα πάρει ΑΑΑ παιχνίδια πολύ αργότερα, τώρα ας απολαύσουμε τα indies που θα δίνει γιατί πολλές φορές αυτά είναι όπως αναφέρθηκε καλύτερα και πιο ξεχωριστά από οποιοδήποτε ΑΑΑ. Από την άλλη, θα έλεγα πάλι δεν είναι υποχρεωτικό το Plus, αλλά έλα που στο PS4 είναι για το online, οπότε πάλι καλά να λέμε που δεν ακολούθησε η Sony την τακτική της MS να ζητάει χωριστή συνδρομή 50€ για το online και χωριστή για το Plus και την έκανε όλα σε ένα νοικοκυρεμένα και οδήγησε και την Microsoft να ακολουθήσει. Όσο για τα super games που έδωσε αυτό τον μήνα η MS, νομίζω κάποια έχουν έρθει νωρίτερα για το PS3 ενώ φυσικά ισχύει και ο κανόνας "αυτός που είναι πίσω πρέπει να κάνει καλύτερες προσφορές για να φτάσει τον άλλο". Μιλάμε ως καλύτερο για current gen το 1 παιχνίδι Rayman Legends έναντι 4 του PS4 και ήδη ξεχάσαμε τον προηγούμενο μήνα το τέλειο iDarb.
Νεκταριε :respect7::respect7::respect7::respect7:
Τα ιδια θα λεμε παλι?
Αν το Plus ειχε ξεκινησει στο πρωτο μηνα κυκλοφοριας του PS3 τοτε θα παιζατε Pong και Double Dragon. Αλλα το Plus ηρθε 3 χρονια περιπου μετα τη κυκλοφορια του PS3. Αλλα για να αποκτησουν κοσμο επρεπε να δωσουν καλα παιχνιδια και τη ποικιλια την ειχαν μετα απο 3 χρονια.
Μια χαρα παιχνιδια ειναι για αυτο το μηνα. Αν εδιναν Fifa και COD, τα εχει ο μισος πλανητης, οποτε παλι παραπονα θα υπηρχαν.
Καλησπερα και παλι :)
Εποχή Ps3 ναι μεν στο xbl πλήρωνες αλλα η servers δεν ειχαν καμια σχεση με της sony γιαυτο και άλλωστε στην sony ηταν free "δεν ηταν και καλα καλητερη " ηταν μακράν καλύτερη.
Απο τον προηγούμενο μηνα προσωπικά για εμενα ολα τα games ηταν μαπα αμα ειναι μαπα η 4 ειναι η 204 παλι δεν αλλαζει κατι, για αυτον τον μηνα δεν τα εγω παιξει ακομα θα ξερω μετα :)
αν η λοιπον θελει να ειναι τίμια οπως λες ασε το online free οπως το ειχες και οποιος θελει να παρει το order (δεν το ξερω αυτο το game ) ας παρει το order και ας το παιξει χωρις plus οπως το ειχες και πριν ..... αφου θελεις λοιπον plus και του βάζεις του αλλου το μαχαίρι στον λαιμο ενω πριν το ειχες free οφείλεις σε αυτην την μεριδα να δωσεις και το κατι παραπανω .
Τα παιχνιδια που εδωσε αυτο το μηνα ειναι μια χαρα μακαρι να δινει παντα τετοια. Η αληθεια ειναι οτι συνολικα απο την πρωτη μερα που ξεκινησε εως σημερα το plus ειναι πιο vfm υπηρεσια απο το live απο πλευρας παιχνιδιων . Στο θεμα online και σταθεροτητας κερδιζει το live αλλα και στα παιχνιδια δειχνει οτι εβαλε μυαλο και δινει αρκετα καλα παιχνιδια οπως το rayman ή το D4 πριν 2 μηνες.
Γενικα η μουρμουρα και η γκρινια απο εμας καλο κανει . Αναγκαστικα ο ενας θα αντιγραφει τα καλα του αλλου.